Yatak Odası Dekorasyonu cici yatak odam :)

sade ve güzel bir yatak odası seçmişsin canım. bizim yatak odamıza da çok benziyo :8:umarım sürgülü kapaklar sıkıntı çıkartmaz ilerde bize. bir tanıdığımızın da dolabı sürgü kapaktı, çok kısa sürede bozuldu.tek tedirginliğim bu şu an:18: güzel günlerde kullan canım:34:

güle güle kullanın kibar hoş bir model:6:

Çok güzel renkler harika ahşap muhteşem tam istediğim gibiii :16:

iyi günler de kullanın. benimki de bunun aynısı ben de çok beğenerek aldım. yanlız yatak örtüsünde çok büyük hata yaptım. duttum fırfırlı lila perdesi de olan bir örtü aldım ama tarzına hiç gitmedi odanın. o kadar da para vermiştim şimdi kaldırdım nerdeyse çöpe atmayı düşünüyorum. mobilyalar çok güzel gerçekten onlara hiç uymadı. :D içimde de öyle uhte kalmış demekki hemen burda da döküverdim içimi :D

Eki Görüntüle 337932 :nazar: arkadaşlarr yatak odam nasıl?? fikir edinmek için dolaşırken beğenip aldıkk :1: sizin fikirlerinizi de merak ediyorummm:17::17:

ben cok begendimmm... ben de bu renklerde bisi istiyorum...
Gerci bu naturel renkler ile bambu rengi arasinda gidip geliyorum...
Bunun bir ton acigini istiyorum aslinda ama, internetten o kadar bakmama ragmen bende gezerken fikir degistiririm diye sabit bir fikir olusturmamaya calisiyorum...
Gule gule kullanin insallah canim, ayrica mutluluklarrr... :16:

ben cok begendimmm... ben de bu renklerde bisi istiyorum...
Gerci bu naturel renkler ile bambu rengi arasinda gidip geliyorum...
Bunun bir ton acigini istiyorum aslinda ama, internetten o kadar bakmama ragmen bende gezerken fikir degistiririm diye sabit bir fikir olusturmamaya calisiyorum...
Gule gule kullanin insallah canim, ayrica mutluluklarrr... :16:

canım bu görünen renklerden daha açık rengi.. internetten olmuyor ben hep klasik tarzda bir şey alırım diye düşünüyordum dolaşırken budur dedim aldım:1: hepimiz mutlulukla kullanırız inşallahh

iyi günler de kullanın. benimki de bunun aynısı ben de çok beğenerek aldım. yanlız yatak örtüsünde çok büyük hata yaptım. duttum fırfırlı lila perdesi de olan bir örtü aldım ama tarzına hiç gitmedi odanın. o kadar da para vermiştim şimdi kaldırdım nerdeyse çöpe atmayı düşünüyorum. mobilyalar çok güzel gerçekten onlara hiç uymadı. :D içimde de öyle uhte kalmış demekki hemen burda da döküverdim içimi :D

Viva Yatak Örtüsü - Bellona Mobilya yatak örtüsü olarak ben bunun bej rengini aldım umarım uyum gösterir canım
senin için kötü olmuş ama Allahtan yalnızca örtüyü begenmemişsin alırsın yeni bitane içine siner:34: inşallahh​

Viva Yatak Örtüsü - Bellona Mobilya yatak örtüsü olarak ben bunun bej rengini aldım umarım uyum gösterir canım
senin için kötü olmuş ama Allahtan yalnızca örtüyü begenmemişsin alırsın yeni bitane içine siner:34: inşallahh​

bu yatak örtüsü güzelmiş. benimki renkten uymadı sanırım yoksa kutusundaki resimde hoş görnüyor ama benim odama uymadı. dediğin gibi Allahtan sadece örtü. değiştirmesi kolay :D bu arada sabahlaı erken işe gidiyorm sadece yorganı düzeltip çıkıyorum yatak örtüsü hiç de kullanmıyorum ama o mobilyaların kremi tonunda bi örtüm daha var onu kullanmaya karar verdim vaktim olursa üstünü örtmeye :D
iyi günlerde kullanın yatak odası takımımız çok güzel :D

bu arada bellona bizim takıma http://www.bellona.com.tr/ev-tekstili/yatak-ortuleri/janset-yatak-ortusu-ve-nevresim-takimi gri parlak bir örtü kullanmış ama krem bej tonları daha uyumlu olur gibi.

Son düzenleme:
ben de çalışan biri olacagım dogru söylüyorsun fırsat olmayacak aslında örtmeye.. bellonanın sitesinde koyduğu örtüyü begenmedim sade şeyleri tercih ederim o kadar parıltılı seyler hoş degil bence canım yaaa:9:

Back
X