Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönderin ben eşime gönderiyorum arada çok mutlu oluyor.Kızlar 8 yıllık evliyim . Eşime süpriz yapmak istiyorum da iş yerine çikolata göndermeyi düşünüyorum. Sizce sacma olur mu. Bayram degil seyran degil ama içimden geldi![]()
Bence çok güzel bir jest :)Kızlar 8 yıllık evliyim . Eşime süpriz yapmak istiyorum da iş yerine çikolata göndermeyi düşünüyorum. Sizce sacma olur mu. Bayram degil seyran degil ama içimden geldi![]()
Off bu erkekler neden bu kadar odunSizden destek alarak gönderdim arkadaslar. 2 saat içinde paket yerine ulastı. Aradı dediki sen mi gönderdin bunu evet dedim afiyet olsun . Bugun ne ki dedi bende bişey degil içimden geldi dedi. Bunun altından bi b×k cıkar dedi. Bende yüzüne kapattım. Kaç saat agladım. Bazı şeyleri demekki beceremiyoruz aramızdaki uçurumları düzeltemiyoruz. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Hala da çok üzülüyorum. Sonra mesaj yazmıs 10 yıl sonra senden hediye almak beni cok duygulandırdı yazmıs bende tepkin için teşekkür ederim dedim bişey degil yazmıs. Halada yüzüne bakmıyorum. Kalbim kırıldıKimseye de belli etmedim bilenlere cok mutlu olmus dedim geçtim
Malesef.. Bazen bişeyleri düzeltemedigim için ruhum daralıyor.Off bu erkekler neden bu kadar odun![]()
Yalnız değilsinizMalesef.. Bazen bişeyleri düzeltemedigim için ruhum daralıyor.
Çok romantikKızlar 8 yıllık evliyim . Eşime süpriz yapmak istiyorum da iş yerine çikolata göndermeyi düşünüyorum. Sizce sacma olur mu. Bayram degil seyran degil ama içimden geldi![]()
Sizden destek alarak gönderdim arkadaslar. 2 saat içinde paket yerine ulastı. Aradı dediki sen mi gönderdin bunu evet dedim afiyet olsun . Bugun ne ki dedi bende bişey degil içimden geldi dedi. Bunun altından bi b×k cıkar dedi. Bende yüzüne kapattım. Kaç saat agladım. Bazı şeyleri demekki beceremiyoruz aramızdaki uçurumları düzeltemiyoruz. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Hala da çok üzülüyorum. Sonra mesaj yazmıs 10 yıl sonra senden hediye almak beni cok duygulandırdı yazmıs bende tepkin için teşekkür ederim dedim bişey degil yazmıs. Halada yüzüne bakmıyorum. Kalbim kırıldıKimseye de belli etmedim bilenlere cok mutlu olmus dedim geçtim
Sabır diyelim Allah büyüktürYalnız değilsiniz![]()
Aman ne anlar o kazulet.Ay guldum ya kusura bakmayin. Belli ki birbirinize bu tarz seyler yapmiyorsunuz o da bunun altindan ...cikar demis :) aliskin degil demek uzulmeyin.
Baya romantik bittiÇok romantik![]()
Dogrudur ben çöpe attımBen çokça gönderdim.
Akşam o kutunun eve gelip de kalanının beraber yenmesi de pek cazip oluyor![]()
Ne oldu ya ne kaçırdımBaya romantik bitti![]()