- 13 Ağustos 2019
- 53
- 22
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sanssizkedikiz
-
Amin insallahIyi yapmissiniz. ALLAH yardimciniz olsun annenizede pismanlik versin
bir ablan olarak hiç bulaşma derimBen de öyle düşündüm ama nasıl ulaşacağım bilmiyorum. Adamın ismini soyismini öğrendim
Annemin abisine mi söylesem bir şey fark eder mi
Adamın fotosunu gösterip bak kardeşimin düşüp kalktığı yattığı adam buymuş diye
Kardeşi de beş para etmez Bi insan bir işe yarar mi
Daha neler yapmayin lutfen.okul biakilir mi hic hem de pdr okuyormus.bir anne cocuklarinin guvenligini saglar elbette.adami eve almamsi gerektigini bence anneyle konusun.Allah yardımcınız olsun ben cok üzüldüm durumunuza tolere edilecek gibi bir durumda degilki dayanın diyeyim okulu birakacakta olsanız gidin köyde yaşayın babayla ananeyle evde durmayın yeterki başınıza bir iş gelse Allah göstermesin zaten ne okulunuzu okuyacak ne de is bulup calisacak psikoloji kalır
Normal şartlarda bırakılmaz evet ama ortada normal bir durum yok annenin laftan anlayacağını sanmıyorum okul insanın ruhsal bedensel sağlığından dahami degerli yapmayın Allah aşkına ustelik bir kisi bile degiller kardesleride varDaha neler yapmayin lutfen.okul biakilir mi hic hem de pdr okuyormus.bir anne cocuklarinin guvenligini saglar elbette.adami eve almamsi gerektigini bence anneyle konusun.
Kac yasindasiniz? İs ariyorum demissiniz , is arayan insana neden biri baksin? Kardesleriniz kac yasinda?Babannem çok yaşlı halamlar ile kalıyor anneannem de köyde yaşıyor bize bakma şansı yok.
22 yaşındayım yeni mezun oldum kpss ve alese girdimKac yasindasiniz? İs ariyorum demissiniz , is arayan insana neden biri baksin? Kardesleriniz kac yasinda?
Biri bana baksın demiyorum nerede demişim22 yaşındayım yeni mezun oldum kpss ve alese girdim
Yüksek Lisansa başvurdum ve kpss den puanımı bekliyorum. Onun dışında özelde iş bakıyorum atamam olmazsa devam edicem
Dün gece ben de öyle düşündüm. Şuan eve geldik babamdaydik bayramda. Annem konuşmaya çalışıyor kardeşlerim konuştu. Ama ben anne bile demek istemiyorum. Annem herseyi yapıyor ama kurtken kendini kuzu gibi gösteriyor. İçini biliyorum ama. Çok ezik bi insan. Sadece burada kalicam onunla anne kız ilişkisi kurmayacagimHerifin karısına umut bağlamayın bence.burada aldatıldığı halde susan,bırakın olaya müdahale etmeyi; bildiğini bile çaktıramayan kadınlar var.
Siz bir işe girip annenizden uzaklaşmaya bakın.o evden de sakın gurur yapıp çıkmayın,kovulacak biri varsa anneniz.belli ki siz iyi niyetlisiniz gururlusunuz sakın onun çirkefliğinden yılıp kaçmayın kendinizi sağlama almadan.
Haklısınız ben de öyle düşündüm Allah en güzel cezayı verecektir. Ona güveniyorum sadece. Onun için dua edicem. Benim içimi de Allah biliyor ne için cabaladigimida.bir ablan olarak hiç bulaşma derim
zina ceza kanununa göre de suç olmaktan çıktı
ve sonuçta annen yine size laf gelir
sabret ve Allaha sığın
40 yaşında. Gerçekten çok haklısınız. anneme ve babama aynısını söyledim. Siz çocuklarınızı hak etmiyorsunuz dedim. Annem hep kedi köpek de anne oluyor ama bakmasını bileceksin derdi. Kendi çok iyi baktı sanki. Bu lafını aynen iade ettim.Anneniz kaç yaşinda? Ruhsal olarak ergenliğini atlatamamiş kadinlar bir zahmet anne olmasin artik ya!.. Bir sürü iyi jnsan anne olmayi beklerken bu tip séyleri okudugumda cok üzülüyorum.Mesafe koyun anneniz ile olan ilişkinize.Gerekirse başka bir yakininizda kalin devamli olarak.
Bunları okuyunca gercekten cok üzülüyorum..Hayırsız evlatları olsaymiş da görselermiş günlerini diyesim geliyor cok afedersiniz.üniversite mezunu akli basinda cocuklari olan 40 yasinda bir kadina rezil adamin biri ona aşık olsun diye büyü vs yapmak hic yakisiyor mu? Allah ıslah etsin canım anneni .Gercekten seni hic haketmiyor....40 yaşında. Gerçekten çok haklısınız. anneme ve babama aynısını söyledim. Siz çocuklarınızı hak etmiyorsunuz dedim. Annem hep kedi köpek de anne oluyor ama bakmasını bileceksin derdi. Kendi çok iyi baktı sanki. Bu lafını aynen iade ettim.
Bana diyor ki, sen utanmıyor musun bana hem pislik diyorsun hem benim getirdiğim ekmeyi yiyorsun.
Ben de, durup dururken sana pislik demedim, ve sen utanmalısın çocuklarının aldığı telefonda ne haltlar yiyorsun.
Takıldığı yere bakar mısınız. O gün sinirle üzerime yürüdü kendimi savunmak için mecburen ona vyracaktim vurduğum yerde kan birikti kaldı. Bu pozisyona düştü yani ona bunu görmüyor. Ne hale geldik şu yaptığımız hareketlere bakin
Simdi isler degisti.annen 40 yasinda daha.22 yasinda evladi olduguna gore sizi 18 yasinda dogurmus. Hayatini yasamamis hic.ve su an birini hayatinda istemesi ,gencligi gitmeden bi seyler yasamak istemesi normal.ona anne gibi degil de boyle bakin.yasi cok genc daha.destek olun evli adamlarla degil dogru adamla bi hayat kursun.40 yaşında. Gerçekten çok haklısınız. anneme ve babama aynısını söyledim. Siz çocuklarınızı hak etmiyorsunuz dedim. Annem hep kedi köpek de anne oluyor ama bakmasını bileceksin derdi. Kendi çok iyi baktı sanki. Bu lafını aynen iade ettim.
Bana diyor ki, sen utanmıyor musun bana hem pislik diyorsun hem benim getirdiğim ekmeyi yiyorsun.
Ben de, durup dururken sana pislik demedim, ve sen utanmalısın çocuklarının aldığı telefonda ne haltlar yiyorsun.
Takıldığı yere bakar mısınız. O gün sinirle üzerime yürüdü kendimi savunmak için mecburen ona vyracaktim vurduğum yerde kan birikti kaldı. Bu pozisyona düştü yani ona bunu görmüyor. Ne hale geldik şu yaptığımız hareketlere bakin
Ben sizin görüşünüze katilmiyorum.Buradaki anne modeli cirkin hareketler yapıyor .22 yasinda bir genc mi örnek olup destek verecek annesine ? Herkes haddini ,yaşını,konumunu bilmeli.Annelik öyle " ben şunu yasayamadim,bunda aklim kaldi" deyip her istedigini yapabilecek bir vasıf degildir.Aksini düşünenler cocuk yapmasin lutfen.Boşanmak ve evlenmek dogal tabii ama seviye,kalife,görgü kuralları icinde olmali.Öyle eve adam alarak genc kizlarinin yaninda,büyüler yaparak olmaz.Ben de bir anneyim ve annesini şiddetle kiniyorum.Herkes anne olmasin lütfen .Simdi isler degisti.annen 40 yasinda daha.22 yasinda evladi olduguna gore sizi 18 yasinda dogurmus. Hayatini yasamamis hic.ve su an birini hayatinda istemesi ,gencligi gitmeden bi seyler yasamak istemesi normal.ona anne gibi degil de boyle bakin.yasi cok genc daha.destek olun evli adamlarla degil dogru adamla bi hayat kursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?