Cidden bir derdim var

Babanı kötülemek istemiyorum ama hatanın yarısı da onda. Anneni en iyi baban tanıyordur, bunların olabileceğini de tahmin etmiştir. O yüzden kendisi evi terk edeceğine anneni evden göndermeliydi veya çıkarken sizi de alıp çıkmalıydı.
O zaman annen görürdü evden kovmak nasıl bir şeymiş.

Her şey olabilir burda her kesimden insan var Emin’im size yardımcı olmak isteyen kişiler de olabilir işe koyabilicek uygun fiyatlı evini kiraya verebilicek ama başınıza bişey gelmesini engellicek insanlar
İzmir’in çoğu yerinde ise girebilirim, ise girdiğim gibi iyi kötü bir eve de çıkabilirim. Kimliğimi pek belli etmek istemiyorum. Utanç verirdi bir durum benim için bunları hak edecek çocuklar degiliz

İzmir’in çoğu ise girebilirim, ise girdiğim gibi iyi kötü bir eve de çıkabilirim. Kimliğimi pek belli etmek istemiyorum. Utanç verirdi bir durum benim için bunları hak edecek çocuklar degiliz
Kimse haketmez zAten böyle bir durumu etmemeli de umarım bir kapı açılır Okuyan İzmir’deki hanımlar el atabilicek olan varsa atın lütfen

Büyü kağıtlarında bir adamın annemi sevmesi vs yazıyordu. Adamın anne ismi kendi ismi adamın ismi vs vardı. Arapça Türkçe yazıyordu. Şu kişi aşkından deli olsun vs diye

Eyvahlar olsun. Allah ıslah etsin annenizi cok üzüldüm sizin adınıza. Hem kendi yuvasını dağıtıyor hem başkasının yuvasını yıkıyor. Valla diyecek bir sey bulamıyorum. Dua edin sürekli kendinizi koruyun. Sonuçta sizin hataniz değil. Babanızla yaşamayı neden düşünmüyor sunuz. Onunla yaşayın annenizden uzak olun sizin hayatınıza leke gelmesin. Anneniz olması sebebiyle cok bağırıp çayırmayin ama kendinizi geliştirip ondan uzakta ayri bir hayat kurun kendinize. Ona da surekli dua edin Allah ıslah etsin

yani yetişkin bekar insan naptığına karışamazsın ki annen de olsa.evde de istemiyormuş madem.imkan yaratıp kendi evine çıkacaksın.

Hanimefendi yetişkin dediginiz insan gayri ahlaki bir iliski sürüyor ve evli biir insanla büyü yaptırarak baskasinin yuvasını da yıkıyor. Konu sahibi kızcağız zaten normal bir sekilde evlenmesine karşı değil. Bu şekilde ahlaksiz bir hayat sürmesi hoş mu. Bu çocuklar in hayati etkileniyor. Herseyin adabı üslubu var sorumluluk denen ahlak denen kavramkar da var hayatımızda

183 u arasam neler olur
Babanızla durumunuzu paylaşmanıza rağmen ondan bir destek göremezseniz. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına ait bu hattı arayıp, durumunuzu anlatın. Sosyal destek alabileceğiniz yerlere sizi yönlendirebilirler.Ayrıca 144 diye bir sosyal destek hattı var. Kardeşleriniz kaç yaşında bilmiyorum. Onlarla sizin ayrı bir eve veya yurda yerleştirilmesini sağlayabilirler.Aramadan neler olur bilemezsiniz.

Kötü olan ne biliyor musunuz ben PDR okudum. Arkadaşlarım kpss tercihler yüksek lisans derken bizim bayramımız böyle geçti. Milletin tatil fotolarıni görüp ailecek eğlenirken Bizim halimize bakin
Her zorlukla bir kolaylık vardır, PDR güzel bir bölüm, önü açık.siz anne, anneniz yaramaz kız olmuş resmen.insallah okul biter bitmez atanırsiniz kardeşlerinizi de yanınıza alıp güzel bir hayat surersiniz.

İnşallah ama sınavım kötü geçmişti bakalım napicam. Aynı evde olsam da hic konusmayi düşünmüyorum böyle bir insan annem olamaz değersiz ve ahlaksiz

Bir süre mecburen yaşayacağız çünkü babamın da kendi e hayrı yok pek. İşini kaybetti işçi olarak ise girecek. Ayrıca köyde kalıyor yani şuan tek çare sınavlara hazırlanmak ve sonra evden kaçmak. Bir şekilde yolunu bulmam Lazım.sonra kardeşlerimi de aldım mı tamamdır. İzmir de güzel bir iş bulursam da ayrı eve çıkmayı düşünüyorum

Allah yardımcın olsun kardesim. Allah senin karşına hayırlı iyi insanlar çıkartsın.

Bazilarimizinda imtihani ebeveynlerimizin ahlaksizliklariyla bas etmek.. seni cok iyi anliyorum kardesim. Babamda annemi aldatip hemde defalarca ozelime karismayin demisti. En son trilyonlari kadina kiza yedirdi hemde bi suru torunu varken ve ailece cok taninan ve saygi duyulan bi aileyiz hepimiz mahvolduk uzuntuden eslerimizde var sonucta. Ablam yasinda sevgilisiyle benim dugunumden sonra tatile gitmisti. Ve bir suru yaraliyici olay. Tam hayatimizdan atiyoduk ki hastaligi cikti ortaya öfke nefret merhamet birbirine girdi. Sen tam duzem kurarsin para kazanirsin annen senin eline duser hic bisey yapmak istemezsin ama vicdanın vardir. Bu tip hikayeler ayni sonu gorur genelde. Genclikte insanlar anne babalarinin maddi destegine ihtiyac duyarlar. Yaslilikta ise evlatlarinin gucune. Sorumsuzca yasiyor anneniz hemde sizi yaralayarak ve utandirarak ama ileriyi hic dusunmuyor. Ve sunu soyliyim Kurani kerimde gecen bir ayettir bu. Zina yapan zelil olmadan olmez. Umarim anneniz zelil oldugunda uzulem yine siz olmazsiniz.

Ben olsam evden gitmem gibi geliyor o adamin karisina ulasin. Annemiz degil siz annenize o evi zindan edin. Hata yapan siz degislsiniz.

Ben olsam evden gitmem gibi geliyor o adamin karisina ulasin. Annemiz degil siz annenize o evi zindan edin. Hata yapan siz degislsiniz.
Ben de öyle düşündüm ama nasıl ulaşacağım bilmiyorum. Adamın ismini soyismini öğrendim
Annemin abisine mi söylesem bir şey fark eder mi
Adamın fotosunu gösterip bak kardeşimin düşüp kalktığı yattığı adam buymuş diye
Kardeşi de beş para etmez Bi insan bir işe yarar mi

Bazi insanlar basi belaya girmesin diye ugrasmaz veya tam tersi burnundan fitil fitil getirir.sizin suan saglam bi insana ihtiyaciniz var kimseye dallandirmayin iyice sarpa sarar. Annenizi islah edemezsiniz belki ama kendi sinrinizi korursunuz en azinfan.Yani bu adamin evinize geldigine eminseniz girip cikarken yakalamaya bakin resimlerini cekin. Karisina atin is birligi yapin polisle bastirsin bunlari. Bazi insanlarla bas etmek icin ayni rezillk seviyesine inmek gerekiyor

Haklısınız gizli kamera falan koyabilirim belki. Veya başka bir yöntem denerim
Karısına ulaşmam laizm adamın yazdığı mesajların fotosunu çektim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…