ben varım :) bende yere basan bi ilişki yaşıyorum ama erkek arkadaşım bahsetmiyo şakasını bile yapmıyoben bi yüzük teklifi bekliyorum ama bakalım artık.senn sorunn nedir?
bnde istiyorum ama üni bitmesini bekliyorum ama sorun şu ki daha üni sınawına yeni giricem .. kazanıcamda gidicemde ohoooooooo :/
ben 8 yıldır beraber olduğum kişi ile ailem yüzünden evlenemiyorum...
sevdiğim kişi evlenmiş boşanmış, birde ben öğretmen o berber diye olmuyo işteayyy canım çok üzüldüm yaa neden istemiyorlar peki açıklarmısın
bende öğretmenım..arkadaşın söyledığı gıbı bır taraf okumuşsa bır taraf okumamışsa gerçekten ebeveynler zor onay verıyor..ALLAH yardım etsın canım..
benımde 2,5 yıl oldu ılışkım..bende bır veterıner hekıme kaptırdım gönlumu
şimdi askerde..ben onu beklıyorum..evliliği 1 yıldır sık konuşuyoruz..o ıstemesede alacağım kütüğüme
Bizim ilişkide de tam tersi var, benim erkek arkadaşım da bana sürekli evlilikten bahsediyor, biz evlensek ne kadar güzel olur değil mi hem en geç bir yıl içersinde ikimizde yurt dışına gideceğiz orda kurarız yuvamızı falan da falan. Ben de amaan şakacı seni diyip ciddiyete almıyorum çünkü büyük bir samimiyetle bunları söylüyor ve benim ödüm kopuyor. Ben 19 o 26 yaşında hem okuyor hem çalışıyor, bir de ben böyle tam kafa dengim bir erkek arkadaşı bir daha zor bulurum zevklerimiz renklerimiz herşeyimiz aynı. Böyle evlilik konusunda ciddiyetsiz gözükmek istemiyorum, ama onu kaçırmakta istemiyorum, gerçi pek kaçacağını sanmıyorum.
benim de 5 yıldır ilişkim var ben yüksek lisans yapıyorum sevgilim askerde aileme kalsa elime işimi almadan istemeye bile gelmesinle ama ben kandırdım onları bu yaz söz yapacağızdüğün ne zaman olur allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?