• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CIA, yıllardır gizlenen UFO belgelerini açıkladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı, UFO'larla ilgili çoğu 1940'lı ve 1950'li yıllara ait yüzlerce belgeyi kamuoyunun erişimine açtı.
Sitene Ekle
cia-yillardir-gizlenen-ufo-belgelerini-acikladi-6556554.Jpeg

AA

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) "Bizim 'X-Files' dosyalarımıza göz atın" başlığıyla kamuoyuna açtığı yüzlerce belgenin, kurumun 1978 yılında "tanımlanamayan uçan cisimler" (UFO) ve "uzaylılarla" ilgili yaptığı araştırmalara dayandığı bildirildi.

Belgelerin çoğunun 1940'lı ve 1950'li yıllara ait olduğu ifade edilen açıklamada, UFO'ları ve uzaylıları konu alan bir zamanların ünlü televizyon dizisi "X-Files"a da gönderme yapıldı.

Binlerce belge içinden toplam 10 belgeyi öne çıkaran CIA, dizinin iki ana karakteri olan FBIajanları Fox Mulder ve Dana Scully'nin "bu belgeleri UFO'ların ve uzaylıların varlığını kanıtlamada kullanabilecekleri" şeklindeki ifadelere yer vererek okurların dikkatini çekti.

Açıklamada yer alan linki takip ederek, yayımlanan belgeler arasında araştırma yapabilme imkanı sunan CIA, erişime açılan belgelerin, dünyanın farklı ülkelerinde basında çıkan UFO haberlerinin ve ajanların UFO görüldüğü söylenen yerlerdeki gözlemlerinin raporlandırılmış hali olduğunu kaydetti.

Yayımlanan belgeler arasında İspanya, Güney Afrika, Doğu Almanya ve Fas gibi dünyanın farklı ülkelerinden UFO'larla ilgili gönderilen raporlar olduğu görülüyor.

http://www.milliyet.com.tr/cia-yillardir-gizlenen-ufo/dunya/detay/2185585/default.htm

aynen ben de farklı yaşamlara inanıyorum ama birbirimizi bulma ihtimalimiz yok bence:KK53:

Ben de inaniyorum. Koca kainatin bizim icin yaratildigina inanmak fazla kibir olur. Teknolojisi bizden ileri olanlar belki gelip gitmistir, bu konuda cok sayida haber cikti oteden beri..

Ben inanıyorum. Koskoca evrende yalnız olmamız mümkün değil.
Hatta sanırım bir ufo görmüş bile olabilirim...

yok ben zuzaylılar olduğunu düşünüyorum ama karşılaşmış ve karşılaşacağımız ihtimali yok bence

yüzlerce yıl sonra yeni arayışlara giren farklı yaşamlar belki bir gün birbirlerini bulurlar

Ayy ne güzel olurdu gelselerde ışın tabancalarını gösterseler ve savaş etsek uzaylılarla. dıkşıyan.cuv,cuvv

Ufolara inanmıyorum. Ama evrenin bir yerlerinde ilkel canlıların yasadıgını dusunuyorum. Mesela denizaltı belgesellerini izlediğimde bir cok canlıya 'ay resmen uzaylı' dediğim çok oluyor. Mercanlar gibi canlılar olabilir. Ama insan benzeri oldugunu dusunmuyorum. Aynı sekilde evrimleşmiş olamayız.

Ben 9 yaşımdayken gördüğüme yemin edebilirim.. :KK48:
O olaydan sonra yıllarca kafama takıldı, hatta halen ufo yada dünya dışı yaşam konularını araştırırım..
Bazı teorilere göre Atlantis ve Mu kıtasını uzaylıların kurduğu, sonra tekrar gezegenlerine göç etikleri, Atlantis ve Mu dan bazı kişilerin Mısır a göç ettiği, oradaki Osiris rahiplerinin atlantis ve Mu dan gelen kişiler olduğu ve kadim bilgelikleri yaydıkları, yani Mısır ezoterizminin yaratıcıları oldukları yazar bazı kaynaklarda..
Hani mitolojik tanrılar, aslında uzaylılar olabilir teorisine katılanlardanım.. Düşünsenize uçan insanlar, vücudu insan başıhayvan yada tersi yaratıklar.. Yani dna lar ile oynanmış ayrı yaşam kültürü kurulmuş topluluklar.. Agartha ve Şambala uugarlıkları (yeraltı şehirleri)
Bazı kültürlerde görülen kurt sembolünün, sirius b den gelen bir sembolle ilişkilendirilmesi (yani hemen hemen her kültürde kurt başlı figürler var)..
Böyle binlerce şey var.. Ama eski uygarlıkların uzaylılarla bağlantısı fikri mantıklı geliyor..

Ufolara inanmıyorum. Ama evrenin bir yerlerinde ilkel canlıların yasadıgını dusunuyorum. Mesela denizaltı belgesellerini izlediğimde bir cok canlıya 'ay resmen uzaylı' dediğim çok oluyor. Mercanlar gibi canlılar olabilir. Ama insan benzeri oldugunu dusunmuyorum. Aynı sekilde evrimleşmiş olamayız.

Kesinlikle
İlkel canlılar muhakkak vardır ama birebir bize benzeyen bi yaratık toplumu hayal edemiyorum aynen:)

Back