selam kızzlllaaarr... başlıgınızı gördümde bi bakayım dedim baktıktan sonrada slm vermeden geçemedim.. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun inş. ben evlendiysem herkes evlenir artık sıkmayın canınızıD
selam kızzlllaaarr... başlıgınızı gördümde bi bakayım dedim baktıktan sonrada slm vermeden geçemedim.. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun inş. ben evlendiysem herkes evlenir artık sıkmayın canınızıD
canım buna bi çare bulmalısın bence bilmiyorum anneside söz verdi çünkü sana kimseyi oyalamaya hakları yokki bende dahil..
şimdi rest çeksen teli falan kapatsanannesinin kulağına gider ne koca meraklısıymış diyebilir benim içinde geçerli bende rest çekmekten bu yüzden korkuyorum biraz
Değişceğini hiç sanmıyorum.. 2 buçuk senedir değişmedi bundan sonrada değişmez çok seviyoruz birbirmizi. 2 buçuk Senedir bi kere bile ayrılmadık eğer geçici olsaydı sürekli ayrılıp barışırdık. Ailesi biliyo zaten beni 2 senedir. Ve benim ablamda 15 yaşında tanıştı nişanlısıyla 3 sene çıktılar 2 sene sözlü durdular. Nişanladılar ve 1 sene snrada evlencekler. Çok var etrafımda 8-9 senelik ilişkisi olan. Ben inanıyorum evleniceğimize. Tabi allah bilir ama tek isteğim bu.
geldi tatlım 2 sene oldu geleli...bizim karışıkk bilmiyorumki laf var ama icraat yok insanın umutları tükeniyotek bildiğim beklediğim nereye kdr onuda bilmiyorum sabır kalmadı :95:hiçbir zmn istediğim bişi istediğim zamanda olmuyo vardır bunda da bi hayır :85: hayırlısı diyelim
anladım canım, biz bile beklemek zorunda olmamıza rağmen, bazen hayalleri tüketiyoruz ve insan o zaman sözden de böyle evlilik olaylarından da soğuyo, ilişkimiz de kaç senedir var, böyle olunca da uzuyo,uzadıkça da işin şeyi çıkıyo.. etrafına bakıyosun engel tanımıyolar, hemen evlenebiliyolar, kendine bakıyosun, biz niye böyleyiz diyosun.. sonra gelsin umutsuzluklar..
canım benimki askerde olandı
evimiz var okuldan çıktı direk ve direk askere gitti gelince hemen iş bulabilecek mi sorunumuz o
anladım canım, biz bile beklemek zorunda olmamıza rağmen, bazen hayalleri tüketiyoruz ve insan o zaman sözden de böyle evlilik olaylarından da soğuyo, ilişkimiz de kaç senedir var, böyle olunca da uzuyo,uzadıkça da işin şeyi çıkıyo.. etrafına bakıyosun engel tanımıyolar, hemen evlenebiliyolar, kendine bakıyosun, biz niye böyleyiz diyosun.. sonra gelsin umutsuzluklar..
evliliğe daha çooooook var ama yazayım arada buraya:)
canım aynen yaa uzadıkça gerçekten şeyi çıkıo işin
ve gerçekten etrafa bakıyorum allahım millet takır takır engelsiz evlenio nişanlanıo biz neden yaşıyoruz bunları diye çok soruyorum kendime millete öznemketn bıktım artık...bugünde nişan var mahallede kız benden küçük
aman yaa ne kadar karıştırdım ev var demişin nerde kız ev sevdiğinin mi evi var orayıda bi aç
benikide askerden gelince hemen iş bulurum diodu ama 3.ayında buldu canım hemde çok düşük maaşla umarım sizinde öle olmaz
KADERİMDİR DEDİM ÜZÜLMEDİMKİİİ:85:
duygu karmaşası yaşıyorum galiba ben kafayı yiyorum inceden
benim canım da çok sıkkın alıp götürsün artık beni:2:
bende bekliyorum abisiyle ortak iş yapıyolardı borcun büyük bi kısmı sevgilime kaldı o ödüyo simdi abisi nisanlanıyo biz bekliyoruz ve ben sinirden gene mide ağrılarına tutuldum
sende bizdensin desene mağduruz da mağduruz
oyy kıyamam kuzum yaa ağlamaaynen öyle :85:
bak işte insan kıskanmasa da imreniyo vallacanım aynen yaa uzadıkça gerçekten şeyi çıkıo işin
ve gerçekten etrafa bakıyorum allahım millet takır takır engelsiz evlenio nişanlanıo biz neden yaşıyoruz bunları diye çok soruyorum kendime millete öznemketn bıktım artık...bugünde nişan var mahallede kız benden küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?