Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

image.jpg
image.jpg
IMG_7696.JPG
IMG_7694.JPG
IMG_7692.JPG

kızlar yardım lütfen

evdeki diğer dandik orkidelerde varmış sanırım benim çiçeğime de geçmiş sanırım bitlenmiş

https://s24.postimg.org/p3i9ed251/Screenshot_20170120_134058.png

durum bu. görünüyor mu bilmiyorum sulama zamanında fark ettim suyun üstüne çıktı bitler hareketliydiler allahım iğrençler. video bile çektim. atma yolunu bulursam atarım.

şimdilik az miktar kolonya su karışımına oturttum bi yarım saat dursun dedim

ama çiçeğim kurtulur mu?

koçtaştan toprak ilaç vs almam lazım ama bikaç gün yoğunum gidemem şimdilik geçici bi çözüm olsun dedim

Kızlar menekşelerime bi bakarmısınız çok üzülüyorum neleri var en güzel menekşem yaprakları resimdeki gibi oluyo 2 menekşem de alt yaprakları sarı olmaya başladı ne yapmalıyım oda şartları değişti bulundukları odada Petegin önündeler ama o odanın Petek kapalı acaba soguk mu oldu ne yapsam çok seviyorlardı o penceremin önünü yaz kış hep çiçekliler

Eklentiler

• IMG_1380.JPG
    IMG_1380.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_1381.JPG
    IMG_1381.JPG
    47,7 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_1382.JPG
    IMG_1382.JPG
    50 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1383.JPG
    IMG_1383.JPG
    47,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar menekşelerime bi bakarmısınız çok üzülüyorum neleri var en güzel menekşem yaprakları resimdeki gibi oluyo 2 menekşem de alt yaprakları sarı olmaya başladı ne yapmalıyım oda şartları değişti bulundukları odada Petegin önündeler ama o odanın Petek kapalı acaba soguk mu oldu ne yapsam çok seviyorlardı o penceremin önünü yaz kış hep çiçekliler
Menekseler sogukta yaşayabilir .Hatta sicagi sevmez .Cok sulamayın.Yapraklari susuzluktsn hafif solunca sulayin .
Sararma gunes yetersizligi gibi geldi .
Menrkseleriniz gayet sağliklı duruyor .Ćicek acsin istiyorsanız alt yapraklarinı kırın .

X