Aman ne anlar o kazulet.
Ya simdi esiniz size hic hediye almamis olsa siz de altindan ne cikar demez misiniz? Hos gorun bence bu belki bir adim olur ikiniz icin de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne anlar o kazulet.
Eşimin sacma sapan tepkisi. Bunun altından bi b*k çıkar demesiyle bütün heveslerim bittiNe oldu ya ne kaçırdım
Düzgün konussaydı saka yoluyla deseydi bende kırılmaz gülerdim tabikideYa simdi esiniz size hic hediye almamis olsa siz de altindan ne cikar demez misiniz? Hos gorun bence bu belki bir adim olur ikiniz icin de.
Ay yeni okudum kusura bakma öküz desem ayıp etmiş olurmuyumEşimin sacma sapan tepkisi. Bunun altından bi b*k çıkar demesiyle bütün heveslerim bitti![]()
Düzgün konussaydı saka yoluyla deseydi bende kırılmaz gülerdim tabikide
Yok öküze öküz demek ayıp olmazAy yeni okudum kusura bakma öküz desem ayıp etmiş olurmuyumoda sana büyük ayıp etmiş ama
![]()
Bizde gazladık biraz amağnn al bi kutu çikolata ye oda b.k yesinYok öküze öküz demek ayıp olmaz![]()
Ama simdi adam 10 yil sonra hediye aldim demis sonra da tesekkur etmis. 10 senr sonra afallamis normal bence :) esim bana 10 sene sonra hediye alsa ne ayaksin oglum sen derdim :))
Biliyorum abartıyorsun diceksiniz ama eşimden sogumaya başladım. Üzülmüyorum da. Beni kendi haalime bıraksın istiyorum. Aksam eve gelme saatini beklerdim şimdi umursamıyorum. Yatmadan önce öpmeye calıstım ters ters baktı . Bende sen iyice yaşlandın dedim. Arkamdan saydırıyordu cevap vermedim.
Çok heves ederek yolladım ya hani böyle onunda neşelenip iyi şeyler söylemesini bekledimm hayaller böyleydi sonra gittim markete abur cubur aldm film izleriz aksam diye. Çikolatalar çöpe gitti yemegini tek yedi tv izledi yattı . Hayaller hayatlarBizde gazladık biraz amağnn al bi kutu çikolata ye oda b.k yesin![]()
Bir sorunumuz yoktu durup dururken hediye yollamak geldi içimden hem biraz heyecan olur dedim ki benim kalbim okadar cok carpıyoduki cok heyecanlanmıstım . Hani evlilikte arada sırada yapılması lazım diye dusunmustumSiz bir sorun yasadiniz da mi boyle bir hediye gonderdiniz? Yoksa 10 sene sonra durduk yere mi gonderdiniz? Eger sorun bu ise bence ikiniz de oturun konusun derim.
İşte bu olmadı üstüne düşme hatasını anlasın şaka bi yana ciddi gurur kırıcı ya benimki olsa o çikolataları neyseÇok heves ederek yolladım ya hani böyle onunda neşelenip iyi şeyler söylemesini bekledimm hayaller böyleydi sonra gittim markete abur cubur aldm film izleriz aksam diye. Çikolatalar çöpe gitti yemegini tek yedi tv izledi yattı . Hayaller hayatlar
Düşmüyorum aramıyorum aradıgı zamanda pek konusmuyorum. Ama o hatasını kabul etmez sacma sapan seylerle kapatmaya calısırİşte bu olmadı üstüne düşme hatasını anlasın şaka bi yana ciddi gurur kırıcı ya benimki olsa o çikolataları neyse![]()
Of ya hiç çekilmez böylesi ne saçma sapan çocukça davranışlar hayır yani o gönderse sen ona aynısını yaparmıydın bırak sürünsün o anlamaz boşver deme bırak anlasınDüşmüyorum aramıyorum aradıgı zamanda pek konusmuyorum. Ama o hatasını kabul etmez sacma sapan seylerle kapatmaya calısır
Of ya hiç çekilmez böylesi ne saçma sapan çocukça davranışlar hayır yani o gönderse sen ona aynısını yaparmıydın bırak sürünsün o anlamaz boşver deme bırak anlasın
Buna izin verdiğin sürece hep böyle gider umarım düzelirUmarım anlar canı beni isteyince yanasır olur biter
Evet kesinlikle taviz vermemle alakalı. O iş olup bitince bütün sorunların çözülecegine inanan bir kocam var. Herneyse umarım hersey yoluna girer. Bi daha da hediye zor görür hayatındaBu
Buna izin verdiğin sürece hep böyle gider umarım düzelir![]()
Bir sorunumuz yoktu durup dururken hediye yollamak geldi içimden hem biraz heyecan olur dedim ki benim kalbim okadar cok carpıyoduki cok heyecanlanmıstım . Hani evlilikte arada sırada yapılması lazım diye dusunmustum