olsun tuzlu olmasında tuzsuz olsun ellerine sağlık afiyetle yeyin
eline sağlık canım olsun tuzuda soradan atıver
desert06 nişanı çalgılımı düşünüon evdemi canım
airlikfeer sanada soruyorum canım
ay çalgılı nişanın tadı da bir başka olur dimi kızlar
ayy çok hoşmuşşşş..inşallah senin içinde olduğun abiyeyide paylaştığını görürüz gönlünden geçen zamanda
bu askerdeyken verilen vaadtlerin hiç biri gerçekleşmio galiba canım
busene düğünüm olucaktı vaadlere göre ama nişanım bile olmadı
saolun kızlar yapıyom ya obile yeter
ben nişanı aile arasında yapmayı düşünüyorum sadece ailem yani ablamlar eşleri biz zaten bi ordu gibiyiz ailecek sevgilim istanbullu ben izmirliyim zor olur yani bende istemiyorum açıkçası:93:
ama ne olur nasıl olur bilmiyorum:26: yaşayıp göreceğiz
tam tersi olmasını çok isterdimmm çokkkk nese bigün yüzümüz gülecek
ben nişanı aile arasında yapmayı düşünüyorum sadece ailem yani ablamlar eşleri biz zaten bi ordu gibiyiz ailecek sevgilim istanbullu ben izmirliyim zor olur yani bende istemiyorum açıkçası:93:
aminnnn güzelim amin sen eklicekmisin resim falan çok merak ederim ben hee haberin olsun
hayırlısı olsun canım şöle yapıcaz böle yapıcaz dioz ama nasip neyi gösreirse o oluyo benim arakadşım çalgılı yapıcaz die hayal kuryolardı nişanlısıyla ama ile arası oldu nasip işte
hayırlısı olsun canım şöle yapıcaz böle yapıcaz dioz ama nasip neyi gösreirse o oluyo benim arakadşım çalgılı yapıcaz die hayal kuryolardı nişanlısıyla ama ile arası oldu nasip işte
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım pc yi istiyorlar siz yazın gelince okurum ben öptüm hepinizi byby
hadi yaauzun vadeli planlar o bile güzel...inşallah Allah gönlünüze göre verir..biz bi askerdeyken tarih belirlemiştik 2010 temmuz diye o da gerçekleşmemişti malesef
okuyo canım üni 1 de, okurken giricek. gerçi ona da tam karar veremedik, okurken girerse polislik 2 yıl, mezun olunca girerse polislik 6 ay okunuyo. gerçi mezun olana kadar da 3 yıl var. o yüzden her ihtimalde en az 2015 de evleniyoruz :123:anladım canım çok mantıklı olmuş bu düşünce ama şuanda okumuyomu
hadi yaatabii biz de hep kısmetse diyoruz, allah korusun ölüm kalım olsa her şey iptal olur, bu da sevgilimin doğumgünü, o o gün ikimizin doğumgünü olsun dedi, söz günümüz için ondan öyle karar verdik siz şimdi ne zaman düşünüyosunuz canım, askerden geldi mi sevgilin? bu arada bir mor aşığı olarak mor elbiseye bayıldımmmm
aynı şekilde beyefendinin okulu bitsin diye bekliyoruz.. seneye ocakta bitmiş oluyo okulu, sonra askerlik, sonra iş derken.. gerçi hemen bulur işen erken 1,5 2 yılımız var :26:
gelir gelir o günlerde gelir inşşş :97:
biz talihsiz kızlar külübü oluşturalım en iyisi beklemek çok zor
biz talihsiz kızlar külübü oluşturalım en iyisi beklemek çok zor
hep beraber inşallah canım hihihi
galiba öle kandırıolar bizi askerdeler ya biz kaçmıyalım birilerine gitmeyelim diye evlencez diyolaryalancılarrrr
inşallah tatlım inşallah :97:
Gecemiz aynı ızdırap günümüz aynı
Değişen kaderin arzusu dünümüz aynı
Kaçamak kaçamak aynı zevk
...
işimiz çok zor
neden her şeyi küçümsemek
herkes imparator
benim de süre sorunum var
gençliğim gidiyor acelem var
uzakta neler arıyorsun
hayat bitiyor zamanın dar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?