Cidden bir derdim var

Annenizi Allah ıslah etsin. Akıl fikir versin.Evlilik gibi bir sorumluluğa girmeden, duygusal ve cinsel isteklerini bu şekilde karşılıyor demekki.
Kendi hayatınızı kurana kadar ona bağımlıysanız yapacak bir şeyiniz yok. Zıtlaştıkça kötüye gider ilişkiniz, zira laftan anlayacak birine benzemiyor anneniz.
Bir an evvel hayırlısıyla işinizi bulup, kendi hayatınızı kurabilmenizi ümit ediyorum.
Yalnız, sizden küçük kardeşleriniz varmış. Eğer, kardeşinizin şüphelendiği gibi, beraber olduğu adamı eve getiriyorsa anneniz, durumu babanızla paylaşmanızda fayda var. Çocuklarının psikolojisini hiç düşünmüyor demekki anneniz.Babanız köyde yaşıyor olsada şehirde bir ev tutup, sizi yanına alabilir belki.

Sana kocaman sarılmak istedim. Allah annene de akıl fikir versin. İnşallah kurtulursun yanından em kısa sürede Özel hayat bilmem ne diyerek kimse annesinin saçma sapan insanlarla yakınlaşmasına şahit olmak istemez. Kız evladı varsa daha dikkat etmek zorunda ne belli görüştüğü kişilerin size de bi zararının dokunmayacağı ? Neler duyuyoruz kimseye güven kalmadı artık

Bir işe girip o evden ayrılırsınız umarım tez vakitte

Teşekkür ederim. Annemin ailemin her zaman en iyisini olmasını isterim ben de hep en iyisini isterdim. İyi bir bölüm okudum ama kpss puanları yükseldi bugune kadar bir erkek arkadaşım oldu. Onun dışında hep ders çalıştım ve kendimi geliştirmek için sıkıntı çektim Tesekkur ederim umarım bu zamanları atlatırım M. 5kurus param yok evden ayrılsam garanti isim yok. İşten gelecek 2000 TL ile nasıl geçinirimm. Yasalar keşke bunu da düşünse. Psikolojimi altüst etti bu kadın.

Ah cNım benimm çok üzüldüm. Geçen burda senin annenin genç versiyonu vardı, çocuklarından utanmayacakmısın gibi şeyler yazdım hoşlanmamıltı. Keşke okusa senin konunu. 2000 de olsa maaşın bi eve çıkmaya çslış. Çok aklıbaşındasın eninde sonundA kurtuşursun bu çıkmzzdan. Duacınım

Adamın karısına duyursanız bi şekilde görüşemezler en azından

Hiçte kapana kısılmış gibi hissetmeyin.Herşeyin bir çözüm yolu vardır.Babanızdan mutlaka yardım isteyin.Bunları duyduktan sonra sizi böyle bir yaşantı nın içinde bırakacağını sanmam.Sessiz kalmayın. Sineye çekmeyin.Hiçbirşey olmasada annenizin bu yaptıkları sizin ve kardeşlerinizin üzerinde psikolojik bir travma ve güven dıygunuzun zedelenmesine sebep oluyor. Size ve kardeşlerinize kimse sahip çıkmazsa devlet sahip çıkar merak etmeyin. Arayın 183 ü. Anlatın sorununuzu.

Allah size yardım etsin.Annenizede akıl cersın.

Kötü olan ne biliyor musunuz ben PDR okudum. Arkadaşlarım kpss tercihler yüksek lisans derken bizim bayramımız böyle geçti. Milletin tatil fotolarıni görüp ailecek eğlenirken Bizim halimize bakin

183 u arasam neler olur

Kötü olan ne biliyor musunuz ben PDR okudum. Arkadaşlarım kpss tercihler yüksek lisans derken bizim bayramımız böyle geçti. Milletin tatil fotolarıni görüp ailecek eğlenirken Bizim halimize bakin
Sabret aklına zekana güven
İnşallah Allah bir çıkış yolu gösterir

Annenle bu aşamada özel hayatıyla ilgili tartışmaya girme,kendini yıprattığınla kalırsın
işle ilgili okulla ilgili konuş ama onun özeliyle ilgili konuşma

Konu sahibini işkillendirmek ama pis herif eve girip çıkıyormuş rahat rahat. Evin anahtarı da vardır kesin. Ya kızlara tacizde bulunmaya kalkarsa?

Ben bu babaları da anlamıyorum. Ahlaki sebeplerle eşinden boşanıyor ama çocuklarını - ki özellikle kız çocuklarını bırakmamalı- anneye bırakıyor. Ben kendimi kurtarayım da gerisi ne olursa olsun diyorlar.

Konu sahibinin babasi koyde yaşayacağına ev tutup kızlarını yanına almalı..

Başımıza neler geldi bilmiyorsunuz. Aslında haklısınız keşke öyle yapsa. Ben şuan baya korkuyorum. Annem kişisi ile konuşmak istiyorum bu konuyu ama duvara konussam daha anlayışlı davranır. O yüzden boşluga konuşsam daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…