ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

valla bıktım şu para biriktirme derdinden çoğumuz para biriktirip eşya alma derdindeyiz bide askerlik var tabi

aslında dogru olan cnm ilk aylarında borc ödemek insanın canını sıkar yaa:26:

söyle cnm hesaplim :)

neyi söleyım tatlım

onu ben düşünüyorum işte hayatım ya borç olunca hiç rahat değilim uykum kaçıo

bende öyleyim ama diyorum ki biraz olsun bişi olmas

hoşgeldin bebeğimmm süper bi söz
kimseye iç dökmek istemem bende ama aazönce beraber oturcamı halaım kızına söledim içimi kararttılar bişrsürü şey dediler ben şimdi secdeye kapancam

canım allah dualarını kabul etsin

ben o kadar alıştım ki dua etmeye yani eskiden de ederdim ama bu kadar çok değil

şimdi regl olduğum zaman bile abdest alamıyorum namaz kılamıyorum diye içim içimi yiyo

eğer vermek istemeseydi allah bu kadar istetirmiydi hiç

aynen kızlarr hiç bıkmadan usanmadan dua edip beklememiz lazım

hepsi gelip geçer cnm merak etme Zaman çabuk geçsin istiyorum ama bi yandandan bu sevgili zamanlarını özlüycez gibi geliyo

nedense banada öyle geliyor canım herkes evlenınce sevgili günlerinizi özlersınız dıyorlar:26:

merhaba daha önce görmemiştim seni

ben hayat memnun oldumm

yenı geldım cnm ben:78:bende aslı

geçmez canım geçmez 23 nisandan bu yana görüşemiyoruz delircek gibiyim bu aralar hiç çıkmıyo aklımdan evlenenlere bile sinir oluyom töbe yarabbim

sen mi ben mi sinir olmak degilde böle bogazım düğüm düğüm oluyo aslında hayırlı zamanını bekliyor bılıyoru üzülmememiz gerek

bizde öleydik cnm yaaa şimdi her hafta görmeden edemiyorum napıcaz böle bilmiyoırum

kız bende yanından gelince çok sinirlerim bozuluyo ağlayıp duruyom katil olcam diye korkuyom görüşme imkanın varsa koyver gitsin canım ya nu düşünüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…