geldi tatlım 2 sene oldu geleli...bizim karışıkk bilmiyorumki laf var ama icraat yok insanın umutları tükeniyotek bildiğim beklediğim nereye kdr onuda bilmiyorum sabır kalmadı :95:hiçbir zmn istediğim bişi istediğim zamanda olmuyo vardır bunda da bi hayır :85: hayırlısı diyelim
evet canım resmen bekleyelim diye kandırılmışız inanmıyorum yaa anca anladım davayıbu sefer kandırdın seneye kanmam diyorum haberin olsun diyorum
inşallah tatlım inşallah :97:
Gecemiz aynı ızdırap günümüz aynı
Değişen kaderin arzusu dünümüz aynı
Kaçamak kaçamak aynı zevk
...
işimiz çok zor
neden her şeyi küçümsemek
herkes imparator
benim de süre sorunum var
gençliğim gidiyor acelem var
uzakta neler arıyorsun
hayat bitiyor zamanın dar
canım benimde dikkatimi çekio istediğim zamanda olmuyor hiç bişey ama oluruna bırakınca oluyor
buarada sılanın oluruna bıraka dadandım tam bizim bu durumumuzu anlatıyor kızlar hemen açın dinleyin şiddetle tavsiyemdir
kafamızdan bi atsak bu evlilik işini daha çabuk gelecek oghünler oluruna bırakınca herşey aniden oluyor
biz talihsiz kızlar külübü oluşturalım en iyisi beklemek çok zor
ben çok dinliyorum bu şarkıyı canım
istemeye gelirseler her şey hallolur
aa sende mi keşfettin bu şarkıyı şekerparemvalla cuk oturuyo bizim halimize dimi
istemeye bi gelseler benim bütün üzüntüm geçecek
bugün çok efkarlıyım kızlar yadün bi saat konuştuk insan hiç mi bişi demez ya gelicez gelmicez bakıyorrum kendi havasındalar ablası şehir dışında arıyo işte benle konuşurken onlada konuşuo gülüşüolar yok araba alıcaz filan insan evliliği düşünür herkes kendi halinde :85: çok canım sıkıldı dünden beri
canım valla teselli beklion bizden ama bizde maduruz 5 sene hakkatten uzun yaa okul sorunu sanırım sizin....
canım yaaa bende sinir oldum şimdii onlar öle konuşunca kapatıyorum falan deseydin soğuk konuşsayydın
bende bazen aradığında bişey diyecek sanıyourm başka şeylerden bahsediyo uykum geldi kapatalım diyorum soğuk bi şekilde anlıyomu bilmiom çok sinir bozucu yaaaa
Ya evet yaşımızda biraz küçük.. Asker okul falan. 17 yaşındayız daha. 2 sene sonra falan sözlenicez inş. Zaten bi sözlenirsek gerisi hiç sorun değil aileler öğrendikten sonra.. Ama işte o 2 sene nasıl geçiçek
canım yaaa bende sinir oldum şimdii onlar öle konuşunca kapatıyorum falan deseydin soğuk konuşsayydın
bende bazen aradığında bişey diyecek sanıyourm başka şeylerden bahsediyo uykum geldi kapatalım diyorum soğuk bi şekilde anlıyomu bilmiom çok sinir bozucu yaaaa
Ya evet yaşımızda biraz küçük.. Asker okul falan. 17 yaşındayız daha. 2 sene sonra falan sözlenicez inş. Zaten bi sözlenirsek gerisi hiç sorun değil aileler öğrendikten sonra.. Ama işte o 2 sene nasıl geçiçek
evet çok sinir bozucu...ben haftaiçi dedim diyeceğimi daha nasıl anlatayım açık açık sölemiştim aldırmıolarsa onların sorunu ne kadar düşüncesizler ya :85: onlar mutlu keyiflerini sürüyo kafalarına göre hareket ediyo olan bana oluyo anasına filanda inanmıyorum artık o koca kadında yalan söledi oyalıyo bunlar bence beni2 ay oldu be insaf hiç hareket olmaz mı :95: çok sinir oldum hepsinede boğasım var :84::2:
bizim o konuda sorunok iş sorunu var benim ailemin sorunu var erken diyorlar
evimiz de var ama biz evlenemiyoruz
eskerden gelsin buna bi çözüm bulmak şart oldu
benim ailem 2 3 senedir biliyo onun ailesi 4 5 senedir
siz daha küçüksünüz canım gerçekten:26:
oo oooo yaş daha 17 ben 17 yaşımdayken evlilik lafı duyunca kızardım aklımın ucundan geçirmezdim ii sen şimdiden aklına yerleştirmişsin işin çok zor 2 sene nasıl geçecek dion bakalım o 2 senede senin düşüncelerin nasıl değişecek önemli olan o
evetcanım çok küçüksünüz ama 2 sene geçsin hele bi..
seninde bayağa yolun var canım ama allah sabrını verir
zaten mühim olan ozamana kadar aradaki sevgiyi saygıyı aşkı korumak en önemlisi bu..
ev var dimi ev yaptıran sizmiyidniz canım bi arakadş öle demişti iş sorunu derken ney mesela işi yokmu onun hee okuyodu sanırım ondan...iş çok sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?