- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 34
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Merhabalarrr merhabalarr
Benim 2.senem 19 yasındayım tercihlerimde tıp (ölü tercih dediğimiz) fizik tedavi ve diyetisyenlik var fizik tedaviyi cok istiyorum umarım o gelir
herkes yazsın bakayım neler yazdığını
bence yarın açıklanır osym özel günlerde açıklamaya bayılıyor hem 1 hafta olmak üzere hemde kadir gecesi
hakkımızda hayırlısıı
ayyy çok heyecanlı değil mi yeni bir hayat yeni sorumluluklar yeni zorluklar eni heyecanlar 0dan bir yaşam
kendi ayaklarımızın üzerinde durabileceğimiz kendi düzenimiz kendi kurallarımızın işleyeceği bir hayat
İlk günümüz nasıl olur ne rezilliklerle geçer kimbilir
Bende 22 yasındayım ticaret lisesinden mezun olduğum için 2 yıllık sınavsız geçiş hakkımı kullandım aynı zamanda calıstığım (muhasebe) için açıköğretim insan kaynakları bölümünü seçtim ilk tercihim ik bölümü çoook istiyorum inşallah oluur arkadaşlar
inşallah canım inşallahh
ntvde cıkmıs bugun gun içinde veya gece acıklanırmış :18:
Yaşasııınçook heyecanlıııı nerden takip edicez ösym sayfasındanmııı canımm
Merhabalar ben de 18 yasindayim. Sosyal hizmetler ve cocuk gelisimi yazdim tercihlerimde. Sosyal hizmetler cok istiyorum. Umarim gelir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba merhaba ben geldimm :) en kisa zamanda aciklansin ben cok heyecanliyim :) bu arada hangi illeri yazdiniz :)
Mesaj oncesi not: Burdan burayi takip eden donanm haber forum takipcilerine sesleniyorum. Butun gun bi sizin forumu bi burayi geziyorum, hic beklemezdim kadinlar kulubunu takip eden birine rastlayacagimi
Kizlar ben de bu gece yada yarin oglene dogru yada yarin aksam ustu aciklanir diye bekliyorum zaten baska ihtimal kalmiyor sanirim -.- ama en cok icime dogan yarin oglen. Ama biraz da yarin aksam ustu. Bilmiyorum kafam karisti
Mesaj oncesi not: Burdan burayi takip eden donanm haber forum takipcilerine sesleniyorum. Butun gun bi sizin forumu bi burayi geziyorum, hic beklemezdim kadinlar kulubunu takip eden birine rastlayacagimi
Kizlar ben de bu gece yada yarin oglene dogru yada yarin aksam ustu aciklanir diye bekliyorum zaten baska ihtimal kalmiyor sanirim -.- ama en cok icime dogan yarin oglen. Ama biraz da yarin aksam ustu. Bilmiyorum kafam karisti
Ne güzeeel ne güzeel herkese hayırlısı olsun bu arada bu misafirleri neye borcluyuz acaba
Merhabalarrr merhabalarr
Benim 2.senem 19 yasındayım tercihlerimde tıp (ölü tercih dediğimiz) fizik tedavi ve diyetisyenlik var fizik tedaviyi cok istiyorum umarım o gelir
herkes yazsın bakayım neler yazdığını
bence yarın açıklanır osym özel günlerde açıklamaya bayılıyor hem 1 hafta olmak üzere hemde kadir gecesi
hakkımızda hayırlısıı
ayyy çok heyecanlı değil mi yeni bir hayat yeni sorumluluklar yeni zorluklar eni heyecanlar 0dan bir yaşam
kendi ayaklarımızın üzerinde durabileceğimiz kendi düzenimiz kendi kurallarımızın işleyeceği bir hayat
İlk günümüz nasıl olur ne rezilliklerle geçer kimbilir
Bence bu misafirligi bilmiyorum toplandik iste :) kizlar insaallah hepimiz yerlesiriz bu arada i o yazan varmi
kediciikk mf3 mf4 sıralaman kactııı ( Allah gönlündeki neyse ona kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla ) :)
50bin civarı hepsi canım
senin kaç tercih yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?