- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi Sanssizkedikiz
-
Bir işe girip o evden ayrılırsınız umarım tez vakitteBabam köyde kalıyor bizim köyde evimiz baya küçük şehirde bir hayatımız var ve ben sürekli iş başvurusu yapıyorum kardeşlerimin de herseyi orada neredeyse. Köyde iş bulma ihtimalim yok gelip gitme ihtimalim de yok. Kardeşlerimin okulları da şehirde kaliyor
Teşekkür ederim. Annemin ailemin her zaman en iyisini olmasını isterim ben de hep en iyisini isterdim. İyi bir bölüm okudum ama kpss puanları yükseldi bugune kadar bir erkek arkadaşım oldu. Onun dışında hep ders çalıştım ve kendimi geliştirmek için sıkıntı çektimYapmayın Allah aşkına, konu sahibi ve kardeşleri de reşitiz diye eve istediklerini getirsinler götürsünler o kadar modernsek.yok hurafeler yok ahlak bekçilikleri...bu kadar sorumsuzluğu insan ev arkadaşına bile yapamaz.
Evet bekar bir kadın,bu forumdaki herhangi bekar kadınlar gibi normal ilişkileri olsa kimseye laf düşmez.nitekim çocukları da öylesini doğal karşılayacaklarını beyan etmiş. ama çocuklarımla yaşayayım,onlar sayesinde nafaka yiyeyim,huzurlarını kaçırayım,kafam atınca da evden gidin diyeyim...
Tesekkur ederim umarım bu zamanları atlatırım M. 5kurus param yok evden ayrılsam garanti isim yok. İşten gelecek 2000 TL ile nasıl geçinirimm. Yasalar keşke bunu da düşünse. Psikolojimi altüst etti bu kadın.Sana kocaman sarılmak istedim. Allah annene de akıl fikir versin. İnşallah kurtulursun yanından em kısa süredeÖzel hayat bilmem ne diyerek kimse annesinin saçma sapan insanlarla yakınlaşmasına şahit olmak istemez. Kız evladı varsa daha dikkat etmek zorunda ne belli görüştüğü kişilerin size de bi zararının dokunmayacağı ? Neler duyuyoruz kimseye güven kalmadı artık
Annenizi Allah ıslah etsin. Akıl fikir versin.Evlilik gibi bir sorumluluğa girmeden, duygusal ve cinsel isteklerini bu şekilde karşılıyor demekki.
Kendi hayatınızı kurana kadar ona bağımlıysanız yapacak bir şeyiniz yok. Zıtlaştıkça kötüye gider ilişkiniz, zira laftan anlayacak birine benzemiyor anneniz.
Bir an evvel hayırlısıyla işinizi bulup, kendi hayatınızı kurabilmenizi ümit ediyorum.
Yalnız, sizden küçük kardeşleriniz varmış. Eğer, kardeşinizin şüphelendiği gibi, beraber olduğu adamı eve getiriyorsa anneniz, durumu babanızla paylaşmanızda fayda var. Çocuklarının psikolojisini hiç düşünmüyor demekki anneniz.Babanız köyde yaşıyor olsada şehirde bir ev tutup, sizi yanına alabilir belki.
Eve getiriyorsa diye düşündükçe içimde öfke acayip artıyor bu dünyada resmen kapana kısılmış gibiyiz
Adamın karısına duyursanız bi şekilde görüşemezler en azındanMerhaba
Kac gündür çok üzgünüm paylaşacak kimsem de yok buraya yazicam bana tavsiye verir misiniz kendimi toplayamıyorum
Hikayem kısaca şöyle, 5 yıl önce anne babam ayrıldı. Babamla şuan ayda 4 5 kere görüşüyoruz. Ben uniden mezun oldum.
Babamla annem evli iken hep başla bir adam problemi olurdu. Babam hep suphelendi. Annem bir şekilde sıyrıldı hep işlerin içinden. Babam bir kere telefon onun üzerine olduğu için doküman istedi ve annemin en çok konuştuğu mesajlastigi kişiyi buldu evdeki huzursuzluk sebebi ile Ayrildilar. Babam baya kötü oldu işleri kötüye gitti. Biz annemde kaldık zaten ben 4 yıl evde sadece yazları vardım. Annemin iki üç kere erkeklerle konuştuğundan suphelendim. Onunla konuştum evlenmek istersen biz karşı çıkmayız diye. Yok ben babandan çok çektim istemiyorum erkek görmek vs dedi.
Annemle hep yakın olmaya çalıştım başka kızlar hep anneleri ile geziyor vs diye ben de tatil planı yaptım. Neyse buraları geçiyorum.
Annemin çevresinde hiç düzgün insan olmaz. Hep kocaya kaçan kadınlar, saçma sapan takılan insanlar olur. Bir kere evden büyü kağıtları buldu kardeşim ve hızla elinden aldı. Sonra arkadaşım yaptırmis dedi. Ama annem yaptırdı adım gibi eminim cunki onun ismi yazıyordu.
Son zamanlarda sürekli evde kavga var ve annem hiçbirimizi istemiyor. Geçen gün whatsaptan onun telinden bana fotoğraflarımızı yollayacaktim ve Bi adamin anneme yazdıklarını okudum. Fotograflar paylaşmışlar açık seçik. Biliyorum özeline girdim ama ben annemin iyi bir insanla takılsa erkek arkadaşı olmasını isterim. Neyse adamı araştırdım evli bir adammış karısından gizli annemle birlikte oluyormuş. Annemle tartıştım
Bana evden gideceksin dedi. Bende gitmem dedim. Onunla tüm iletişimi kestim bütün gün odada İngilizce ve matematik çalışıyorum.
Kardeşime olayı anlattım bu kaçıncı ya dedim. Benim bu kadar hayatıma erkek girmedi. Biz hepimiz daha iyi olalım diye çabalarken yaptığı şeye bakin.
Ona söylediğimde ise Hayatim ot gibi demişti. Böyle renklendirmis.
Bu arada başka kadınlara hep laf söylerdi. Kadınlar telefonda çok vakit geçiriyorlar ne yaptıkları belli değil vs diye. Ahlak şovu yapıyordu yani.
Küçük kardeşim ise şöyle birsey söyledi annem hen her eve geldiğimde banyo yapmış oluyor genelde banyoda çift terlik de oluyor ne alaka dedi. O adam bence eve de geliyor dedi. Önceden bunları düşünmüş yani. Aşırı üzüldüm bunları ondan duyunca. Anneme çok kızgın ve sinirliyim onu acayip derecede canını yakasım geliyor.
Kendimi acayip sinirli bir halde buluyorum.
Bi evlat olarak böyle şeyler görmek zorunda değildim.
Kendimi toplayamıyorum. Kardeşlerim iş bulup evden ayrılırız ileride dedi ama şuan onlar okuyor iş bulmak da zor ama annemden nefret ederek evde oturmak da çok zor.
Hepimiz hayattan nefret ediyoruz resmen
Neden istemediğide malumyani yetişkin bekar insan naptığına karışamazsın ki annen de olsa.evde de istemiyormuş madem.imkan yaratıp kendi evine çıkacaksın.
Allah size yardım etsin.Annenizede akıl cersın.Merhaba
Kac gündür çok üzgünüm paylaşacak kimsem de yok buraya yazicam bana tavsiye verir misiniz kendimi toplayamıyorum
Hikayem kısaca şöyle, 5 yıl önce anne babam ayrıldı. Babamla şuan ayda 4 5 kere görüşüyoruz. Ben uniden mezun oldum.
Babamla annem evli iken hep başla bir adam problemi olurdu. Babam hep suphelendi. Annem bir şekilde sıyrıldı hep işlerin içinden. Babam bir kere telefon onun üzerine olduğu için doküman istedi ve annemin en çok konuştuğu mesajlastigi kişiyi buldu evdeki huzursuzluk sebebi ile Ayrildilar. Babam baya kötü oldu işleri kötüye gitti. Biz annemde kaldık zaten ben 4 yıl evde sadece yazları vardım. Annemin iki üç kere erkeklerle konuştuğundan suphelendim. Onunla konuştum evlenmek istersen biz karşı çıkmayız diye. Yok ben babandan çok çektim istemiyorum erkek görmek vs dedi.
Annemle hep yakın olmaya çalıştım başka kızlar hep anneleri ile geziyor vs diye ben de tatil planı yaptım. Neyse buraları geçiyorum.
Annemin çevresinde hiç düzgün insan olmaz. Hep kocaya kaçan kadınlar, saçma sapan takılan insanlar olur. Bir kere evden büyü kağıtları buldu kardeşim ve hızla elinden aldı. Sonra arkadaşım yaptırmis dedi. Ama annem yaptırdı adım gibi eminim cunki onun ismi yazıyordu.
Son zamanlarda sürekli evde kavga var ve annem hiçbirimizi istemiyor. Geçen gün whatsaptan onun telinden bana fotoğraflarımızı yollayacaktim ve Bi adamin anneme yazdıklarını okudum. Fotograflar paylaşmışlar açık seçik. Biliyorum özeline girdim ama ben annemin iyi bir insanla takılsa erkek arkadaşı olmasını isterim. Neyse adamı araştırdım evli bir adammış karısından gizli annemle birlikte oluyormuş. Annemle tartıştım
Bana evden gideceksin dedi. Bende gitmem dedim. Onunla tüm iletişimi kestim bütün gün odada İngilizce ve matematik çalışıyorum.
Kardeşime olayı anlattım bu kaçıncı ya dedim. Benim bu kadar hayatıma erkek girmedi. Biz hepimiz daha iyi olalım diye çabalarken yaptığı şeye bakin.
Ona söylediğimde ise Hayatim ot gibi demişti. Böyle renklendirmis.
Bu arada başka kadınlara hep laf söylerdi. Kadınlar telefonda çok vakit geçiriyorlar ne yaptıkları belli değil vs diye. Ahlak şovu yapıyordu yani.
Küçük kardeşim ise şöyle birsey söyledi annem hen her eve geldiğimde banyo yapmış oluyor genelde banyoda çift terlik de oluyor ne alaka dedi. O adam bence eve de geliyor dedi. Önceden bunları düşünmüş yani. Aşırı üzüldüm bunları ondan duyunca. Anneme çok kızgın ve sinirliyim onu acayip derecede canını yakasım geliyor.
Kendimi acayip sinirli bir halde buluyorum.
Bi evlat olarak böyle şeyler görmek zorunda değildim.
Kendimi toplayamıyorum. Kardeşlerim iş bulup evden ayrılırız ileride dedi ama şuan onlar okuyor iş bulmak da zor ama annemden nefret ederek evde oturmak da çok zor.
Hepimiz hayattan nefret ediyoruz resmen
Kötü olan ne biliyor musunuz ben PDR okudum. Arkadaşlarım kpss tercihler yüksek lisans derken bizim bayramımız böyle geçti. Milletin tatil fotolarıni görüp ailecek eğlenirken Bizim halimize bakinHiçte kapana kısılmış gibi hissetmeyin.Herşeyin bir çözüm yolu vardır.Babanızdan mutlaka yardım isteyin.Bunları duyduktan sonra sizi böyle bir yaşantı nın içinde bırakacağını sanmam.Sessiz kalmayın. Sineye çekmeyin.Hiçbirşey olmasada annenizin bu yaptıkları sizin ve kardeşlerinizin üzerinde psikolojik bir travma ve güven dıygunuzun zedelenmesine sebep oluyor. Size ve kardeşlerinize kimse sahip çıkmazsa devlet sahip çıkar merak etmeyin. Arayın 183 ü. Anlatın sorununuzu.
183 u arasam neler olurHiçte kapana kısılmış gibi hissetmeyin.Herşeyin bir çözüm yolu vardır.Babanızdan mutlaka yardım isteyin.Bunları duyduktan sonra sizi böyle bir yaşantı nın içinde bırakacağını sanmam.Sessiz kalmayın. Sineye çekmeyin.Hiçbirşey olmasada annenizin bu yaptıkları sizin ve kardeşlerinizin üzerinde psikolojik bir travma ve güven dıygunuzun zedelenmesine sebep oluyor. Size ve kardeşlerinize kimse sahip çıkmazsa devlet sahip çıkar merak etmeyin. Arayın 183 ü. Anlatın sorununuzu.
Sabret aklına zekana güvenKötü olan ne biliyor musunuz ben PDR okudum. Arkadaşlarım kpss tercihler yüksek lisans derken bizim bayramımız böyle geçti. Milletin tatil fotolarıni görüp ailecek eğlenirken Bizim halimize bakin
önce netten bak araştır183 u arasam neler olur
Konu sahibini işkillendirmek ama pis herif eve girip çıkıyormuş rahat rahat. Evin anahtarı da vardır kesin. Ya kızlara tacizde bulunmaya kalkarsa?Yapmayın Allah aşkına, konu sahibi ve kardeşleri de reşitiz diye eve istediklerini getirsinler götürsünler o kadar modernsek.yok hurafeler yok ahlak bekçilikleri...bu kadar sorumsuzluğu insan ev arkadaşına bile yapamaz.
Evet bekar bir kadın,bu forumdaki herhangi bekar kadınlar gibi normal ilişkileri olsa kimseye laf düşmez.nitekim çocukları da öylesini doğal karşılayacaklarını beyan etmiş. ama çocuklarımla yaşayayım,onlar sayesinde nafaka yiyeyim,huzurlarını kaçırayım,kafam atınca da evden gidin diyeyim...
Ben bu babaları da anlamıyorum. Ahlaki sebeplerle eşinden boşanıyor ama çocuklarını - ki özellikle kız çocuklarını bırakmamalı- anneye bırakıyor. Ben kendimi kurtarayım da gerisi ne olursa olsun diyorlar.Canım gerçekten çok üzüldüm. Her şeyden önce o eve gelen abidik gubidik adamlardan biri sanada zarar vermeye kalkabilir. Annen bunu nasıl göze alıyor. Gerçi neyini sorgulayacaksın kadının evli erkeklerle. Çıkar yol herkesçe baba ve baba tarafı olarak görülüyor. Neticede ahlaki değerleri düşük bir kadından ayrılmış olması doğru karar verdiğini gösteriyor. Baban sizin için annene nafaka veriyor mu? Veriyorsa ne kadar? Velayet değişimi isteyip o parayı sizin için harcasa size yeter mi?
Başımıza neler geldi bilmiyorsunuz. Aslında haklısınız keşke öyle yapsa. Ben şuan baya korkuyorum. Annem kişisi ile konuşmak istiyorum bu konuyu ama duvara konussam daha anlayışlı davranır. O yüzden boşluga konuşsam daha mantikliBen bu babaları da anlamıyorum. Ahlaki sebeplerle eşinden boşanıyor ama çocuklarını - ki özellikle kız çocuklarını bırakmamalı- anneye bırakıyor. Ben kendimi kurtarayım da gerisi ne olursa olsun diyorlar.
Konu sahibinin babasi koyde yaşayacağına ev tutup kızlarını yanına almalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?