- 12 Temmuz 2006
- 56.677
- 217.539
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Bu kızlar zengin bir ailenin kızı, özel okullarda okumuşlar ve aşırı şımarık büyütülmüşler, konuşmalarına denk geldim birkaç kere, şımarıklık akıyor her yerlerinden, şımarıklığın ve rahatlığın verdiği bir edepsizlikte var, işini yapmaya çalışan bir magazin sunucusu Kızın saçlarına yapışmıştı cicişler, gülüşüyorlardı, valla bunlar yarın öbürgün evlenirse düşünemiyorum çocuklarınıBunların ana babaları oturaklıysa ve ortaya bu tipler çıktıysa, bunların çocuklarını düşünemiyorumDöl israfı...
amin.ülkelerden ırak :)Sanki bir kere TV'ye çıkmıştı ailesi diye hatırlıyorum, gayet oturaklı insanlardı diye kalmış aklımda.
Ama cicişler evlerden Irak Ya Rabbiiiii
amin.ülkelerden ırak :)
iyadesiz olsun anlaşma :)
bunları pek tanımıyorum ben. yalnız feci yapaylar
Bu kızlar zengin bir ailenin kızı, özel okullarda okumuşlar ve aşırı şımarık büyütülmüşler, konuşmalarına denk geldim birkaç kere, şımarıklık akıyor her yerlerinden, şımarıklığın ve rahatlığın verdiği bir edepsizlikte var, işini yapmaya çalışan bir magazin sunucusu Kızın saçlarına yapışmıştı cicişler, gülüşüyorlardı, valla bunlar yarın öbürgün evlenirse düşünemiyorum çocuklarını
Ektiklerini biçiyorlar şimdi,müdürüm hangi aklı selim vatandaş evlenmeyi kabul eder bunlarla.
evt anlıyorum banada oluyor bu dediğin ama niyetimizi Allah biliyor Allah başa vermesin diyelim . :)tabi cümlelerimizi de seçmek lazım.
Ay Tövbe Tövbe bazen yazıyorum böyle konulara, sonra Allah'ım kınıyor muyum diye tedirgin oluyorum, yok vallahi kınamak için demiyorum, kızımı büyüttüm Hamd olsun ama gelecekteki torunlarımdan görürüm diye korkuyorum. Ama bunların şımarıklığı da aşırı doz
Hocam bu gözler Bülent Ersoyla evlenenleri gördü.
Erkek milletinde mide varmı ki? Meşhurlar diye, paraları var diye, seksiler diye kanan çok olur. Karşılıklı faydalanmalı çıkarlı bir evlilik...
Orası öylede,benim oğlum olsa evlenmeye kalksa yolardım herhalde ..
Ay evlenir birileri Hanım, ZeyMurEl'inde dediği gibi kimler kimlerle evlenmiyor ki.Kesinlikle öyle olmalı:))
Aynen öyleler.
Ektiklerini biçiyorlar şimdi,müdürüm hangi aklı selim vatandaş evlenmeyi kabul eder bunlarla.
Allah evlatlarımızı böyleleriyle karşılaştırmasın inşAllah...
Ay evlenir birileri Hanım, ZeyMurEl'inde dediği gibi kimler kimlerle evlenmiyor ki.
Erkek dedin mi şöyle 1 saat derinlemesine düşüneceksin, o da yetmez ama neyse
Allah aşkına bu iki hatun ne iş yapıyor bilen var mı?
Bu kadar estetik hangi parayla oluyor?
Nasıl geçiniyorlar?
En son Nefise Karatay'ın kocasıyla bir teknede yakalanmışlardı.Allah aşkına bu iki hatun ne iş yapıyor bilen var mı?
Bu kadar estetik hangi parayla oluyor?
Nasıl geçiniyorlar?
Evet iğrenç ötesi karelerdi gördüm.En son Nefise Karatay'ın kocasıyla bir teknede yakalanmışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?