• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az malzeme ile temizlik?

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
137
61
303
Merhaba,
Ben 2 yillik evliyim ama deterjan dolabimi gorseniz hicte oyle demezsiniz. Almis almis koymusum. Simdi 1 yasinda bebegim var ve ben neredeyse hic birini kullanmak istemiyorum.
Soyle sadece kalip beyaz sabun, arap sabunu, beyaz sirke, karbonat ve camasir sodasi ile buyuk ev temizligi yapilamaz mi ?

Wc icin camasir suyundan vazgecemiyorum.
Ama krem temizleyici olmasada olur gibi geliyor.

Yuzeyler camasir suyuyla silinmezse sanki temizlenmiyormus gibi hissediyorum ben normalmiyim yoksa anormalmiyim anlamadim.

Ne olursa olsun bunlari azaltmak istiyorum yukarida yazdigim digerlerine gore daha az kimyasal iceren seylerle temizlik yapmak istiyorum ama cevrem bununla tam anlamiyla bir hijyen saglayamayacagimi soyluyor. Bana bir akil verin.. :(

Temizlik sıklığına bağlı olarak yapılır ya da direkt buharlı Temizleyici alabilirsin ben organik çok fazla ürün aldım ama memnun kalmadım özellikle bulaşık deterjanında korkunç tecrübelerim var green clean ecover markaları iyi

Temizlik sıklığına bağlı olarak yapılır ya da direkt buharlı Temizleyici alabilirsin ben organik çok fazla ürün aldım ama memnun kalmadım özellikle bulaşık deterjanında korkunç tecrübelerim var green clean ecover markaları iyi
Bende o sekilde dusundum ya temiz olmazsa…
Ee napcam ben ya. Banyo dolaplarina sigamiyorum lavabo alti ek dolap full deterjan yedeklemisim yeni bulmusum almisim.

Benim bu dediklerimde yine dogal degilde digerlerine gore demistim 😔

Buharliyi kullandiysan bilgi verebilirmisin ?

Bende o sekilde dusundum ya temiz olmazsa…
Ee napcam ben ya. Banyo dolaplarina sigamiyorum lavabo alti ek dolap full deterjan yedeklemisim yeni bulmusum almisim.

Benim bu dediklerimde yine dogal degilde digerlerine gore demistim 😔

Buharliyi kullandiysan bilgi verebilirmisin ?
Temiz olur ama bu senin pisliğine göre değişir yağlı yemej yapıp kızartma yapıp silmiyorsan uzun süre temizlik ywpmıyorsan işe yaramaz. Buharlıdan hangi konuda bilgi istiyorsun ben yerlere dolaplara kullanıyorum

Back
X