• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
9
66
Diğer
kimimiz maddi sıkıntılar yüzünden evlenemiyoruz,kimimiz para biriktirdiği için,kimimiz ailesel sorunlar yüzünden evlenemiyor......sevdiğimizle çok istediğimiz halde evlenememek beklemek çok zor hadi kızlar dertleşelim..kimimiz daha aile arası bile ciddiye dökememiştir herkezi buraya dertleşmeye bekliyorum:5:umarım tez vakitte sevdiklerimize kavuşuruz:nazar:

Son düzenleme:
ben varım :) bende yere basan bi ilişki yaşıyorum ama erkek arkadaşım bahsetmiyo şakasını bile yapmıyo :( ben bi yüzük teklifi bekliyorum ama bakalım artık.senn sorunn nedir?

ben varım :) bende yere basan bi ilişki yaşıyorum ama erkek arkadaşım bahsetmiyo şakasını bile yapmıyo :( ben bi yüzük teklifi bekliyorum ama bakalım artık.senn sorunn nedir?

canım hiç evlilikten bahsetmiomu ciddi bir ilişki değilmi yani? ne kadardır çıkıyosunuz..işallah teklifin tez vakitte gelir hiç belli olmuyor bu işler aniden oluyor ne oluyorsa...bende bekliyorum işte biz sürekli konuşuyoruz evliliği ama bekliyorum hala:nazar::5:

bnde istiyorum ama üni bitmesini bekliyorum ama sorun şu ki daha üni sınawına yeni giricem .. kazanıcamda gidicemde ohoooooooo :/ :43::43::43:

bnde istiyorum ama üni bitmesini bekliyorum ama sorun şu ki daha üni sınawına yeni giricem .. kazanıcamda gidicemde ohoooooooo :/ :43::43::43:

oo canım gerçektende çok varmış daha ama nasip kısmet belli olmaz..
ciddi bi ilişkin var dimi ne kadar süredir çıkıyosunuz

bende öğretmenım..arkadaşın söyledığı gıbı bır taraf okumuşsa bır taraf okumamışsa gerçekten ebeveynler zor onay verıyor..ALLAH yardım etsın canım..

:nazar:benımde 2,5 yıl oldu ılışkım..bende bır veterıner hekıme kaptırdım gönlumu:16:

:72:şimdi askerde..ben onu beklıyorum..evliliği 1 yıldır sık konuşuyoruz..o ıstemesede alacağım kütüğüme:4:

bende öğretmenım..arkadaşın söyledığı gıbı bır taraf okumuşsa bır taraf okumamışsa gerçekten ebeveynler zor onay verıyor..ALLAH yardım etsın canım..

:nazar:benımde 2,5 yıl oldu ılışkım..bende bır veterıner hekıme kaptırdım gönlumu:16:

:72:şimdi askerde..ben onu beklıyorum..evliliği 1 yıldır sık konuşuyoruz..o ıstemesede alacağım kütüğüme:4:

inşallah asker dönüşü kandırırsın:1:
benim durum çok fena :84:

derya arkadaşım senın durum fena ama çözümsüz değil o kadarda..tabı bu aılenede bağlı..

benım ilişkim nette başlamıştı..o zamanlar AŞKIM da mezun değildi..ben çalışıyordum 3 yıldır..tepkıler öyle çoktu kı..ne saflığım kaldı ne kandırıldığım..netten olunca tepkı dahada ağır kalıyor..bn hıç vazgeçmedım..annem benımle 3 gun konuşmadı..gönlunu aldım ama..sonra ben sorsalarda cvp vermedım ilişkim hakkında..bır ay kadar sonra aldım annemı karşıma;

"anne ben sevıyorum,tanımaya çalışıyorum bu ınsanı..mutlu oolup sevıneceğim belkıde üzüleceğim,yaşamadan bunu bılemem..ben kararımı verdım..yaşayıp göreceğim..ama bu dönemde desteğin olmalı kı ben kendımı yalnız hıssetmeyeyım..bana destek ol..sonucu ıyı ya da kötu bırlıkte görelim.." dedim..

başta ıkna olmadı uzun süre..sonra kabul ettı..ama ben 1 sene vazgeçmedım bu konuşmadan..

sabır arkadaşım sabır..ayrıca sevdiğin adamın engelı yoksa açıktan okusa?? kabul etmez mı o yonden bır adım atsanız..o da taşın altına koysun elını..

gerçekten çok zor aileler yanında olmayınca olmuyor değilmi:2:

şu saatten sonra okumasının bi önemi yokki düzenli bir işi iyi bir geliri var evimizde yapılıyor. ailemin vermesini bekliyoruz sadece onlar evet deyinceye kadar bekleyeceğiz bakalım.

haklısın,iş bakımından okumasına gerek yok..ama aılenız ıkna olmuyorsa bır deneyın derım..ımkansız değil yanı evlenmenız bu açıdan..
inşallah bunlara gerek kalmadan kurarsınız yuvanızı hocam :nazar:

hocam artık okul falan bekleyecek sabrımız kalmadı 8 yıldır benim okulun bitmesini bekliyorduk ama yine de kavuşamadık. babam inat etti ne olursa olsun vermem diyo son çare kaçmak ama ben istemiyorum bekleyeceğim.
inşallah sevdiklerimize kısa zamanda kavuşuruz hocam:85:

Bizim ilişkide de tam tersi var, benim erkek arkadaşım da bana sürekli evlilikten bahsediyor, biz evlensek ne kadar güzel olur değil mi hem en geç bir yıl içersinde ikimizde yurt dışına gideceğiz orda kurarız yuvamızı falan da falan. Ben de amaan şakacı seni diyip ciddiyete almıyorum çünkü büyük bir samimiyetle bunları söylüyor ve benim ödüm kopuyor. Ben 19 o 26 yaşında hem okuyor hem çalışıyor, bir de ben böyle tam kafa dengim bir erkek arkadaşı bir daha zor bulurum zevklerimiz renklerimiz herşeyimiz aynı. Böyle evlilik konusunda ciddiyetsiz gözükmek istemiyorum, ama onu kaçırmakta istemiyorum, gerçi pek kaçacağını sanmıyorum :P. :66:

derya hocam..okulu bıtırmesını beklemeyın zaten..gırış yaparsınız..isterse bıtırır ama okurken de evlılık onayı verırler belkı dıye söylemıştım..
kaçmak falan düşünmeyın böyle çözümü çok daha zor olan konuları..

Bizim ilişkide de tam tersi var, benim erkek arkadaşım da bana sürekli evlilikten bahsediyor, biz evlensek ne kadar güzel olur değil mi hem en geç bir yıl içersinde ikimizde yurt dışına gideceğiz orda kurarız yuvamızı falan da falan. Ben de amaan şakacı seni diyip ciddiyete almıyorum çünkü büyük bir samimiyetle bunları söylüyor ve benim ödüm kopuyor. Ben 19 o 26 yaşında hem okuyor hem çalışıyor, bir de ben böyle tam kafa dengim bir erkek arkadaşı bir daha zor bulurum zevklerimiz renklerimiz herşeyimiz aynı. Böyle evlilik konusunda ciddiyetsiz gözükmek istemiyorum, ama onu kaçırmakta istemiyorum, gerçi pek kaçacağını sanmıyorum :P. :66:

:nazar:ALLAH bozmasın ama yurtdışına nıye gıdıyor? çok önemlı bır mecburıyet değilse burda evlenırsınız..yaşınız evlilik için şu an çk erken zaten..3-4 seneye çok şey değişebılır ımkanlar açısından..ımkanlar değişmeyecek dıyorsanız şimdiden fıkrınızı açıkça söyleyın..sizi buna mecbur etmesını ıstemedığınızı açıklayın..anlayışla karşılayacaktır..

benim de 5 yıldır ilişkim var ben yüksek lisans yapıyorum sevgilim askerde aileme kalsa elime işimi almadan istemeye bile gelmesinle ama ben kandırdım onları bu yaz söz yapacağız:5:düğün ne zaman olur allah bilir:5::5:

Back