Cicişler için Almanya’dan geldiler

Bunların ana babaları oturaklıysa ve ortaya bu tipler çıktıysa, bunların çocuklarını düşünemiyorum Döl israfı...
Bu kızlar zengin bir ailenin kızı, özel okullarda okumuşlar ve aşırı şımarık büyütülmüşler, konuşmalarına denk geldim birkaç kere, şımarıklık akıyor her yerlerinden, şımarıklığın ve rahatlığın verdiği bir edepsizlikte var, işini yapmaya çalışan bir magazin sunucusu Kızın saçlarına yapışmıştı cicişler, gülüşüyorlardı, valla bunlar yarın öbürgün evlenirse düşünemiyorum çocuklarını

amin.ülkelerden ırak :)

Ay Tövbe Tövbe bazen yazıyorum böyle konulara, sonra Allah'ım kınıyor muyum diye tedirgin oluyorum, yok vallahi kınamak için demiyorum, kızımı büyüttüm Hamd olsun ama gelecekteki torunlarımdan görürüm diye korkuyorum. Ama bunların şımarıklığı da aşırı doz

iyadesiz olsun anlaşma :)

Kesinlikle öyle olmalı:))

bunları pek tanımıyorum ben. yalnız feci yapaylar

Aynen öyleler.

Ektiklerini biçiyorlar şimdi,müdürüm hangi aklı selim vatandaş evlenmeyi kabul eder bunlarla.

Ektiklerini biçiyorlar şimdi,müdürüm hangi aklı selim vatandaş evlenmeyi kabul eder bunlarla.

Hocam bu gözler Bülent Ersoyla evlenenleri gördü.

Erkek milletinde mide varmı ki? Meşhurlar diye, paraları var diye, seksiler diye kanan çok olur. Karşılıklı faydalanmalı çıkarlı bir evlilik...

evt anlıyorum banada oluyor bu dediğin ama niyetimizi Allah biliyor Allah başa vermesin diyelim . :)tabi cümlelerimizi de seçmek lazım.

Kesinlikle öyle olmalı:))

Aynen öyleler.

Ay evlenir birileri Hanım, ZeyMurEl'inde dediği gibi kimler kimlerle evlenmiyor ki.
Erkek dedin mi şöyle 1 saat derinlemesine düşüneceksin, o da yetmez ama neyse

Allah evlatlarımızı böyleleriyle karşılaştırmasın inşAllah...

Amin inşallah hepimizin evladı var sonuçta,kınamak haddimize değil ama ..

Ay evlenir birileri Hanım, ZeyMurEl'inde dediği gibi kimler kimlerle evlenmiyor ki.
Erkek dedin mi şöyle 1 saat derinlemesine düşüneceksin, o da yetmez ama neyse

Orasıda öylede müdürüm işte düşünüyorsun sonuçta yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…