ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

amin canım Allah razı olsun
sanırım bebek bekliyorsun analı babalı büyüsün inşallah
bize de nasip olucak bi günama hangi gün

selam canımm.... ayy inşallah..saol iyi dileklerin için

:85::85::85::85::85:

sen öle diyosan öyle olsun ne deyim

anladım canım, biz bile beklemek zorunda olmamıza rağmen, bazen hayalleri tüketiyoruz ve insan o zaman sözden de böyle evlilik olaylarından da soğuyo, ilişkimiz de kaç senedir var, böyle olunca da uzuyo,uzadıkça da işin şeyi çıkıyo.. etrafına bakıyosun engel tanımıyolar, hemen evlenebiliyolar, kendine bakıyosun, biz niye böyleyiz diyosun.. sonra gelsin umutsuzluklar..

aynen öyle :85:

canım benimki askerde olandı

evimiz var okuldan çıktı direk ve direk askere gitti gelince hemen iş bulabilecek mi sorunumuz o

aman yaa ne kadar karıştırdım ev var demişin nerde kız ev sevdiğinin mi evi var orayıda bi aç
benikide askerden gelince hemen iş bulurum diodu ama 3.ayında buldu canım hemde çok düşük maaşla umarım sizinde öle olmaz

hoşgeldinn canımmm inan bu yaxdığın çok moral oldu
neden öle dedin ama çokmu imkanzsı görünüodu evlilik senin için ay anlat nolur çok merak ettim

hoşgeldinn canımmm inan bu yaxdığın çok moral oldu
neden öle dedin ama çokmu imkanzsı görünüodu evlilik senin için ay anlat nolur çok merak ettim
buarada rutbe yazına bayılduım yaaa allah kucağına allmayı nasip etsin hep hayal etmişimdir evlenp hemen bir oğlum olsun diye işallah banada nasip olur..oğlan çocuklarına karşı farklı bir sevgi duyuyorum

canım aynen yaa uzadıkça gerçekten şeyi çıkıo işin
ve gerçekten etrafa bakıyorum allahım millet takır takır engelsiz evlenio nişanlanıo biz neden yaşıyoruz bunları diye çok soruyorum kendime millete öznemketn bıktım artık...bugünde nişan var mahallede kız benden küçük

KADERİMDİR DEDİM ÜZÜLMEDİMKİİİ :85:
duygu karmaşası yaşıyorum galiba ben kafayı yiyorum inceden

tatlım aşkımın babası evi benimkinin üstüne yaptı yani öyle evi var hatta bizim iş sinopta olursa
buradan ev alırız bile demişti benim yanımda iken pikniğe gittik dedim ya o zaman söylemişti kayınpederim
iş bulsun yeterki gerisi önemli değil canımçünkü biz birlikte iken daha iyi şeyler başarıyoruz aşkımnan

KADERİMDİR DEDİM ÜZÜLMEDİMKİİİ :85:
duygu karmaşası yaşıyorum galiba ben kafayı yiyorum inceden

benim canım da çok sıkkın alıp götürsün artık beni:2:

bende bekliyorum abisiyle ortak iş yapıyolardı borcun büyük bi kısmı sevgilime kaldı o ödüyo simdi abisi nisanlanıyo biz bekliyoruz ve ben sinirden gene mide ağrılarına tutuldum

aynen öyle :85:
oyy kıyamam kuzum yaa ağlama
en iyisi burda dertleşelim de içimize atmayalım bari

bak işte insan kıskanmasa da imreniyo valla
bir de hadi düğün neyse o iş bulunca olur, ama en azından isteme,söz, nişan olsa şu sevgililik hayatı da renklense :97:
ama söz ve nişanı da çok uzun tutmayın diyolar, bunların da tarihlerini iyi ayarlamak lazım

5 yıl doldu bizim de.. ne uzadık ne kısaldık.aksine her sene nişanı erteliyoruz ,eksik şeyler hep çıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…