- 13 Ağustos 2019
- 53
- 22
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sanssizkedikiz
-
Babannem çok yaşlı halamlar ile kalıyor anneannem de köyde yaşıyor bize bakma şansı yok.Neden babanızla veya annane babanne ile yaşamıyorsunuz?
Babanızı ziyarete gidinBabam köyde kalıyor bizim köyde evimiz baya küçük şehirde bir hayatımız var ve ben sürekli iş başvurusu yapıyorum kardeşlerimin de herseyi orada neredeyse. Köyde iş bulma ihtimalim yok gelip gitme ihtimalim de yok. Kardeşlerimin okulları da şehirde kaliyor
İş bulsam bile 2000 TL ile çalışıcma en başta İzmir de baya zorNe denir ki bilemedim çok üzüldüm adınıza. Siz ne mezunusunuz iş bulup ayrılsanız yanından kendi hayatınıza baksanız
Evet çalışıyor aşçı yardımcısıÜzüldüm ALLAH yardımcınız olsun salmayın lütfen kendinizi, kendiniz için çalışıp bir iş sahibi olun inşallah... başka akrabalarda kalma şansı yok mı baba babaanne anneanne gibi. Bir de anneniz çalışıyor mu ? Size nasıl bakıyor
Malesef babam köyde kalıyor. Benim iş başvuruları hep şehirde. Köyde calisma imkanım yok.Canim cok üzüldüm anlattıklarına. Acaba bananın yanına taşınma imkanınız yok mu kardeşlerinle? Böyle bir ortamda büyümeniz hiç sağlıklı değil.
Yapmayın Allah aşkına, konu sahibi ve kardeşleri de reşitiz diye eve istediklerini getirsinler götürsünler o kadar modernsek.yok hurafeler yok ahlak bekçilikleri...bu kadar sorumsuzluğu insan ev arkadaşına bile yapamaz.yani yetişkin bekar insan naptığına karışamazsın ki annen de olsa.evde de istemiyormuş madem.imkan yaratıp kendi evine çıkacaksın.
allah evladin hayirlisini versin deriz ya hep, allah anneninde hayirlisini versin.Babam köyde kalıyor bizim köyde evimiz baya küçük şehirde bir hayatımız var ve ben sürekli iş başvurusu yapıyorum kardeşlerimin de herseyi orada neredeyse. Köyde iş bulma ihtimalim yok gelip gitme ihtimalim de yok. Kardeşlerimin okulları da şehirde kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?