Çıban

Pucitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
118
57
29
kızlar popomda çıban çıktı 2 gündür ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum kara merhem diyorlar ne yapmalıyım çok kötüyüm

arkadaşım yaşadı aynı şeyi.
kara merhemi ondan duymuştum.eczaneye gidip anlatmış durumu ve merhemi almış.
sıkıntı olur mu bilmem.bu merhemle iyileşmişti.
ama isterseniz yine de doktora gidin.ya da eczacıya danışmadan kullanmayın derim.
biz çıban diyoruz ama belki başka birşeydir.

Dahiliyeye gidip kan testi yaptırın belki kanınızda iltihap vardır.Ona göre ilaç yazar doktorunuz.

Valla benim bikini bölgesine çıktı kocaman büyüktü avuç içi kadar yuruyemiodum. Hastaneye gitmeye korktum siringayla bosaltiyolarmis diye. Burdan bi arkadaş yazmıştı yine lokum koyun falan diye geceden lokumu sardım sabahta kara merhem sürdüm sardım öğlen patladı ama ayyyyy hayatımda okadar iğrenç bu kokuya maruz kalmamistim. İltihap akınca iğrenç kokuyor ama söylediklerimi yapabilirsin

Valla benim bikini bölgesine çıktı kocaman büyüktü avuç içi kadar yuruyemiodum. Hastaneye gitmeye korktum siringayla bosaltiyolarmis diye. Burdan bi arkadaş yazmıştı yine lokum koyun falan diye geceden lokumu sardım sabahta kara merhem sürdüm sardım öğlen patladı ama ayyyyy hayatımda okadar iğrenç bu kokuya maruz kalmamistim. İltihap akınca iğrenç kokuyor ama söylediklerimi yapabilirsin
Lokum ve karamerhem mi

X