• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek Mi? Meyve Mi? Baharat Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Benim tercihim meywe kokuları.Çok hoş ve çekici oluyor..a.s.Sizin seçiminiz hangisi?

bnde meyve ve çiçeği tercih edioruum ama bazı meyve kokulu parfümlerden hiiç hoşlanmıoruum ayrıca baharat kokularnıda hiç sevmem :)

Ben çiçek Kokularini Tercih Ederim.çok Daha Masum Temiz Ve Doğal Kokular.

Kesinlikle çiçek kokuları tercihim çünkü daha hafif gelio bana baharata kokuları mı asla

cıcek ve meyve kokuları....
kalıcı ve haıf kokuları tercıh edıyorum

meyve ve beyaz çikolata kokularına hasta oluyorum bi de şekerli kokular

çiçek kokularına fresh kokularına bayılıyorum hafif oluyorlar ama baharat kokularından nefret ediyrum çok ağır kokuyorlar...

çiçek ve meyve karışık olabilir tabı agır olmamak kaydı ile :icecream:

yada sadece cicek yerimseniben

bende çiçek kokularını tercih ediyorum genelde beyaz tenliyim baharatlı pafümler istesemde kalıcı olmuyor tenimde meyva kokularıda bazen çok iç bayıltıyor en iyisi çiçek ve floral kokular;)

bende çiçek kokularını tercih ediyorum genelde beyaz tenliyim baharatlı pafümler istesemde kalıcı olmuyor tenimde meyva kokularıda bazen çok iç bayıltıyor en iyisi çiçek ve floral kokular;)

aynen bnde beyaz tenlıyım çicek kokuları daha kalıcı ve hoş oluyor...:dance:jeyyar

kesinlikle meyva kokusu çünkü çiçek ve baharat kokularını her ortamda özelikle sıcaklarda pek kullanamysn :1no2:

Back