Yaa sorma bi yoruldum bi yoruldum :))
Önümde koştur koştur 101 den aldığım 2 lale var aval aval bakıyorum bari araştırayım nasıl bakılır evde olur mu diye :)
Bi yandan da sağlıklı beslenmemin içine ettim şu an :))
Teşekkür ederim :))Uyku duzenı olmazsa saglıklı beslenmenınde onemı olmaz tatlım pnce ıykunu duzene koy gerısı olur :) lale evde bakılır suyunu cok verme kısmen gunes grsun olur gıder onlar zaten cıcegı solunca bırdaha acmaz kısa gırerken dalı yapragıda kurur gıder sadece toprak altındakı soganı kalır onu sulamaya devam et seneye baharda tekrar yapraklanır buyur cıcek verır :)
Laleler bunlar,
8kere denedim sonunda kırpa kırpa kabul etti sistem,
Bu saksılar küçük mü değiştireyim mi ?
Yok saksı rengine göre değil. :)Ben sarı ve beyaz buldum sanırım üzerindeki kağıtları da yok saksı renklerine göre ise öyle
Bi heves ne buldum ama ben hiç lale büyütmedim ki
Ben degistirmedim saksisini.Laleler bunlar,
8kere denedim sonunda kırpa kırpa kabul etti sistem,
Bu saksılar küçük mü değiştireyim mi ?
Ben camla kapalı balkonuma koydum uzaktan güneşini alıyor. Saksiyi da degistirmedim. Çiçeği de açmak üzere doğru yoldayım o zaman. :)Tatlım saksıları yeterlı zaten su an saksı degıstrmek ıcın ugyun bı zaman degıl laleleron acmak uzere grdugum kadarıyla gunes alsınlar duzenlı sula acarlar ınsallah saksısını seneye degıstırırsın :)
Ben camla kapalı balkonuma koydum uzaktan güneşini alıyor. Saksiyi da degistirmedim. Çiçeği de açmak üzere doğru yoldayım o zaman. :)
Sulama miktarı ve arası ne kadar olacak?
Bina önündeki bahçede laleler açmaya başladı bile. Çok güzeller. :)
Piki çok teşekkürlerrrr :))) aydınlık bi yere koydum direk güneş bozar mı bilmediğimden , o zaman pencere önüne alayımss :)))Tatlım saksıları yeterlı zaten su an saksı degıstrmek ıcın ugyun bı zaman degıl laleleron acmak uzere grdugum kadarıyla gunes alsınlar duzenlı sula acarlar ınsallah saksısını seneye degıstırırsın :)
Aa ne güzel umarım benim ki de siyah çıkar bayılırımmm:)))))Yok saksı rengine göre değil. :)
Benim saksim da sarı ama üzerinde kağıt var siyah lale yazıyor. Muhtemelen kağıtları düşmüş.
Mesajları sırayla okuyordum nereye koyduğunu yazmışsın şimdi gördüm :))Ben camla kapalı balkonuma koydum uzaktan güneşini alıyor. Saksiyi da degistirmedim. Çiçeği de açmak üzere doğru yoldayım o zaman. :)
Sulama miktarı ve arası ne kadar olacak?
Bina önündeki bahçede laleler açmaya başladı bile. Çok güzeller. :)
Keşke bir kaç tane daha alsaymisim çocuklar çok sevdi. Gelip gidip balkona bakıyorlar açmış mi diye. Ucuzdu da ya kalmamıştır artık.Aa ne güzel umarım benim ki de siyah çıkar bayılırımmm:)))))
Sen de güneşe mi koydun ?
Olsa ben de fazla alacaktım :))) belki gelir yine :))Keşke bir kaç tane daha alsaymisim çocuklar çok sevdi. Gelip gidip balkona bakıyorlar açmış mi diye. Ucuzdu da ya kalmamıştır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?