Cidden bir derdim var

Sanssizkedikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
53
22
3
29
Merhaba
Kac gündür çok üzgünüm paylaşacak kimsem de yok buraya yazicam bana tavsiye verir misiniz kendimi toplayamıyorum

Hikayem kısaca şöyle, 5 yıl önce anne babam ayrıldı. Babamla şuan ayda 4 5 kere görüşüyoruz. Ben uniden mezun oldum.
Babamla annem evli iken hep başla bir adam problemi olurdu. Babam hep suphelendi. Annem bir şekilde sıyrıldı hep işlerin içinden. Babam bir kere telefon onun üzerine olduğu için doküman istedi ve annemin en çok konuştuğu mesajlastigi kişiyi buldu evdeki huzursuzluk sebebi ile Ayrildilar. Babam baya kötü oldu işleri kötüye gitti. Biz annemde kaldık zaten ben 4 yıl evde sadece yazları vardım. Annemin iki üç kere erkeklerle konuştuğundan suphelendim. Onunla konuştum evlenmek istersen biz karşı çıkmayız diye. Yok ben babandan çok çektim istemiyorum erkek görmek vs dedi.
Annemle hep yakın olmaya çalıştım başka kızlar hep anneleri ile geziyor vs diye ben de tatil planı yaptım. Neyse buraları geçiyorum.
Annemin çevresinde hiç düzgün insan olmaz. Hep kocaya kaçan kadınlar, saçma sapan takılan insanlar olur. Bir kere evden büyü kağıtları buldu kardeşim ve hızla elinden aldı. Sonra arkadaşım yaptırmis dedi. Ama annem yaptırdı adım gibi eminim cunki onun ismi yazıyordu.
Son zamanlarda sürekli evde kavga var ve annem hiçbirimizi istemiyor. Geçen gün whatsaptan onun telinden bana fotoğraflarımızı yollayacaktim ve Bi adamin anneme yazdıklarını okudum. Fotograflar paylaşmışlar açık seçik. Biliyorum özeline girdim ama ben annemin iyi bir insanla takılsa erkek arkadaşı olmasını isterim. Neyse adamı araştırdım evli bir adammış karısından gizli annemle birlikte oluyormuş. Annemle tartıştım
Bana evden gideceksin dedi. Bende gitmem dedim. Onunla tüm iletişimi kestim bütün gün odada İngilizce ve matematik çalışıyorum.
Kardeşime olayı anlattım bu kaçıncı ya dedim. Benim bu kadar hayatıma erkek girmedi. Biz hepimiz daha iyi olalım diye çabalarken yaptığı şeye bakin.
Ona söylediğimde ise Hayatim ot gibi demişti. Böyle renklendirmis.
Bu arada başka kadınlara hep laf söylerdi. Kadınlar telefonda çok vakit geçiriyorlar ne yaptıkları belli değil vs diye. Ahlak şovu yapıyordu yani.
Küçük kardeşim ise şöyle birsey söyledi annem hen her eve geldiğimde banyo yapmış oluyor genelde banyoda çift terlik de oluyor ne alaka dedi. O adam bence eve de geliyor dedi. Önceden bunları düşünmüş yani. Aşırı üzüldüm bunları ondan duyunca. Anneme çok kızgın ve sinirliyim onu acayip derecede canını yakasım geliyor.
Kendimi acayip sinirli bir halde buluyorum.
Bi evlat olarak böyle şeyler görmek zorunda değildim.
Kendimi toplayamıyorum. Kardeşlerim iş bulup evden ayrılırız ileride dedi ama şuan onlar okuyor iş bulmak da zor ama annemden nefret ederek evde oturmak da çok zor.
Hepimiz hayattan nefret ediyoruz resmen

Büyü kağıtlarında bir adamın annemi sevmesi vs yazıyordu. Adamın anne ismi kendi ismi adamın ismi vs vardı. Arapça Türkçe yazıyordu. Şu kişi aşkından deli olsun vs diye

Yapacak birşey yok. Bazı insanlar böyleler. Anne olması insan,ve boşanmış bir kadin olduğu gercegini de değiştirmiyor. Boşandı artık sadakatsizlik de yok. Sizi de anlıyorum ama ne denir ki?
Koskoca insan. Babanızda kalsanız olmuyor mu?

Çok üzüldüm durumunuza okulunuzu en iyi şekilde bitirip hayatınızı kurtarmaya bakın o zaman zarfında babanızla yaşarsanız nasıl olur? Gerçi öyle bir durumda annenizi daha da yanlışa sürüklemiş olabilirsiniz ama sanırım bu konuda bencil olmak lazım Kendinizi ve kardeşlerinizi kurtarın ileride hepinizin bir aile hayatı olacak ve bu ortamdan en az etkilenmeye çalışın

Ne denir ki bilemedim çok üzüldüm adınıza. Siz ne mezunusunuz iş bulup ayrılsanız yanından kendi hayatınıza baksanız

Babam köyde kalıyor bizim köyde evimiz baya küçük şehirde bir hayatımız var ve ben sürekli iş başvurusu yapıyorum kardeşlerimin de herseyi orada neredeyse. Köyde iş bulma ihtimalim yok gelip gitme ihtimalim de yok. Kardeşlerimin okulları da şehirde kaliyor

Üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun salmayın lütfen kendinizi, kendiniz için çalışıp bir iş sahibi olun inşallah... başka akrabalarda kalma şansı yok mı baba babaanne anneanne gibi. Bir de anneniz çalışıyor mu ? Size nasıl bakıyor

yani yetişkin bekar insan naptığına karışamazsın ki annen de olsa.evde de istemiyormuş madem.imkan yaratıp kendi evine çıkacaksın.

Babanızı ziyarete gidin
detaya girmeden mutsuz olduğunuzu annenizle kalmak istemediğinizi anlatın
Akıl danışın

Evet çalışıyor aşçı yardımcısı
Bizim kimsede kalma imkanımız yok Malesef olsa zaten bir dk durmazdim yüzünü şeytan görsün ahlaksizin

yani yetişkin bekar insan naptığına karışamazsın ki annen de olsa.evde de istemiyormuş madem.imkan yaratıp kendi evine çıkacaksın.
Yapmayın Allah aşkına, konu sahibi ve kardeşleri de reşitiz diye eve istediklerini getirsinler götürsünler o kadar modernsek.yok hurafeler yok ahlak bekçilikleri...bu kadar sorumsuzluğu insan ev arkadaşına bile yapamaz.
Evet bekar bir kadın,bu forumdaki herhangi bekar kadınlar gibi normal ilişkileri olsa kimseye laf düşmez.nitekim çocukları da öylesini doğal karşılayacaklarını beyan etmiş. ama çocuklarımla yaşayayım,onlar sayesinde nafaka yiyeyim,huzurlarını kaçırayım,kafam atınca da evden gidin diyeyim...

Canım gerçekten çok üzüldüm. Her şeyden önce o eve gelen abidik gubidik adamlardan biri sanada zarar vermeye kalkabilir. Annen bunu nasıl göze alıyor. Gerçi neyini sorgulayacaksın kadının evli erkeklerle. Çıkar yol herkesçe baba ve baba tarafı olarak görülüyor. Neticede ahlaki değerleri düşük bir kadından ayrılmış olması doğru karar verdiğini gösteriyor. Baban sizin için annene nafaka veriyor mu? Veriyorsa ne kadar? Velayet değişimi isteyip o parayı sizin için harcasa size yeter mi?

allah evladin hayirlisini versin deriz ya hep, allah anneninde hayirlisini versin.
sizin adiniza cok uzuldum.
babanizla konussaniz size ayri ev tutsa, maddi durumu nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…