• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CIA, yıllardır gizlenen UFO belgelerini açıkladı

Ben inanıyorum ama mümkünse birbirimizi bulmayalım. Neyle karşılaşacağımız belli değil, ya bizden çok iyi durumdalarsa? Sonuçta biz bu hale gelebilmişsek başka yerlerde bizden daha iyi ya da kötü durumda olan canlılar da var olabilir.

Gerçi aynı zamanı yaşıyor olmamız neredeyse imkansız. Bizden çok uzakta bir yıldızdalar belki. Biz o yıldızların milyonlarca yıl önceki halini görüyoruz gök yüzüne baktığımız zaman.

ben uzaylılara değilde yecüc le mecüc kavminin varlığına inannıyorum :) bu kavmin önüne set örülmüş ve efendimiz zamanında delinmeye başlamış.set tamamen yıkıldığında dünyaya dağılacaklar ve yeryüzüne fitne fesat yayacaklar.

Amerikada 52.bölge war orası ya abd başkanı bile izile giriyor .kesinlikle war hatta ayin arka yüzünü kullanıyorlar uzaylılar

Inancima göre zaten bizden baska varlliklar da var. Ha adi ufo ya da baska birsey fark etmez. Inananlara göre zaten noktalik bir konu. Onu inanmayanlar düsünsün arastirsin pis bir ikilem icinde kalsin, mi acabalarla yasasin :KK53:

Ben 9 yaşımdayken gördüğüme yemin edebilirim.. :KK48:
O olaydan sonra yıllarca kafama takıldı, hatta halen ufo yada dünya dışı yaşam konularını araştırırım..
Bazı teorilere göre Atlantis ve Mu kıtasını uzaylıların kurduğu, sonra tekrar gezegenlerine göç etikleri, Atlantis ve Mu dan bazı kişilerin Mısır a göç ettiği, oradaki Osiris rahiplerinin atlantis ve Mu dan gelen kişiler olduğu ve kadim bilgelikleri yaydıkları, yani Mısır ezoterizminin yaratıcıları oldukları yazar bazı kaynaklarda..
Hani mitolojik tanrılar, aslında uzaylılar olabilir teorisine katılanlardanım.. Düşünsenize uçan insanlar, vücudu insan başıhayvan yada tersi yaratıklar.. Yani dna lar ile oynanmış ayrı yaşam kültürü kurulmuş topluluklar.. Agartha ve Şambala uugarlıkları (yeraltı şehirleri)
Bazı kültürlerde görülen kurt sembolünün, sirius b den gelen bir sembolle ilişkilendirilmesi (yani hemen hemen her kültürde kurt başlı figürler var)..
Böyle binlerce şey var.. Ama eski uygarlıkların uzaylılarla bağlantısı fikri mantıklı geliyor..
Bu yazdiklarin aklima Erich Von Daniken'in eski unlu kitabi "Tanrilarin Arabalari"ni getirdi. Yazar orada Misir ve uzaylilarin varligini sorguluyordu. Misir piramitlerinin her bir tasi 2.5 ton agirliginda imis. Hangi insan gucu ile o taslar piramit sekli verilerek 145 metre yuksekligine kadar ust uste mukemmel sekilde dizilebilmis bundan 3000-4000 sene onceki sartlarla, ve hala ayakta kalabilecek sekilde, o bir muamma. Kitapta yazar bunu ve uzaylilarla iliskisini sorguluyordu. Dusununce cok ilginc.. Nasil yapabilmisler ki?

Bu yazdiklarin aklima Erich Von Daniken'in eski unlu kitabi "Tanrilarin Arabalari"ni getirdi. Yazar orada Misir ve uzaylilarin varligini sorguluyordu. Misir piramitlerinin her bir tasi 2.5 ton agirliginda imis. Hangi insan gucu ile o taslar piramit sekli verilerek 145 metre yuksekligine kadar ust uste mukemmel sekilde dizilebilmis bundan 3000-4000 sene onceki sartlarla, ve hala ayakta kalabilecek sekilde, o bir muamma. Kitapta yazar bunu ve uzaylilarla iliskisini sorguluyordu. Dusununce cok ilginc.. Nasil yapabilmisler ki?
O kitabı 20 li yaşlarımda okumuştum :KK48:
Sonra, Tanrıların esrarı nı okudum.. Çok sürükleyici geliyordu o zamanlar :KK48:
Ama bu meraka sürükleyen beni çocukken vitrinlerde gazetelerden aldığımız ansliklopediler oluyordu ya, işte onlar aslında..
Memo larosseyi okumaya bayılırdım :KK48: Orada Dinler ve Mitoloji en sevdiğim konuydu, oradan başladı.. Sonrada Ergun Candan ın Gizli Sırlar Öğretisi baya etkilemişti..
Piramitler bence belli bir teknoloji ile yapılmıştır..
Yani o tip kitaplarda bazı şeyler saçma gibi gelsede bazıları düşündürücü..

Bende hep piramitler ile ufo'lar arasinda baglanti kurmustum. O piramit ucu bile baze yildiz yada gezegene göre yapiliyordu. Gercekten o zamanin teknoloji ve bilimine göre piramitlerin olmasi imkansiz gibi geliyor. Hatta ufo'lar baze dinleri tetikledi mi diye merak ediyorum.

Yani gercekten varliklarina kesinlikle inaniyorum.

Bende hep piramitler ile ufo'lar arasinda baglanti kurmustum. O piramit ucu bile baze yildiz yada gezegene göre yapiliyordu. Gercekten o zamanin teknoloji ve bilimine göre piramitlerin olmasi imkansiz gibi geliyor. Hatta ufo'lar baze dinleri tetikledi mi diye merak ediyorum.

Yani gercekten varliklarina kesinlikle inaniyorum.
Olabilir.. Belki alakasiz olacak bilemiyorum ama Hz. Musa bile kitabinda Misirli firavunlarla catisiyor. Hak dinlerin de hepsinin o bolge civarindan dogdugu goz onune alinirsa belki de oyledir.

O kitabı 20 li yaşlarımda okumuştum :KK48:
Sonra, Tanrıların esrarı nı okudum.. Çok sürükleyici geliyordu o zamanlar :KK48:
Ama bu meraka sürükleyen beni çocukken vitrinlerde gazetelerden aldığımız ansliklopediler oluyordu ya, işte onlar aslında..
Memo larosseyi okumaya bayılırdım :KK48: Orada Dinler ve Mitoloji en sevdiğim konuydu, oradan başladı.. Sonrada Ergun Candan ın Gizli Sırlar Öğretisi baya etkilemişti..
Piramitler bence belli bir teknoloji ile yapılmıştır..
Yani o tip kitaplarda bazı şeyler saçma gibi gelsede bazıları düşündürücü..
Evet, o yillarda olmayan o teknoloji ile yapilmis piramitler bence de dusundurucu.

Evet, o yillarda olmayan o teknoloji ile yapilmis piramitler bence de dusundurucu.
İslam ezoterizmini araştırırsanız aslında oradada işaret eden bulgular var.. Mesela İlm-i Ledün gibi.. Konu karışık ama o da düşündürücü, yani madde ötesi boyutlar arası bir geçişi işaret eder..
Necm suresi 9. ve 49. ayette sirius u işaret ettiğide teorik gözüksede o da düşündürücü.. (Tabi bu Kuran-ı Kerim araştırmacılarına göre)
Kısacası sonsuz evrende, tüm kutsal kitaplarda bile bir şeyler işaret ediliyor, 18 bin alem ve dahası..
Bildiklerimiz sadece yüzeysel..

Olabilir.. Belki alakasiz olacak bilemiyorum ama Hz. Musa bile kitabinda Misirli firavunlarla catisiyor. Hak dinlerin de hepsinin o bolge civarindan dogdugu goz onune alinirsa belki de oyledir.

Zaten onu hep bende ilginc bulmusumdur, monoteist dinlerin hepsi birbirlerine benzemesi ve hep ayni bölgeden gelmeleri.

sanirim Erich Von Daniken almanya`da pek ciddiye alinmiyor.ben de zamaninda etkilenmistim kendisinden.burada pek de ciddiye alinmadigini farkedince üzerimdeki etkisi azaliverdi.

sanirim Erich Von Daniken almanya`da pek ciddiye alinmiyor.ben de zamaninda etkilenmistim kendisinden.burada pek de ciddiye alinmadigini farkedince üzerimdeki etkisi azaliverdi.
Olabilir, ama piramitleri de bunca yildir onlarca matematikci ve astrolog inceledigi halde, o gunun sartlarinda, yani M.O. 2500 lu yillarda nasil yapilabildiginin sirrini cozemediler.

Olabilir, ama piramitleri de bunca yildir onlarca matematikci ve astrolog inceledigi halde, o gunun sartlarinda, yani M.O. 2500 lu yillarda nasil yapilabildiginin sirrini cozemediler.

yok ben zaten özünde bu tür seylere inanmaya cok yatkinim.bir cok seyi ben de cok gizemli buluyorum.hala da ayni düsünüyorum.sadece erich von daniken`e olan hayranligim bitti.ama bunun asil sebebi kitabini 14 yasindayken okumamdir.simdi 39 yasindayim üc dört yil önce okudugum seyleri simdi begenmeyebiliyorum.Bu degisimle alakali.hic bir sey yerinde durmuyor.ben de öyle.

yok ben zaten özünde bu tür seylere inanmaya cok yatkinim.bir cok seyi ben de cok gizemli buluyorum.hala da ayni düsünüyorum.sadece erich von daniken`e olan hayranligim bitti.ama bunun asil sebebi kitabini 14 yasindayken okumamdir.simdi 39 yasindayim üc dört yil önce okudugum seyleri simdi begenmeyebiliyorum.Bu degisimle alakali.hic bir sey yerinde durmuyor.ben de öyle.
Ben de o yaslardaydim okudugumda.. Simdi tek tuk hatirliyorum. Bugun biraz bakayim dedim piramitlere de adamlar o gunun srtlarinda bayagi bir mucizevi calisma yapmislar.. Matematiksel harikalari olan yapilarmis ayrica.. "Piramitlerin üzerinden geçen meridyen karaları ve denizleri tam iki eşit parçaya bölüyor. Keops Piramidinin Taban çevresinin, yüksekliğinin 2 katına bölünmesinin pi=3.14 sayısını veriyor." gibi.. Bunlari okuyunca gene hayretler icinde kaldim.

Back