• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Çıban sorunu.Zor durumdayim :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

p3ngu3n225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
144
48
98
Kizlar ciban problemim var kronik buyuk agrili ve iz birakiyor.Cok doktora gittim aknetrnt gibi ilaclar verdiler ama onlardan cok acayip sonuclar alamadim.Bunu yenen ve izleri iyileştirenler var mi

Benim çıban gibi sivilcem çıkar Kocaman. Teramicyn krem çok iyi geliyor bana. Doktor furacin önermişti o da iltihabını çabuk boşaltmak için

Kizlar ciban problemim var kronik buyuk agrili ve iz birakiyor.Cok doktora gittim aknetrnt gibi ilaclar verdiler ama onlardan cok acayip sonuclar alamadim.Bunu yenen ve izleri iyileştirenler var mi
geçmiş olsun canım..
benim annem bana yapardı vücudumun bazı kısımlarında da çıkarda yüzümde de çıkmıştı sivilce ama nasıl içi doluydu soğanı orta boy soğanı ocakta pişrdi bir soğuduktan sonra kabuğunu soyup içini açtı soğanın sonra o çıbanın üzerine koydu ama canın yanıyor sıcaklığını hissediyorsun sonra temiz bir bezle sardı 2 saat kadar bekletti zaten akıyor içini boşaltmış oluyor sonra da temizce yıkarsın canım ben şifa bulmuştum darısı sana kuzum

geçmiş olsun canım..
benim annem bana yapardı vücudumun bazı kısımlarında da çıkarda yüzümde de çıkmıştı sivilce ama nasıl içi doluydu soğanı orta boy soğanı ocakta pişrdi bir soğuduktan sonra kabuğunu soyup içini açtı soğanın sonra o çıbanın üzerine koydu ama canın yanıyor sıcaklığını hissediyorsun sonra temiz bir bezle sardı 2 saat kadar bekletti zaten akıyor içini boşaltmış oluyor sonra da temizce yıkarsın canım ben şifa bulmuştum darısı sana kuzum
sagol canim ilgin icin deniyicem onu da insallah geçer.Sen de de surekli miydi? daha sonra geçti mi?

sagol canim ilgin icin deniyicem onu da insallah geçer.Sen de de surekli miydi? daha sonra geçti mi?
bekarken ara ara oluyordu canım ama yüzümdeki onu yapınca geçmişti bir de söylemesi ayıp gögüs aramda olurdu ...
bir de kendini okuttur canım annem beni hep okurdu ..

Benim bi tanıdığımda olurdu onlar soğanı rendeler üstüne temiz beyaz sabun rendeler zeytinyağında pisirirlerdi. Sonra dayanabilecegin sıcaklıkta cibanin üstüne koyardı eğer uc verdiyse iltihabı akıtirdi o.

Sağolun kızlar ilginiz icin.Dediklerinizi deneyeceğim

Back
X