ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

olsun tuzlu olmasında tuzsuz olsun ellerine sağlık afiyetle yeyin

eline sağlık canım olsun tuzuda soradan atıver

saolun kızlar yapıyom ya obile yeter

desert06 nişanı çalgılımı düşünüon evdemi canım
airlikfeer sanada soruyorum canım
ay çalgılı nişanın tadı da bir başka olur dimi kızlar

ben nişanı aile arasında yapmayı düşünüyorum sadece ailem yani ablamlar eşleri biz zaten bi ordu gibiyiz ailecek sevgilim istanbullu ben izmirliyim zor olur yani bende istemiyorum açıkçası:93:
ama ne olur nasıl olur bilmiyorum:26: yaşayıp göreceğiz

bu askerdeyken verilen vaadtlerin hiç biri gerçekleşmio galiba canım
busene düğünüm olucaktı vaadlere göre ama nişanım bile olmadı

galiba öle kandırıolar bizi askerdeler ya biz kaçmıyalım birilerine gitmeyelim diye evlencez diyolar yalancılarrrr

hayırlısı olsun canım şöle yapıcaz böle yapıcaz dioz ama nasip neyi gösreirse o oluyo benim arakadşım çalgılı yapıcaz die hayal kuryolardı nişanlısıyla ama ile arası oldu nasip işte

hayırlısı olsun canım şöle yapıcaz böle yapıcaz dioz ama nasip neyi gösreirse o oluyo benim arakadşım çalgılı yapıcaz die hayal kuryolardı nişanlısıyla ama ile arası oldu nasip işte
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım pc yi istiyorlar siz yazın gelince okurum ben öptüm hepinizi byby

evet tatlım

güle güle tatlım

tabi canım yapman bile yeterlii
senin istemen nişanın filan bellimi canım bu sene bitiyo galiba okulun

Son düzenleme:
uzun vadeli planlar o bile güzel...inşallah Allah gönlünüze göre verir..biz bi askerdeyken tarih belirlemiştik 2010 temmuz diye o da gerçekleşmemişti malesef
hadi yaa tabii biz de hep kısmetse diyoruz, allah korusun ölüm kalım olsa her şey iptal olur, bu da sevgilimin doğumgünü, o o gün ikimizin doğumgünü olsun dedi, söz günümüz için ondan öyle karar verdik siz şimdi ne zaman düşünüyosunuz canım, askerden geldi mi sevgilin? bu arada bir mor aşığı olarak mor elbiseye bayıldımmmm
anladım canım çok mantıklı olmuş bu düşünce ama şuanda okumuyomu
okuyo canım üni 1 de, okurken giricek. gerçi ona da tam karar veremedik, okurken girerse polislik 2 yıl, mezun olunca girerse polislik 6 ay okunuyo. gerçi mezun olana kadar da 3 yıl var. o yüzden her ihtimalde en az 2015 de evleniyoruz :123:

geldi tatlım 2 sene oldu geleli...bizim karışıkk bilmiyorumki laf var ama icraat yok insanın umutları tükeniyo tek bildiğim beklediğim nereye kdr onuda bilmiyorum sabır kalmadı :95:hiçbir zmn istediğim bişi istediğim zamanda olmuyo vardır bunda da bi hayır :85: hayırlısı diyelim

aynı şekilde beyefendinin okulu bitsin diye bekliyoruz.. seneye ocakta bitmiş oluyo okulu, sonra askerlik, sonra iş derken.. gerçi hemen bulur iş en erken 1,5 2 yılımız var :26:

aynı şekilde beyefendinin okulu bitsin diye bekliyoruz.. seneye ocakta bitmiş oluyo okulu, sonra askerlik, sonra iş derken.. gerçi hemen bulur iş en erken 1,5 2 yılımız var :26:

gelir gelir o günlerde gelir inşşş :97:

hep beraber inşallah canım hihihi

inşallah tatlım inşallah :97:

Gecemiz aynı ızdırap günümüz aynı

Değişen kaderin arzusu dünümüz aynı

Kaçamak kaçamak aynı zevk
...
işimiz çok zor

neden her şeyi küçümsemek

herkes imparator

benim de süre sorunum var

gençliğim gidiyor acelem var

uzakta neler arıyorsun

hayat bitiyor zamanın dar

galiba öle kandırıolar bizi askerdeler ya biz kaçmıyalım birilerine gitmeyelim diye evlencez diyolar yalancılarrrr

evet canım resmen bekleyelim diye kandırılmışız inanmıyorum yaa anca anladım davayı bu sefer kandırdın seneye kanmam diyorum haberin olsun diyorum

çok güzel bir şiir canım bende buara hep anlamlı anlamlı cümleler kurmaya başladım üzüntüden yakında bu dertke sanatçılığa soyunursak hiç şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…