- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 34
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
hayırlısı olsun canım yabu yıl olmadı benım kedıcık
her kafadan bi ses cıkıyo ya bizim şirketteki stajyerlerde bayramdan sonra açıklanır diyolar :26: internet sitesinde 24 ünde en geç acıklanıcak yazıyo of of sıkıldım beklemekten yahu
Merhabalarrr merhabalarr
Benim 2.senem 19 yasındayım tercihlerimde tıp (ölü tercih dediğimiz) fizik tedavi ve diyetisyenlik var fizik tedaviyi cok istiyorum umarım o gelir
herkes yazsın bakayım neler yazdığını
bence yarın açıklanır osym özel günlerde açıklamaya bayılıyor hem 1 hafta olmak üzere hemde kadir gecesi
hakkımızda hayırlısıı
ayyy çok heyecanlı değil mi yeni bir hayat yeni sorumluluklar yeni zorluklar eni heyecanlar 0dan bir yaşam
kendi ayaklarımızın üzerinde durabileceğimiz kendi düzenimiz kendi kurallarımızın işleyeceği bir hayat
İlk günümüz nasıl olur ne rezilliklerle geçer kimbilir
gençler baktınız mı? Sivas a giden var mı ?
Balikesir universitesi biyoloji ogretmenligi :) herkese hayirli ugurlu olsun kizlar :)
sağ olasın :)) nerde kalmayı düşünüyosun ?
Kyk'da kalicam insallah :)
Tam kendime göre bi geyik buldum
Bende bu sene Ege Üniversitesi Ebelik bölümüne yerleştimmm. Çok mutluyum ilk tercihimdi ve geldi Ege yolları göründü
inşallah inşallahNe mutlu bizlere arkadaslar. Insallah basladigi gibi biter guzel guzel :)
tebrik ederiim ebe hanımmTam kendime göre bi geyik buldum
Bende bu sene Ege Üniversitesi Ebelik bölümüne yerleştimmm. Çok mutluyum ilk tercihimdi ve geldi Ege yolları göründü
inşallah inşallah
tebrik ederiim ebe hanımminş doğurttugun bebişler rahat dururda sana cok kufur gelmez
hemşirelikle hiç farkı yok ama ikimizde sağlıkçıyz ne güzel
Ben de ilk hedefim ebelikti ama sonra vazgectim. Ilerde dogum fotografciligi yapicam onun yerine :))
Güzel para var doğum fotoğrafcılıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?