- 29 Eylül 2014
- 459
- 304
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.561
Kızlar benimde mum çiçeğim acmadi hiç neden acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pencere kenarinı cok seviyorlar .Kızlar benimde mum çiçeğim acmadi hiç neden acaba?
Bende bugün ektim mum çiçeğimiPencere kenarinı cok seviyorlar .
Dalları 3-4 metre olucak olgunluğa geldiğinde açarmış bide gülmeyin birinden duydum keserim dallarını açmazsan diye tehtit edicekmişsin ben söyleyenlerin yalancısıyımKızlar benimde mum çiçeğim acmadi hiç neden acaba?
Çok güzel peki nasıl ekicem suda kök salmasınımı bekliyim yoksa direk toprağa ekmelimiyimbende bilmiyorum ama ben şemsiye diyorum benimde var boyu bir bucuk metre
Suda çil yapsın biraz sonra dikÇok güzel peki nasıl ekicem suda kök salmasınımı bekliyim yoksa direk toprağa ekmelimiyim
Teşekkürler
Suda çil yapsın biraz sonra dik
Seflera bitkisi .suda köklendiremedim.Bir dalini kesmistim .Köklendirebilirseniz belki olur .Çok güzel peki nasıl ekicem suda kök salmasınımı bekliyim yoksa direk toprağa ekmelimiyim
Menekşe bir aşktır değilmi lacivertAy bende menekşe istiyoruuummm
İyiymiş canım benimki bayağı uzun 4 m falan olmuştur herhalde belki de daha fazlaDalları 3-4 metre olucak olgunluğa geldiğinde açarmış bide gülmeyin birinden duydum keserim dallarını açmazsan diye tehtit edicekmişsin ben söyleyenlerin yalancısıyım
Ewet en guzel aşk menekşe aşkıdır.Menekşe bir aşktır değilmi lacivert
Menekseler sogukta yaşayabilir .Hatta sicagi sevmez .Cok sulamayın.Yapraklari susuzluktsn hafif solunca sulayin .Kızlar menekşelerime bi bakarmısınız çok üzülüyorum neleri var en güzel menekşem yaprakları resimdeki gibi oluyo 2 menekşem de alt yaprakları sarı olmaya başladı ne yapmalıyım oda şartları değişti bulundukları odada Petegin önündeler ama o odanın Petek kapalı acaba soguk mu oldu ne yapsam çok seviyorlardı o penceremin önünü yaz kış hep çiçekliler