Çiçeği Burnunda Üniversitelilerin Sohbet Mekanıı :))

inşaaalah ilk günümüzüde yazmak nasip olur miyavcık :))

Tam kendime göre bi geyik buldum
Bende bu sene Ege Üniversitesi Ebelik bölümüne yerleştimmm. Çok mutluyum ilk tercihimdi ve geldi Ege yolları göründü

Bende bu sene Ege Üniversitesi Ebelik bölümüne yerleştimmm. Çok mutluyum ilk tercihimdi ve geldi Ege yolları göründü

Ben de ilk hedefim ebelikti ama sonra vazgectim. Ilerde dogum fotografciligi yapicam onun yerine :))

Ne mutlu bizlere arkadaslar. Insallah basladigi gibi biter guzel guzel :)
inşallah inşallah

tebrik ederiim ebe hanımm inş doğurttugun bebişler rahat dururda sana cok kufur gelmez
hemşirelikle hiç farkı yok ama ikimizde sağlıkçıyz ne güzel

inşallah inşallah

tebrik ederiim ebe hanımm inş doğurttugun bebişler rahat dururda sana cok kufur gelmez
hemşirelikle hiç farkı yok ama ikimizde sağlıkçıyz ne güzel

Hemşire misin hemşirelik mi okuyosun
Ben stajlarımı dahil edersek dört senedir sağlık sektöründeyim iki senedir de özel bi hastanede hemşirelik yapıyorum bir ay sonra istifamı verip İzmir 'e gidicem bi de ebelik okuyalım bakalım dedim
İlk doğurttuğum çocuklar şu an 4 yaşlarında falanlar bakalım bundan sonra neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…