- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
- Konu Sahibi MawidenKadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbiseni görmüş yorum yapmıştım üzerinde çok daha güzel durdugunu söyleyebilirim :) Scarlett Johnsonn a benzetdim seni maşallah diyorum Evde nişan yapan biri olaraktan ken dime örnek alıcam sizi çünkü bizim de bu şekilde olucak :) Herşeyiniz çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin canım .Tepsinede bayıldım !!
Hmm biz evde daha kalabalık olucagımız için mekan kapatmaya gerek kalmıcak, ses sitemi falan alıncak daha eglence ve nişanı akşam ypcaz istemede o şekilde olucakTepsiyi alyansları aldığımız kuyumcu hediye etti sağolsun.Nişanlımın ailesinin çoğu Mersinde.Gelemediler o yüzden ben evde olsun istedim çok rahat oldu inan.Ama sonrasında gece dışarıda ki eğlence kısmı daha rahattı.Bir mekan kapattık sabaha kadar kurtlarımızı döktük.Bugün yerimden kıpırdayamıyorum o ayrı
Hayırlı olsun canım mutluluklar bişi merak ettim damat beyin içtiği o kahve tuzlumuydu
Hmm biz evde daha kalabalık olucagımız için mekan kapatmaya gerek kalmıcak, ses sitemi falan alıncak daha eglence ve nişanı akşam ypcaz istemede o şekilde olucak
Hımmm saç baş makyaj kıyafet hepsi çok hoş ve çok yakışmışsınız . Allah nazarlardan korusun ve bir ömü mutlu etsin
Herşey çok güzel tebrik ederim
Çok mutlu olun inşallah, darısı da 8 gün sonra başıma :18: