Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Merhaba bende çok çiçek seviyorum çoğunlukla menekselerim var menekşe saksı değişiminin bir zamanı var mı ?saksılar küçük geliyor değişmek istiyorum çiçekleri döksün öyle degisirim dedim ama aylardır çiçekliler kuruyan çiçekleri kesiyorum sürekli yeni yeni çiçek aciyorlar.
Menekseler küçük saksi sever .Tek kok ise değistirmeyin.Büyüdukçe alt yapraklarıni kirdıgımiz icin sap acikta kalabiliyor .O zaman ayni saksı da toprak doldurabilirsiniz .
Bolca toprak doldurursanız yeni yavru menrkşeleriniz olur .

Menekseler küçük saksi sever .Tek kok ise değistirmeyin.Büyüdukçe alt yapraklarıni kirdıgımiz icin sap acikta kalabiliyor .O zaman ayni saksı da toprak doldurabilirsiniz .
Bolca toprak doldurursanız yeni yavru menrkşeleriniz olur .
Ayy değiştim canım neredeyse 1 yıl bekledim cicekciden aldığım plastik saksilarda duruyordular kendi aldığım saksilara geçirdim yine öyle çok büyük değiller sadece o plastiklerden kurtulmak istedim ama maşallah menekselerim yerini çok sevdi 1 tane menekşemi yazın 4 e bölmüstüm 4 kök vardı yapraklar çok iç içe girmişti şimdi 4 u de çok güzel serpildi seneye çiçekte açarlar inşallah kırdığım yaprakları da dikmistim hepsi yavruladi

Eki Görüntüle 1899885 Kızlar bu topiği çok aradım ay nasıl sevindim bulduğuma
Benim menekşelerim 1 yaşındalar ama daha hiç çiçek açmadılar...
Işık sorunumu var nedir dertleri bir türlü anlayamadım resimleri sizlerle paylaşayım
Benim menekseler salonda pencere onundeler saksılarını elimde tartıp hafifledigi zaman su dolu bi kaba oturtup üstten elimle toprağı kontrol ediyorum güzelce üste kadar ıslanmissa sudan alıp yerine koyuyorum bu şekilde bakıyorum onlara bide her sabah yataktan kalktığım gibi yanlarindayım onlarla konuşup seviyorum yapraklarından 1 öpücük konduruyorum hepsine :) ve hepsi sürekli çiçekli şimdiye kadar sadece boldugum menekşe açmadı henüz çiçek

Allah Allah olmaması lazım aslında hastalık mı geldi acaba
İstanbulda olsanız ayırır verirdim benimkilerden çoo fazla yavru verdiler
:KK19:
Istanbula da cok geliyoruz.Havası iyi .Bu Denizli nin sicağı Adanayla yarışıyor mubarek .Baraj yapildı nem sıcak .Biz de telef olacaz bu gidişle.
Mavi vardı bitane ona canım çok yanıyo :mad:.gerisi sorun değil çoğaltırım

2016-11-01 11.37.57.jpg
2016-11-01 11.38.01.jpg
2016-11-01 11.38.13.jpg
2016-11-01 11.37.48.jpg

X