• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CIA, yıllardır gizlenen UFO belgelerini açıkladı

Ben de o yaslardaydim okudugumda.. Simdi tek tuk hatirliyorum. Bugun biraz bakayim dedim piramitlere de adamlar o gunun srtlarinda bayagi bir mucizevi calisma yapmislar.. Matematiksel harikalari olan yapilarmis ayrica.. "Piramitlerin üzerinden geçen meridyen karaları ve denizleri tam iki eşit parçaya bölüyor. Keops Piramidinin Taban çevresinin, yüksekliğinin 2 katına bölünmesinin pi=3.14 sayısını veriyor." gibi.. Bunlari okuyunca gene hayretler icinde kaldim.

evet piramitler gercekten cok gizemli.ama bir yandan da düsünüyorumda belki de o zamanlar bizim simdi bilemedigimiz mimari ölcüler, teknik bilgiler vardi.Gecmise bakildiginda insa edilen bir cok yapi hala inanilmaz ve karmasik bir teknik bilgiye sahiptir.belki de bir cok bilgi teknolojinin gelismesiyle birlikte göz ardi edildi.bunlari söylerken piramitleri konu duisi birakiyorum:)piramitler gercekten olaganüstü.

Piramitler sadece Mısırda yok, Güney Amerikada da var, Maya piramitleri, çok konuşuldu ve bu gün astronomi ve matematik anlamında çok düşündüren yapılar..
Bosna da bile piramit varmış, Çin de beyaz piramitler (Oğuz Kaan ın mezarı orada olduğu idda edilir)
İtalya da da varmış..
Dahada bir sürü yerde var..
Yani belki dünyada bir zamanlar bu piramitleri yapanlar tarafından yönetiliyordu..:KK64:

Piramitler sadece Mısırda yok, Güney Amerikada da var, Maya piramitleri, çok konuşuldu ve bu gün astronomi ve matematik anlamında çok düşündüren yapılar..
Bosna da bile piramit varmış, Çin de beyaz piramitler (Oğuz Kaan ın mezarı orada olduğu idda edilir)
İtalya da da varmış..
Dahada bir sürü yerde var..
Yani belki dünyada bir zamanlar bu piramitleri yapanlar tarafından yönetiliyordu..:KK64:

mantıklı..

ben aslında bizim ülkemizin onlar tarafından keşfedildiğine ve aramıza sızmış olabileceklerine de inanıyorum.. evet sağlam bir Haktan Akdoğan takipçisiyim :27:

Bu fotograflar genelde böyle siyah-beyaz, belli belirsiz olur ki bakanlar bir şey zannetsin, ''wwooow çok gizemli acaba nedir ki bu?'' desinler. Safsata.

Piramitleri de abartmayın yahu, tamam gerçekten harikalar ama mucizevi de degiller aslında. O zamanki insanlar gerizekalı degillerdi. Gayet zeki ve hatta bugünkü insanların %90 ından çok daha zeki ve uzman kişilerdi.

En basitinden Aristo'nun kurdugu mantık sistemini bugün kaç kişi kurabilirdi ki? Ya da diger filozofların terminolojilerini kaç kişi anlayabiliyor? Bugün bizi milattan önce bilmem kaç yılına götürseler acaba o topluma bir şey katabilir miydik? Bir toplu igne bile yapamazdık sanırım :KK70: Geçmişin insanları gerizaklı ve akılsız degiller yani, iyice yerin dibine sokmayın yaw şunları. Bilgi birikimi bu kadar degildi, hepsi bu.

Back