canlar saat farkindan dolayi yeni uyandim birazdan derse giricem .evet kendime saygiliyim git denilen yerde katiyen durmak istemiyorum..benim gibi olan ogr.arkadasla gorustugumu ve onun yanina tasinmak istedigimi evliligin bu olamicagini durumu ailme anlatip yapilmasi gerekenei yapacagimi o hakaretleri her ne olduysa hak etmedigimi soyledim ve cidden bavulumu hazirladim ..tabi bulof yaptigimi sandi ..bian dondu kaldi...tabi ben geceyi arka odada gecirdim .gece yanima gelip zorla odaya goturdu sarildi falan malum ozur boyutu ..kizsa belki suan affedilebilirdi fakat o saygisizligi ciddenn unutulacak gibi degil iyi bi dersi hak e diyor..bu hafta tasiniyorum ..tasinmakta haklidegilmiyimmmmmmmm
canlar saat farkindan dolayi yeni uyandim birazdan derse giricem .evet kendime saygiliyim git denilen yerde katiyen durmak istemiyorum..benim gibi olan ogr.arkadasla gorustugumu ve onun yanina tasinmak istedigimi evliligin bu olamicagini durumu ailme anlatip yapilmasi gerekenei yapacagimi o hakaretleri her ne olduysa hak etmedigimi soyledim ve cidden bavulumu hazirladim ..tabi bulof yaptigimi sandi ..bian dondu kaldi...tabi ben geceyi arka odada gecirdim .gece yanima gelip zorla odaya goturdu sarildi falan malum ozur boyutu ..kizsa belki suan affedilebilirdi fakat o saygisizligi ciddenn unutulacak gibi degil iyi bi dersi hak e diyor..bu hafta tasiniyorum ..tasinmakta haklidegilmiyimmmmmmmm
oyle gucume gidiyorki aglamaktan gozum yanar oldu .5 aylik evliyim 4 yillik bi iliskimdi severek ve gonul den isteyerek evlendim iste hayatimin aski bu dedim .tek kizdim ailemden uzakta dunyanin bi ucuna geldim ..ve ilk gunlerden itibaren mutsuzliugum basladi ..esim 10 yili geckin yurt disinda ve bizde bi arkadas vesilesiyle tanistik tabi ulke disi olmasi itibariyle tlf ve nette gorusebiliyorduk..ailerde gidip geliyordu ve aileler birbirleri cok sevdiler ve hala seviyorlar ..esim evlendikten sonra bana kotu davranmaya basladi..surekli azarliyor yaptigi herseyi basima kalkiyordu . hersey istedigi gibi istedigi zamanada ve yerde olsun istiyordu ben sadece fikrimi soyledigimdede bile cok agir sorler soyleyip kziyor azarliyordu ..beni ezmek istiyordu belliki ..bilmem kim akil veriyorsa ...ben de bi insandim onemlisi esiydim en kucuk bi kavgamizda hemen annesi arayip bunu sunu yapyor diye beni cok utandiriyordu ..kac defa uyardim konustum ..surat astik ki bundan nefret ediyormus artik asmiyorum hic bisey olmamis gibi konusuyorum simdide ne rahat kadinmisim diyip kiziyordu ...bu pazar konustum yeni bi sayfa acmak istedigimi ve gecmisten bahsetmiyelim dedim ..tamam dedi ancak ertesi aksama kadar dyanabildi ..basladi hakaretler kotu sozler ..dunde bana adi..seref.... git bababin evine gidyince cok kirildim. bu sozleri duyacak ne yaptim yaptigim su o cok sevdigin arkadaslarin bakalim kurtaracakmi seni demisim ona laf sokmusm dogru onlar yuzunden bana bagirip durdu onkarda firsatini bulsa hemen ipini cekerler ki kendiside bilir banda soyleyen kendisi ..suan konusmuyoruz ve bana bi ayligina gitmemi istedigini soyledi nedeni ise onu rahatsiz edip sevmedigi seyleri yapiyormusum ..halbuki bizim sevdigimiz seyleri birakin yanlkizca fikrimiz soyluyoz diye hakaretler duyuyoruz..ne yapicaghimi sasirdim suan okulum var nasil gideyim ..semester de gideyim diyorum kabul etmiyo gitmemi istiyormus ..cok kirildim cok:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?