- 21 Kasım 2024
- 100
- 33
- 13
- 31
- Konu Sahibi You belong to me
Herkese selam. Ben hunili anne. Bugün 9 aylik oldu olacak olan minik yavrum tami tamina 7 saat uyanik kaldi. Bütün gün 1 tane 40 dk gündüz uykusu yapti ve hepsi bu. Normal mi Allah askina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bacım normal.Herkese selam. Ben hunili anne. Bugün 9 aylik oldu olacak olan minik yavrum tami tamina 7 saat uyanik kaldi. Bütün gün 1 tane 40 dk gündüz uykusu yapti ve hepsi bu. Normal mi Allah askina?
Ay ama el insaf göz altlarimda tanimlayamadigim bir renk cümbüsü var bordo/mor arasiNormal bacım normal.
Daha gidecek çoooook yolumuz var
3 yas miii? ÜÇ YAS MIIII? Napalim hayirlisi o zaman her seyi geçtim de bedeni nasil dayandi valla bir tek bunu merak ediyorumKizimdan sonra normal geliyor.
Ilk 2 haftasi haric 15dk uyurdu. Cildirmalik durumdu.
Kres e 9aylik basladi.
Birgun 25 dk uyumus.
Nasil heycanli heycanli anlatiyordu pedagog
Neyse ,sabir bacim. Galiba 3yas civari,kafasini yastiga koydugu gibi uyurdu aksamlari. Suan 9 yasinda hala oyle
Ah bilsem.3 yas miii? ÜÇ YAS MIIII? Napalim hayirlisi o zaman her seyi geçtim de bedeni nasil dayandi valla bir tek bunu merak ediyorum
Benim kizim da emzik almadi, ben Philips Avent görevi görüyorum annelik delilik yaAh bilsem.
3yasa sukur diyelim 1,5 yasinda dayanamadim artik. Beni emzik niyetine kullandigi icin geceleride surekli uyanirdi.
Birde ise giderdim. Erken biraktirdim emzirmeyi . O yuzden gunduz uykulari rahatsiz etmemeye baslamisti.
Pictogram kullaniyorum aslinda yemek d vit uyku demir ilaci saatleri hep takiplidirUyku eşiğini aşıp doğru zamanda uyutmadığımız için olabilir . Uyku aralığı takibi yapıyor musunuz
Planner*Pictogram kullaniyorum aslinda yemek d vit uyku demir ilaci saatleri hep takiplidir
Babasi hiperaktif, raporlu. Adam bu durumu yenebilmek için baterist olmus benim kiza da sasiyorlarBazilari uyumayinca uyumuyor ya. Hicde bir derdi yoktu benim kizin.
Abisi ise 3-4 saat uyurdu. Cok gazli bir bebekdi mesela
Ayni krese gittiler. Sasiriyorlardi nasil boyle uykulari farkli olur diye
Benim bebeğim de 9 aylık, dün tüm günü 20 dklik uyku ile geçirdi, gece güzel uyudu. Diş sürecinde ona bağlıyorum, derin uykuya dalamiyor.Herkese selam. Ben hunili anne. Bugün 9 aylik oldu olacak olan minik yavrum tami tamina 7 saat uyanik kaldi. Bütün gün 1 tane 40 dk gündüz uykusu yapti ve hepsi bu. Normal mi Allah askina?
Evet o ayrilik kaygisindanmisBu ara benim kızımın da geceleri sorunlu olmaya başladı. 10 aylık düzeltilmiş 7 aylık. Gündüz 2,5-3 saat uyuyor ama gece 20.30 dan gece 1e 2 ye kadar hep ağlamaklı uyanmalar var 20 dakikada bir falan gündüz de beni görmediği an ağlamaya başlıyor normalde böyle ağlayan bi bebek değildi çözemiyorum
Ayni ya ayyni. Hiç dis çikarmadi bebegim daha. Belki de distendir bilemiyorum ama damaklarinda bariz bir degisim de yok aslinda.. Bebeginizin damaginda var mi öyle kizariklik patlama vs?Benim bebeğim de 9 aylık, dün tüm günü 20 dklik uyku ile geçirdi, gece güzel uyudu. Diş sürecinde ona bağlıyorum, derin uykuya dalamiyor.
Hahahahaha ne komikler ya.. Ne yapacaksin acaba gecenin bir körü uyanip besige tutunupKötü haber, 8.ayda uyku gerilemesi var maalesef ve bizimki çok çok zor geçti. Tüm alışkanlıkları değişti.
İyi haber, uzun sürse de geçiyor. Sabır ve -her zamanki gibi- rutinlere bağlı kalmak lazım.
Benim kızım o dönem uykusundan uyanıp beşiğe tutunup ayağa kalkıyordu ve saatlerce öyle kalmak istiyordu
4 ay uyku gerilemesinde 4te oyun halisinda oyalardim bazen hatirliyorum memede uyumaya alismisti o dönem 3 hafta boyunca o uyurken tuvalete dahi gidememistimYa bu 4.ay uyku gerilemesi ne illet bir şey :))
Gündüz 1-2 saat uyuyup gece 2-3 ü görüyoruz
Normal mi Allah aşkına