ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

hayırlı olsun canım olsun nişanlı beklemek de güzeldir heralde

Umarım öyledir canım
En azından üzgün olduğumda, özlediğimde neden üzgün olduğumu saklamak zorunda kalmicam ailemden
Ya da yemin törenine fln gitmek icin yalan uydurmak zorunda kalmicam

Ah bide uzun dönem yaa Allah tüm asker bekleyenleri sağ salim kavustursun insallah sevdiğine

selm kızlar.. bizmde 7 bçk senelik bi ilşkimz var.. ama daha 1 sene var ünv. nin bitmesine askerliği saymıyorm bile çünkü yeter artk evlendkten sonra fln gider olmazsa...

bende bir buçuk yıl bekledim canım ama nasıl geçti hala inanamıyorum ama kavuşmak en güzeli gelince hemen yaparsınız düğünü ölemi

hayat sen kaç yaşındasın bebekom
bide bu çalıştığın işine üniv sonrası mı girdin bi tanıdığın vesilesiyle mi devlet işi sanırım özel hstanemi orası maaşın kaç

hayırdır dicen şimdi bakıyom topikte kimse yok can sıkıntısından bunları sormak geeçti içimden

Dün kep törenim vardı kızlar ve erkek arkadaşım da geldi bütün sülalemle tanıştı resmen herkes ordaydı çünkü. Babamla da baya bir muhabbet ettiler babam sevdi erkek arkadşımı. İnşallah kasımda kısa dönem askere gidicek dönüşte de nişanlanıcaz gibi babam çok sıcak baktı ailemin diğer fertleri de beğendi. Dün iki mutluluk birden yaşadım resmen.

cnm çok sevdindim bence babanla tanışmış askere gitmeden nişan takın derim

cnm çok sevdindim bence babanla tanışmış askere gitmeden nişan takın derim

Yok canım o pek mümkün değil şimdi yeni mezun oluyoruz tam anlamıyla düzgün bir işimiz yok. Babam bir de askere gitsin gelsin öyle nişan takalım dedi. Ben de kpss'ye hazırlanmaya başlıcam dersaneye filan gidicem o kadar dersin için bir de nişana vakit ayıramam gibi geliyor ailem de kafan bölünür derslere konsantre olamazsın diyorlar.

Son düzenleme:

hımm anladım canım doğru demişler

hayat nerdesin yaaaaaa
benimkinin dayısının kızı evleniomuş 20 yaşında bide
ii hayırlı olsun dedim herkez sevdiğie kavuşsun nediyim dedim
ii laf soktum

hayat nerdesin yaaaaaa
benimkinin dayısının kızı evleniomuş 20 yaşında bide
ii hayırlı olsun dedim herkez sevdiğie kavuşsun nediyim dedim
ii laf soktum

kuzum niye moral,ni bozuyosun herkes aynı yaştamı evlenecek

sen evlendiğin zaman seninle yaşıt hiç bekar kalmayacak mı ??

üzme sevdiğini boşuna gör bak sabrın sonu selamettir sen çok mutlu olucaksın

ama ilerde bugünlerini düşünüp keşke o kadar sıkmasaydım kendimi diceksin =))

dedimki daha dua etmicem ben ettim gerisini allaha bırakıyorum dedim "oluruna bırakıyorum haberin olsun"dedim ..nolur bırakam duaları falan filan hep aynı muhabbetler işte..........

söz bitsin biz devam edelim sessiz kalalım uzlaşalım.....
yani anlıcan söz bitti biz devam ediyoruz

ne demek duaa etmicem kuzum delirdin mi

çalınan her kapı açılsaydı eğer; ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı, kapılar açılana kadar isteyip, direnip, sabredip sonrada olmuyor demeden RABBİM verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun,, RABBİM için olmayacak hiçbirşey yoktur ol der oluverir,, yeterki istemesini bilip, istedikten sonra beklemesini bilelim,, RABBİM inşallah bütün olmasını istedğin duaların için ol desin,,,,,

canım inşallah

ben bunların bilincindeyim de ne bilim ya allahım şeytana uymayım nolur...
ben şuna sinirleniyorum annesi hiç düşünmüomu acaba kardeşim küçücük kızlarını evlendirio torun sahibi oldu ben daha bi kızı istemeye gitmedim falan hiç düşünmezmi ya allahım ne uyuşuk insanlarmış..bazen diom ki bi isteyen çıksa da tutuşsalar oğlumuzu yıllardır bekleyen kız elden gidiyo diye

ya eminim düşünüyorlardır ama maddi imkansızlıklar insanın elini kolunu bağlıyo işte,,

geçen arkadaşım istemeye geldiler ilk adımı atıyoruz falan diye aradı sonra konuştuğumuzda babası oğlana işini gücünü ayarla öyle demiş,,

bi sabredip bekle bak bende senin durumundayım hiç kafaya takmıyorum ,,

sevdiğim iş yerime bahçelerinden topyaıp kiraz getirmiş

ççookkk mutlyuyum kızlar =))

çççooookkkkkkk

ayyy vermemiş yani üzüldüm ya
neyse ya canım benim derdim bitmez boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…