- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
İyi fikir aslındamm bakalım benm nişanlımda gitmek istermi acabaa içkili oynamalı olmasada çok istiyorum bnde misafirler gitdikten sonra kardeşlerimizle bir yemek yiyielim
Chuky mutluluklar, çok yakışmışsınız herşey gönlünüzce olsun
çok hoş hatunsun demeden geçemıcemelbısen harıkaa
Saçınızı özellikle çok beğendim mutluluklar diliyorum.
Doğal bir güzelliğiniz var ve makyajınızda da Allah'tan bu doğallığı bozacak bir şey yapmamışlar.
Elbisenizin rengi,rujunuz vs vs hepsi çok hoş cidden.
Nişanlınızla boylarınız aynı sanırım babet giydiğinize göre ? :) [Tıpkı ben ve sevgilim gibi,topuklu giyemiyorum bu yüzden :/ ]
Ömür boyu mutluluklar diliyorum :) [sarışınlarla esmerleri hep yakıştırmışımdır]
Allah tamamına erdirsin , ne güzel telaşlar
Allah tamamına erdirsinçok şık ve sevimli olmuşsunuz. kahve trajedisine de bayıldımmmmmmm
Valla canım çok iyi geldi.Günün stresini attık eğlendik.Kalabalıktan bütün gün başım ağrıdı.Şiddetle tavsiye ederim
Aşkın resmi...
Maşallah canım,Allah tamamına erdirsin bi an önce inşallah.
Neyse vazgectik gece gece o yorgunlukla bide .. eğlendiginize sevndimm :) Kahve trajedisi derken
Çok yakışmışsınız canım ömür boyu mutlu olmanızı dilerim. İnşallah düğün haberini de doğum haberini de alırız burdanBu arada enişte hiç sinirli görünmüyo herşeye sen nasıl istersen öyle olsun hayatım der gibi bir görüntüsü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?