• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciceksi pudrali veya turuncgil kokulu parfum tavsiyesi

lila1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
59
1
13
İstanbul
Kizlar merhaba.
Kendim icin çiçek pudra veya turuncgil kokusu olan ve cok cok hafif kokan bir parfum arıyorum. Hafif olmasi cok onemli cunku basimi agritiyor kokular. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Kizlar merhaba.
Kendim icin çiçek pudra veya turuncgil kokusu olan ve cok cok hafif kokan bir parfum arıyorum. Hafif olmasi cok onemli cunku basimi agritiyor kokular. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
clinique happy

Ck in2u olabilir turunçgil kokusudur chloe love pudrali kibar bir kokudur ciceksi olarak da lancome tresor in love olabilir daha aromali istersen lancome hypnose olabilir bunlari bir dene canim :)

Hafif demissin onu görmedim dolce gabbana light blue çok hoş ve hafif koku birde erkekler çok seviyormuş bu kokuyu

Versace Pour Femme, Marc Jacobs Daisy, Versace Woman. Bunlar sevdiğim çiçek&pudra kokuları. Tavsiye ederim.

Kizlar merhaba.

Dior J'adore turunçgil kokulu kalıcı ve hafif bi koku kesinlikle tavsiye ederim

Back