Cicibicievimiz :)

CiciBici88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
8
1
36
Hollanda
$100_5386.webp$100_5363.webp

Selam arkadaslar, henuz 6 aylik evliyim, ve burdada yeniyim, evimizin diger resimlerini ilerleyen gunlerde eklicem :)

allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. yeni evliymişsiniz ama olsun ben genede içimden geçeni yazayım :9: allah evinizin düzenini (topluluğunu temizliğini) bir bebeğe bozdursun inşallah:9: heryerler onun eşyası oyuncaklarıyla dolsun:66: çok beğendim güle güle oturun:nazar::nazar:

canım hoşgeldin yüklediğin fotolar şimdilik çok güzel eminim devamı dahada güzeldir mutlu günlerde otur evinde devamınıda bekliyoruz :)

ayy çok güzel devamıda gelsin hadiii bende eylülüde evlenicem fikir aynam oluyosunuz kızlar:):) ve cnım sennki çok hoş dierleirnide yükle:):)

2 fotoğraf olduğunu başta fark etmedim ay dedim gözüm gönlüm açılıcak ama yarım kaldı:9:Bende diğer fotoları bekliyorum canım böyle farklı evlere bayılıyorum ya,mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
hayır tatlım yüklediğin resimleri nasıl yaptıysan onun devamına ekle...

cici bici deyince şirin bir ev bekliyordum. ama renklerle design uyumu çok şık olmuş açıkçası. şık bir oda görüntüsü var yani.. beyaz ve mor.. en sevdiğim ikiliiiiiiiiiiiiiii... (bu arada duvar kağıdının çok güsel gözküyo) güle güle otur cnm.. :46:

evin çok güzelmiş çok beğendim beyaz mor uyumuna bayılırım ben zaten. evinde de ayrı bi hoş durmuş. Allah huzurla, sağlıkla, mutlulukla güle güle oturmanı nasip etsin :71:

Back
X