- 29 Ocak 2015
- 49
- 52
- 8
- Konu Sahibi minikbirbuse
-
Menekseler yaprak ve tohumla çogalirlar .Yaprak artiyorsa çicek acmaz .Sabah guneşi gorsun 3-4 gunde sulamayin yapraklar solmaya başlayinca sulayin .Menekşelerimi düzenledim hala açmaya niyetleri yok
Bol güneş alıyor oldukları yer evet büyüme halindeler..Menekseler yaprak ve tohumla çogalirlar .Yaprak artiyorsa çicek acmaz .Sabah guneşi gorsun 3-4 gunde sulamayin yapraklar solmaya başlayinca sulayin .
Veeeeee alt yapraklarinı kırın. 2 haftaya tomurcukları gorürsünüz .
Tamam onu deniycem kurusun toprak iyice bide öyle deniyeyimToprağı iyice kuruyana kadar sulamayin. Benimkiler yaz kış çiçek açar :)
Gorunen en buyük yaprakları kırin.Renklerine ve sap uzunluklarina bakılinca da gunes az goruyorlarmış gibi.Tam bir yaşındalar ama hala çiçek yok
Birde saksiniz seramikmi .Benimkiler seramik saksıyı hic sevmediler oysa daha iyi olur diye dusunmüştüm artik seramige dikmiyorum .Tam bir yaşındalar ama hala çiçek yok
Yaa seramik saksı evetBirde saksiniz seramikmi .Benimkiler seramik saksıyı hic sevmediler oysa daha iyi olur diye dusunmüştüm artik seramige dikmiyorum .
Yani gorunuse gore yapraklar koyu yesil degil ve saplar normalden uzun ....oyle gorunuyo .Sizce azmı ışık alıyor
Evet oraya da üyeyim ama fazla yazmıyorlar fazla kullanılmıyor o siteYani gorunuse gore yapraklar koyu yesil degil ve saplar normalden uzun ....oyle gorunuyo .
Buraya resim yukleyemiyorum ama "cicek sevenlerin bulusma mekanı" diye topik var orda menekselerimin her rengi var bakabilirsiniz .
Yok site degil .burda bir konu baslığı.Topik yani .Evet oraya da üyeyim ama fazla yazmıyorlar fazla kullanılmıyor o site
Menekşe ile ilgilimi hangisi cnmYok site degil .burda bir konu baslığı.Topik yani .
Çiçek severlerin bulusma mekanı idi simdi aradim bulamiyorum acaba adinı mi değistirdiler .Herkes en başa koymustu butun ciceklerini .uzüldum bak şimdi .konuyu açan arkadasa bi sorayım.Menekşe ile ilgilimi hangisi cnm
Bende baya baktım da bi tek bu topiği buldum tüh bende üzüldüm yeni topik mi açsam acaba herkes çiçeklerini paylaşsaÇiçek severlerin bulusma mekanı idi simdi aradim bulamiyorum acaba adinı mi değistirdiler .Herkes en başa koymustu butun ciceklerini .uzüldum bak şimdi .konuyu açan arkadasa bi sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?