ÇİÇEK AÇMAYAN MENEKŞE

minikbirbuse

Karamsar değil, gerçekçi!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
49
52
8
8 Ağustos 2016 tarihinde menekşemi satın aldım. O günden beri düzenli olarak 5-6 günde bir suluyorum. Saksısını veya toprağını değiştirmedim. Sürekli yeni yapraklar çıkarıyo, büyüyo diye toprağını, ışığını, evi sevdi diye düşündüm ama hiç çiçek açmıyo. Açma mevsimi geçtiği için mi yoksa başka bir sebepten olabilir mi diye size bi danışmak istedim. Cevaplayanlar olursa çok sevinirim

Menekşelerimi düzenledim hala açmaya niyetleri yok

Eklentiler

• IMG_0664.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0694.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 63
Bol güneş alıyor oldukları yer evet büyüme halindeler..
Çok gençler daha geçen sene yapraktan ürediler kırayımmı yapraklarını?

Birde saksiniz seramikmi .Benimkiler seramik saksıyı hic sevmediler oysa daha iyi olur diye dusunmüştüm artik seramige dikmiyorum .
Yaa seramik saksı evet
Alt yapraklarını yarın kırcam
Tavsiyeniz için çok teşekkürler
Aslında epey güneşlı cam kenarında ama türünden dolayı olabilir diğerleri öyle değil

Eklentiler

• IMG_0590.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 61
Sizce azmı ışık alıyor
Yani gorunuse gore yapraklar koyu yesil degil ve saplar normalden uzun ....oyle gorunuyo .
Buraya resim yukleyemiyorum ama "cicek sevenlerin bulusma mekanı" diye topik var orda menekselerimin her rengi var bakabilirsiniz .

Yani gorunuse gore yapraklar koyu yesil degil ve saplar normalden uzun ....oyle gorunuyo .
Buraya resim yukleyemiyorum ama "cicek sevenlerin bulusma mekanı" diye topik var orda menekselerimin her rengi var bakabilirsiniz .
Evet oraya da üyeyim ama fazla yazmıyorlar fazla kullanılmıyor o site

Çiçek severlerin bulusma mekanı idi simdi aradim bulamiyorum acaba adinı mi değistirdiler .Herkes en başa koymustu butun ciceklerini .uzüldum bak şimdi .konuyu açan arkadasa bi sorayım.
Bende baya baktım da bi tek bu topiği buldum tüh bende üzüldüm yeni topik mi açsam acaba herkes çiçeklerini paylaşsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…