• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi tuhaflasiyor

You belong to me

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
100
33
13
31
Herkese selam. Ben hunili anne. Bugün 9 aylik oldu olacak olan minik yavrum tami tamina 7 saat uyanik kaldi. Bütün gün 1 tane 40 dk gündüz uykusu yapti ve hepsi bu. Normal mi Allah askina?

Herkese selam. Ben hunili anne. Bugün 9 aylik oldu olacak olan minik yavrum tami tamina 7 saat uyanik kaldi. Bütün gün 1 tane 40 dk gündüz uykusu yapti ve hepsi bu. Normal mi Allah askina?
Normal bacım normal.

Daha gidecek çoooook yolumuz var 😂

Kizimdan sonra normal geliyor.
Ilk 2 haftasi haric 15dk uyurdu. Cildirmalik durumdu.
Kres e 9aylik basladi.
Birgun 25 dk uyumus.
Nasil heycanli heycanli anlatiyordu pedagog 🤣

Neyse ,sabir bacim. Galiba 3yas civari,kafasini yastiga koydugu gibi uyurdu aksamlari. Suan 9 yasinda hala oyle

Kizimdan sonra normal geliyor.
Ilk 2 haftasi haric 15dk uyurdu. Cildirmalik durumdu.
Kres e 9aylik basladi.
Birgun 25 dk uyumus.
Nasil heycanli heycanli anlatiyordu pedagog 🤣

Neyse ,sabir bacim. Galiba 3yas civari,kafasini yastiga koydugu gibi uyurdu aksamlari. Suan 9 yasinda hala oyle
3 yas miii? ÜÇ YAS MIIII? 😩Napalim hayirlisi o zaman 😂 her seyi geçtim de bedeni nasil dayandi valla bir tek bunu merak ediyorum 🤷

3 yas miii? ÜÇ YAS MIIII? 😩Napalim hayirlisi o zaman 😂 her seyi geçtim de bedeni nasil dayandi valla bir tek bunu merak ediyorum 🤷
Ah bilsem.
3yasa sukur diyelim 🤣 1,5 yasinda dayanamadim artik. Beni emzik niyetine kullandigi icin geceleride surekli uyanirdi.
Birde ise giderdim. Erken biraktirdim emzirmeyi . O yuzden gunduz uykulari rahatsiz etmemeye baslamisti.

Uyku eşiğini aşıp doğru zamanda uyutmadığımız için olabilir . Uyku aralığı takibi yapıyor musunuz

Bazilari uyumayinca uyumuyor ya. Hicde bir derdi yoktu benim kizin.
Abisi ise 3-4 saat uyurdu. Cok gazli bir bebekdi mesela
Ayni krese gittiler. Sasiriyorlardi nasil boyle uykulari farkli olur diye

Bu ara benim kızımın da geceleri sorunlu olmaya başladı. 10 aylık düzeltilmiş 7 aylık. Gündüz 2,5-3 saat uyuyor ama gece 20.30 dan gece 1e 2 ye kadar hep ağlamaklı uyanmalar var 20 dakikada bir falan 🥹 gündüz de beni görmediği an ağlamaya başlıyor normalde böyle ağlayan bi bebek değildi çözemiyorum 😕

Benim bebeğim de 9 aylık, dün tüm günü 20 dklik uyku ile geçirdi, gece güzel uyudu. Diş sürecinde ona bağlıyorum, derin uykuya dalamiyor.

Kötü haber, 8.ayda uyku gerilemesi var maalesef ve bizimki çok çok zor geçti. Tüm alışkanlıkları değişti.
İyi haber, uzun sürse de geçiyor. Sabır ve -her zamanki gibi- rutinlere bağlı kalmak lazım.
Benim kızım o dönem uykusundan uyanıp beşiğe tutunup ayağa kalkıyordu ve saatlerce öyle kalmak istiyordu 🤦🏻‍♀️

Ya bu 4.ay uyku gerilemesi ne illet bir şey :))
Gündüz 1-2 saat uyuyup gece 2-3 ü görüyoruz
Normal mi Allah aşkına 😒

Bu ara benim kızımın da geceleri sorunlu olmaya başladı. 10 aylık düzeltilmiş 7 aylık. Gündüz 2,5-3 saat uyuyor ama gece 20.30 dan gece 1e 2 ye kadar hep ağlamaklı uyanmalar var 20 dakikada bir falan 🥹 gündüz de beni görmediği an ağlamaya başlıyor normalde böyle ağlayan bi bebek değildi çözemiyorum 😕
Evet o ayrilik kaygisindanmis 😔

Benim bebeğim de 9 aylık, dün tüm günü 20 dklik uyku ile geçirdi, gece güzel uyudu. Diş sürecinde ona bağlıyorum, derin uykuya dalamiyor.
Ayni ya ayyni. Hiç dis çikarmadi bebegim daha. Belki de distendir bilemiyorum ama damaklarinda bariz bir degisim de yok aslinda.. Bebeginizin damaginda var mi öyle kizariklik patlama vs?

Kötü haber, 8.ayda uyku gerilemesi var maalesef ve bizimki çok çok zor geçti. Tüm alışkanlıkları değişti.
İyi haber, uzun sürse de geçiyor. Sabır ve -her zamanki gibi- rutinlere bağlı kalmak lazım.
Benim kızım o dönem uykusundan uyanıp beşiğe tutunup ayağa kalkıyordu ve saatlerce öyle kalmak istiyordu 🤦🏻‍♀️
Hahahahaha ne komikler ya.. Ne yapacaksin acaba gecenin bir körü uyanip besige tutunup 😂

Back