ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

selam kızlar:80:

ben geldim nasılsınız bakalım,, herşey yolunda dimi,,

moraller falan süperdir inşallah

ooo hayat nerelrdesin hoşgeldin canımmmm

dün sevdiğiceğimle konuştum 2 yıl var evlenmemize diyo koskoca 2 yıl düşünsene
neden peki 2 yıl canım onuda sordunmu para engelinden mi...sen mi açtın konuyu eee nolcak bizim iş diye kedimi dedi durup dururken
aşkım kimsenin ne düşündüğü önemli değil diyo
iş bulunca heemen evlenecez diyo

oh ohhhh süper canım erkek kafaya koydumu herşey oluyor valla

kızlar , bugün sevgilim bana sürpriz yapmış, arabayı almış gelmiş evimin önüne. beni bütün gün gezdirdi etti kafam dağılsın diye çok uğraşıyordu. bunu farkettim.çok mutluyum. bir de beni eve bırakırken ''ben fazla beklemem. 1 yıl sonra okul bitince, ya dersanede öğretmenlik ya da devlette polislik farketmez. seni istemeye gelcem dedi. bütün gün gözümün içine baktı :) mutluluğumu paylaşmak istedim :)

Ne kadar güzeel canımmm,çok mutluluk verici bir şey.Fazla beklemem demiş ya,seni istediğini sözlerine dökmüş yaa..Bundan daha güzeli yoktur heralde;belki evlenme teklifi bundan daha güzel olabilir
Böyle aşk dolu haberler alınca beni de bir mutluluk kaplıyor..İlk başladığımız o heyecanlı günlere dönüyorum adetaaa:97:

çok güzel bi haber canım 1 yıla hepimiz bu topikten çıkıcaz galiba inşallahhhhhhhhhhh

kızlar günaydın

able canım yeni para engeli var yani benim ki rahat yaşamak istiyo ilerde sıkıntı çekmemek için para biriktireyim öyle yuvamızı kuralım diyo haklıda aslında çünkü en büyük geçimsizlikler para yüzünden çıkıyo,,,, sen nasılsın bu arada ??????

öyle ceydacım ya sabırlı olup hayırlısı olsun dicezilerde daha büyük sorunlar yaşamaktansa şimdi biraz dişimizi sıkmalıyız galiba:26: ayy ruh halleride ne çabuk değişiyo bi hemen olsun diyoz bi bekleyelim diyoz

valla ben bazen bende bi sorun var diyorum 2 dk iyiysem 2 dk sonra çok kötü olabiliyorum
iyiki bu topik açılmış yaa aynı derdi paylasmak cok guzel bişey

evet aynı benimkide öle diyo şu parayı biriltirim bizim çok işimizi görcek dio
bende aynıyım işte canım nasıl bıraktıysan öle

günaydın herkese iyi haberler var
inşallah tez zamanda hepimiz mezun oluruz bu topikten
seneye de bekli nişanlıyız ya sonrası diye topik açarız,
yada düğün telaşı gibilerinden

evet aynı benimkide öle diyo şu parayı biriltirim bizim çok işimizi görcek dio
bende aynıyım işte canım nasıl bıraktıysan öle

ya kuzum bırak artık şu asık suratı boşver herşey iyiye gidiyo işte gül biraz gül eminim gülmek sona çok yakışıyordur.

allah mı söyletti kız inşallah öyle olur ama benim benden 1 yaş büyük ablam var önce onun evlenmesini istiyorum hemde çoookkkk

valla ben bazen bende bi sorun var diyorum 2 dk iyiysem 2 dk sonra çok kötü olabiliyorum
iyiki bu topik açılmış yaa aynı derdi paylasmak cok guzel bişey

aynı aynı bi umutla doluyorum bi dönüyorum dünyada benden çaresizi yok iyiki burası ver gerçekten en azından yanlız olmadığımı biliyorum dahada bi sabırlı olasım geliyo

bal damlıyo ağzından bal düğün hazırlıklarımızı yaparkende görüşürüz işallah

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Nolur istediklerim olsun artık nolurrrrrrrrrrrrrrrr

Dualarım kabul olsun ,,,,ablam benden önce mutlu olsun önce onun yüzü gülsünn,,, önce o yuvasını kursun ,, bunu herşeyden çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…