Chuky'nin nişanının bir kısmı , devamı gelecek :)

İyi fikir aslında mm bakalım benm nişanlımda gitmek istermi acabaa içkili oynamalı olmasada çok istiyorum bnde misafirler gitdikten sonra kardeşlerimizle bir yemek yiyielim

Valla canım çok iyi geldi.Günün stresini attık eğlendik.Kalabalıktan bütün gün başım ağrıdı.Şiddetle tavsiye ederim

Doğal bir güzelliğiniz var ve makyajınızda da Allah'tan bu doğallığı bozacak bir şey yapmamışlar.
Elbisenizin rengi,rujunuz vs vs hepsi çok hoş cidden.
Nişanlınızla boylarınız aynı sanırım babet giydiğinize göre ? :) [Tıpkı ben ve sevgilim gibi,topuklu giyemiyorum bu yüzden :/ ]

Ömür boyu mutluluklar diliyorum :) [sarışınlarla esmerleri hep yakıştırmışımdır ]

Çok teşekkür ederim canım.
İkimiz de 1.78 boydayız o yüzden babet tercih ettim,zaten topukluyla çok devasa oluyor boyum

Allah tamamına erdirsin çok şık ve sevimli olmuşsunuz. kahve trajedisine de bayıldımmmmmmm

Çok yakışmışsınız canım ömür boyu mutlu olmanızı dilerim. İnşallah düğün haberini de doğum haberini de alırız burdan Bu arada enişte hiç sinirli görünmüyo herşeye sen nasıl istersen öyle olsun hayatım der gibi bir görüntüsü var

İnşallah canımm.
Valla aynen gördüğün gibi.Maşallah diyerek başliim çok sakindir şimdiye kadar ne bir küfür duydum ağzından ne de sesini yükseltti bana.
Herşey benim istediğim gibi oldu çünkü çok önem veriyor ne düşünüp ne istediğime.
Aksine ben sinirliyimdir çok.
O bir şeye kızarsa susar hep.Ama bazen bu susması insanı delirtir kavga edemezsin gönlünce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…