- Konu Sahibi menzil5453
-
Erdogan icin gelenlerin sayisi cok fazla üstelik sevilmedi bir sehirde
birde ekmeleddin hatay göstersine baktim güldüm
buda demek oluyorki birinci belli ikinci kim
Rabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.
Rabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.
Sahi chelzy izmiri soracaktim ben su an izmirde degilim nasildi? Gecen seferki gibi miydi
hepsi degil ya
tüm anketlerde Erdodani birinci gösteriyor
30 marta gore sönük.Ama normal.Izmirin secmeni cehapeli de olsa akepeli de olsa keyifcidir.Yazliklarinda hepsi:) Yine otobusleri gorduk bornova girisinde ama dedigim gibi yerel secimdeki gibi bir govde gosterisi yoktu ama bolca cevre kirliligi vardi.Yazik.
Melih gokcek bayrakli amca gelmemis mi tuh uzuldum bak
PHOTOSHOP,METRO VE BELEDİYE OTOBÜSÜ OLMAYINCA ERDOĞAN'A DESTEK BU KADAR
Burası için "AKP'nin kalesi" diyorlardı
Eki Görüntüle 1207077
AKP Kayseri İl Teşkilatı yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla düzenlediği "Cumhurbaşkanlığı Destek Yürüyüşü"ne katılımın çok düşük olması dikkat çekti.
Erdogan sov yapsa nolur kiizmiri bilmeyenler eger yollari duserse bir gun rastgele belediye otobusunun birinde erdogan slogani atsinlar bakalim alacaklari cevap ne oluyor ^-^
İfade özgürlüğüne ne oldu? İşinize gelince ifade özgürlüğü..
Hayır her seçim öncesi böyle Akp için gelen uçsuz kalabalık gösteriyorlar izmir'de ama nedense İzmir'i alan hep Chp oluyor
Bari rezil etmesinler kendinlerini. Kabullenmek bu kadar mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?