• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi hafif baharatsız kalıcı bir parfüm arıyorum

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Meraba arkadaşlar benim ten rengim çok koyu değil ama beyaz tenlide değilim buğday sayılırım. 21 yaşındayım. Baharatlı kokulardan ve aşırı şekerli kokulardan nefret ediyorum midemi bulandırıyor. Çiçeksi belki çok hafif meyveli kalıcı bir koku istiyorum. Açık parfüm kullanıyorum. Avon parfümlerinden celebre güzel mesela ama uçuyo çabucak. Celebre tarzı açık parfümde kullanabileceğim parfüm önerilerinizi bekliyorum. Parfümerilerdeki çalışanlara anlatamıyorum sanırım derdimi ya da onlar beni anlamıyorlar.
Deneyipte hiç beğenmediğim kokular =
Hpynotic Poison
Burbery weekend
Candy
Amor amor
Noa (bargellodaki iğrençti!)
Tek bir parfümde kalmak istiyorum artık son bir haftada 3 tane parfüm aldım hepside duruyor.. Verdiğim paralara yazık.. Nolur yardım edin.

bargellodan lancome-tresor in love a bakabilirsin.orjinaliyle neredeyse aynı.çiçek ve kremsi bir parfüm.çok da kalıcı.burada bir arkadaşa gelin parfümü olarak önermiştim o da beğenmiş.bu parfüm aradığın tarzda...

$nd.876.jpg

kesinlikle bu kokuyu tek geçerim.. çok hafif mükemmelr bir koku ben kardeşime aldım. arada gizli gizli kullanıyorum :) baharatsız hafif şekersiz bir koku. fresh değil böyle tatlı bir çiçeksi koku

Canlarımm cevaplar için çok teşekkürler ikisinide deneyeceğimmmmmm :))

Canım bugün denedim dediğin kokuyu bargellodan bir de orjinalini denedim resmen bargellodaki orjinalinin aynısıydı. Ve ben aylardır her dışarı çıktığımda birkaç parfüm deneyen insan, ilk defa bukadar beğendim bir kokuyu. O kadar güzel oturdu ki tenime gerçekten muhteşemmmm sana sonsuz teşekkür ederimmm. :)

akhyLs, Naomi Campbell pek oturmadı tenime canım ama sanada tavsiyen için teşekkür ederim sağol. :)

Canım bugün denedim dediğin kokuyu bargellodan bir de orjinalini denedim resmen bargellodaki orjinalinin aynısıydı. Ve ben aylardır her dışarı çıktığımda birkaç parfüm deneyen insan, ilk defa bukadar beğendim bir kokuyu. O kadar güzel oturdu ki tenime gerçekten muhteşemmmm sana sonsuz teşekkür ederimmm. :)

akhyLs, Naomi Campbell pek oturmadı tenime canım ama sanada tavsiyen için teşekkür ederim sağol. :)

rica ederim.beğendiğine sevindim canım.çevremde henüz beğenmeyen çıkmadı bu parfümü.alasım geldi şimdi benimde:1:

Hmm tamam canım mutlaka deneyeceğim onu da. Orjinalinide açıklarınıda denerim. Teşekkür ederim.. :)

Lolita Lempicka ya da Kate Moss'a ne dersin canım?
Ben, bir bak derim... :34:

Benim favorim ve yaklaşık 1 senedir kullandığım parfümü de önerebilirim sana: Kenzo Amour.
Orjinalini alıyorum ama açıkta bişey değişmez herhalde...
Kokusuna bayılacaksındır + eklemek isterim koku tende durdukça daha da güzelleşiyor, benim sevgilim bu kokuyla her defasında bir kez daha bana aşık olduğunu söylüoo:9::69:

Bunlarıda deneyeceğim canımmm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bende öyle bir koku istiyorum ki benimde erkek arkadaşım seninki gibi hayran kalsın kokuma :)) Ve erkek arkadaşım şekerli kokulardan hoşlanıyor britney spears fantasy e bayılır mesela dp den almıştım ama bana çok bayık geldiğinden kullanamadım bayık olmayan şekerli tatlı bir koku arıyorum lolita yı bu yüzden özellikle merak ediyorum. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağım. Teşekkür ettimmm. :)

Bunlarıda deneyeceğim canımmm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bende öyle bir koku istiyorum ki benimde erkek arkadaşım seninki gibi hayran kalsın kokuma :)) Ve erkek arkadaşım şekerli kokulardan hoşlanıyor britney spears fantasy e bayılır mesela dp den almıştım ama bana çok bayık geldiğinden kullanamadım bayık olmayan şekerli tatlı bir koku arıyorum lolita yı bu yüzden özellikle merak ediyorum. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağım. Teşekkür ettimmm. :)

Rica ederim tatlım, özel mesaj olarak da atabilirsin. Parfüm konusunda iyiyimdir ama tercihim her zaman Kenzo Amour:16:
Lolita da hafif şekerli gibi hafif çiçeksi.
Umarım beğenirsin tatlım:69:
Ayrıca madem erkek arkadaşın bi kez daha aşık olsun istiyorsun kesinlikle KENZO diyorum. Ama Flower değil Amour tatlım, ben pembe şişesini kullanıyorum.

hangi çiçek kokusunu seviyorsun tende önce onu bulman lazım.mesela ben gül,yasemin ve amber çiçeği kokularını seviyorum..lanvinin pembesini tavsiye ederim..yaz kış kullanıyorum..

guccı flora fresh de deneyebilirsin...çiçeksi ve hafif...açıgı varmı bilemiyorum ama orijinali süperr..

hangi çiçek kokusunu seviyorsun tende önce onu bulman lazım.mesela ben gül,yasemin ve amber çiçeği kokularını seviyorum..lanvinin pembesini tavsiye ederim..yaz kış kullanıyorum..

Gül kokusunu sevmiyorum. Gül suyu gibi kokmak istemiyorum. Yasemin kokusunuda severim ama onun dışında tanıdık çiçek kokusu şu an hatırlamıyorum. Dediğin kokuya bakıcam teşekkürler...

Back