- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
valla bıktım şu para biriktirme derdinden çoğumuz para biriktirip eşya alma derdindeyiz bide askerlik var tabi
söyle cnm hesaplim :)
onu ben düşünüyorum işte hayatım yaborç olunca hiç rahat değilim uykum kaçıo
allahtan benimki 5 ay yapıcak askerlikyoksa iyice yaşımız geçerdi
aslında dogru olan cnm ilk aylarında borc ödemek insanın canını sıkar yaa:26:
neyi söleyım tatlım
bende öyleyim ama diyorum ki biraz olsun bişi olmas
bacım tek ona güveniyom işte bende 5ay oolmasa napardık bilmemgerçi yine beklerdik bizler hayırlısıyla bi gidip gelselerdi:93:
hoşgeldin bebeğimmm süper bi söz
kimseye iç dökmek istemem bende ama aazönce beraber oturcamı halaım kızına söledim içimi kararttılar bişrsürü şey dediler ben şimdi secdeye kapancam
nekadar kaldıgını canım kavusmanıza :)
canım allah dualarını kabul etsin
ben o kadar alıştım ki dua etmeye yani eskiden de ederdim ama bu kadar çok değil
şimdi regl olduğum zaman bile abdest alamıyorum namaz kılamıyorum diye içim içimi yiyo
eğer vermek istemeseydi allah bu kadar istetirmiydi hiç
daha 8 9 ay var cnmgecmıo günler bazen deli oluyorumm:84::84::84:
aynen kızlarr hiç bıkmadan usanmadan dua edip beklememiz lazım
daha 8 9 ay var cnmgecmıo günler bazen deli oluyorumm:84::84::84:
geçmez canım geçmez23 nisandan bu yana görüşemiyoruz delircek gibiyim bu aralar hiç çıkmıyo aklımdan evlenenlere bile sinir oluyom töbe yarabbim
hepsi gelip geçer cnm merak etmeZaman çabuk geçsin istiyorum ama bi yandandan bu sevgili zamanlarını özlüycez gibi geliyo
merhaba daha önce görmemiştim seni
ben hayat memnun oldumm
geçmez canım geçmez23 nisandan bu yana görüşemiyoruz delircek gibiyim bu aralar hiç çıkmıyo aklımdan evlenenlere bile sinir oluyom töbe yarabbim
kız nie o kadar açtınız arayı bakim
yavrum o ıspartada ben konyada ikimizde çalışıyoz hiç denk gelmiyo tatillerimizne zaman bi ayarlama yaparız bilemiyorum
yavrum o ıspartada ben konyada ikimizde çalışıyoz hiç denk gelmiyo tatillerimizne zaman bi ayarlama yaparız bilemiyorum
izin alın cnm iki üç günolur mu öle sey yaa
evet canımama ilçesinden akşehirden
sineray biz bağışıklık kazandık artıkyıllık izne yapcaz arrtık bişiler birazda onun heycanı var bu aralar
bizde öleydik cnm yaaa şimdi her hafta görmeden edemiyorum napıcaz böle bilmiyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?