- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.541
2. Sayfada benim menekseler ve kaktusler .Vede ilk dort resimAy negüzel hep çiçek açıyormuş maaşallah
Ben 1 yıldır bekliyorum açmıyorlar((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Sayfada benim menekseler ve kaktusler .Vede ilk dort resimAy negüzel hep çiçek açıyormuş maaşallah
Ben 1 yıldır bekliyorum açmıyorlar((((
Ay maaşallah hepsine bayıldım harikalar!!!!!2. Sayfada benim menekseler ve kaktusler .Vede ilk dort resim
Cok resim koymustum hangi sayfalar kimbilir .Ayy arkadaslarimi ozledim .Ne konusmuşuz .Bakinca yine gulmekten öldum.Ay maaşallah hepsine bayıldım harikalar!!!!!
Menekseler küçük saksi sever .Tek kok ise değistirmeyin.Büyüdukçe alt yapraklarıni kirdıgımiz icin sap acikta kalabiliyor .O zaman ayni saksı da toprak doldurabilirsiniz .Merhaba bende çok çiçek seviyorum çoğunlukla menekselerim var menekşe saksı değişiminin bir zamanı var mı ?saksılar küçük geliyor değişmek istiyorum çiçekleri döksün öyle degisirim dedim ama aylardır çiçekliler kuruyan çiçekleri kesiyorum sürekli yeni yeni çiçek aciyorlar.
Ayy değiştim canım neredeyse 1 yıl bekledim cicekciden aldığım plastik saksilarda duruyordular kendi aldığım saksilara geçirdim yine öyle çok büyük değiller sadece o plastiklerden kurtulmak istedim ama maşallah menekselerim yerini çok sevdi 1 tane menekşemi yazın 4 e bölmüstüm 4 kök vardı yapraklar çok iç içe girmişti şimdi 4 u de çok güzel serpildi seneye çiçekte açarlar inşallah kırdığım yaprakları da dikmistim hepsi yavruladiMenekseler küçük saksi sever .Tek kok ise değistirmeyin.Büyüdukçe alt yapraklarıni kirdıgımiz icin sap acikta kalabiliyor .O zaman ayni saksı da toprak doldurabilirsiniz .
Bolca toprak doldurursanız yeni yavru menrkşeleriniz olur .
Naber kız bende özlemişim valla menekşeler ne alemde benimkiler öldüflores ,@gra
Cok resim koymustum hangi sayfalar kimbilir .Ayy arkadaslarimi ozledim .Ne konusmuşuz .Bakinca yine gulmekten öldum.
Bildirim gider belki .
zeynep4 ,@graphicdesigner, G gazeldustubaglara , flores .....
Bu yil yaz cok sicak gecti.Yaşlı menekselerim iyi ama biraz büyuk yavrulari bile kaybettim .hic böyle olmamistı .Yeni yapraklar dikerim artik.Naber kız bende özlemişim valla menekşeler ne alemde benimkiler öldü
Benim menekseler salonda pencere onundeler saksılarını elimde tartıp hafifledigi zaman su dolu bi kaba oturtup üstten elimle toprağı kontrol ediyorum güzelce üste kadar ıslanmissa sudan alıp yerine koyuyorum bu şekilde bakıyorum onlara bide her sabah yataktan kalktığım gibi yanlarindayım onlarla konuşup seviyorum yapraklarından 1 öpücük konduruyorum hepsine :) ve hepsi sürekli çiçekli şimdiye kadar sadece boldugum menekşe açmadı henüz çiçekEki Görüntüle 1899885 Kızlar bu topiği çok aradım ay nasıl sevindim bulduğuma
Benim menekşelerim 1 yaşındalar ama daha hiç çiçek açmadılar...
Işık sorunumu var nedir dertleri bir türlü anlayamadım resimleri sizlerle paylaşayım
Hangi şehirdesin cnmBu yil yaz cok sicak gecti.Yaşlı menekselerim iyi ama biraz büyuk yavrulari bile kaybettim .hic böyle olmamistı .Yeni yapraklar dikerim artik.
DenizliHangi şehirdesin cnm
Hangi şehirdesin cnm
Allah Allah neden öldüler acaba sıcaktan mıDenizli
Evet 10-15 yillik menekselerim var .Hep çogaltirım ablama da cok diktim .Ondakilerde perişan oldu.Allah Allah neden öldüler acaba sıcaktan mı
Allah Allah olmaması lazım aslında hastalık mı geldi acabaEvet 10-15 yillik menekselerim var .Hep çogaltirım ablama da cok diktim .Ondakilerde perişan oldu.
Allah Allah olmaması lazım aslında hastalık mı geldi acaba
İstanbulda olsanız ayırır verirdim benimkilerden çoo fazla yavru verdiler
Eki Görüntüle 1899885 Kızlar bu topiği çok aradım ay nasıl sevindim bulduğuma
Benim menekşelerim 1 yaşındalar ama daha hiç çiçek açmadılar...
Işık sorunumu var nedir dertleri bir türlü anlayamadım resimleri sizlerle paylaşayım
Nihayet açıyorlarhaşladığın yumurta suyunu ve kabuğuu dene