- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi menzil5453
-
Kasabaya kurban turkiyenin en ozgur sehriyiz biz her dinden her irktan insan kardes gibi yasar izmirde
Siz atatürk'ü ilah görenlerle (kabemiz anıtkabir diyenlerle) karıştırdınız galiba?
onlar da ruh hastası zaten
Hee izmir kasabadir evet
Alana kadar kasabaya çamur atılır, aldıktan sonra yere göğe sığdırılmaz bir şehir olur
Ki alınamayacağına göre çamura devam
Eki Görüntüle 1207311 bakın...............
İzmir izmir diye tuttururlar görmek için ama kasaba diyenler.İzmiri gördüklerini bile düşünmüyorum ben.Hee izmirlilerse bunu diyenler memnuiyetle İzmir marsıyla sabuncubelinden aşağı doğru gönderebilirim isterlerse kendilerini
Aklıma ne geldiiiiiiiiYerel seçim zamanı İzmir rezalet,gelişmemiş,köy gibi diyen biri vardı.Bu nasıl şehir yaa koca bucada denize girilecek biyer yok demişti Anlayın İzmir için atıp tutanların İzmirle alakalı bilgi dağarcıklarını
şu yiğit bulut gibi yalaka insan görmedim bu inancınıda herşeyini de satar ya hayat hikayesi de tam bir sürünerek tırmanma olayı
Eki Görüntüle 1207311 bakın...............
adamlar memleketi almış izmir'i alsa ne olur almasa ne olur, bu ezik sendromlarından kurtulup daha iyi ne yapabiliriz gibi düşünceniz yok sizin, avunun. ancak ahahahhaah
Acaba muslumanligin neresinde evinde paralari saklamanin sunnet oldugu yaziyor degil mi...
benim atam recep tayyip Erdoğan demiş..yine o öteki sözlerin yanında devede kulak kalıyor:44:
İzmir'de Erdoğan şov diye okuyunca aklıma bambaşka şeyler geldi 😂😂
Adamın hertarafı şov olsa ne olacak.?Kültürsüz ,ingilizce bile bilmeyen bir Cumhurbaşkanı vay be düşünsenize , ingilizce bilmeyen bir "cumhurbaşkanı" .....Show timeeeeee 😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzmir'de Erdoğan şov diye okuyunca aklıma bambaşka şeyler geldi 😂😂
Adamın hertarafı şov olsa ne olacak.?Kültürsüz ,ingilizce bile bilmeyen bir Cumhurbaşkanı vay be düşünsenize , ingilizce bilmeyen bir "cumhurbaşkanı" .....Show timeeeeee 😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?