CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, İzmir'de son yılların en büyük kalabalığının toplandığı Köşk seçimi için düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan,."Görüyorum ki İzmir 'tıpış tıpış' değil, gönülü olarak sandığa gidecek, hür iradesiyle oyunu kullanacak".dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

PARALEL YAPI

(Paralel yapının) İnlerine gireceğiz dedik mi, inlerine girdik mi? Şimdi şovmenler ecel terleri döküyor. Daha çok şeyler çıkacak, daha işin başındayız. Şimdi siz seyredin.

BUNLAR HARAMI HAMUDUYLA GÖTÜRDÜLER

Utanmadan çıkmışlar 'biz haram yemedik' diyorlar. Kardeşlerim bunlar haramı hamuduyla götürdüler. Paralel yargıdakiler 'senin şu işini çözeriz ancak şunu vereceksin, şuraya şunu yapacaksın'. İş adamlarına aynı şekilde 'senin şu işini görürüz ama şunu şuraya vereceksin' diyerek iş adamlarının hepsi bir korku kumpası içerisine girdi. Siz daha ne yiyeceksiniz, en büyük haramı yemişsiniz, kul hakkına girmişsiniz, vatanınıza, ülkenize, milletinize ihanet etmişsiniz. İnsanların mahremine, yatak odalarına kadar girmişsiniz, şantaj yapmışsınız.

BARİ İSTİKLAL MARŞI'NI BİLSEYDİ

Bu ithal aday yerli değildir, milli değildir, ülkesine milletine yabancı bir adaydır. Bu aday siyaset bilmez, bu aday Türkiye'yi de Türkiye'nin sorunlarını da bilmez. En azından İstiklal Marşı'nı bilseydi.

TIPIŞ TIPIŞ DEĞİL.

Görüyorum ki İzmir 'tıpış tıpış' değil, gönülü olarak sandığa gidecek, hür iradesiyle oyunu kullanacak.

LAFA BAK TEK MİLLET OLMAZ DİYOR

Çıkmış bir tane aday, ismini vermiyeceğim, diyor ki; 'tek millet olmaz' diyor. Lafa bak, 'tek millet olmaz'. Ey efendi, bu ülkenin cumhurbaşkanı adayı olacaksan, bu ülkede tek millet anlayışını kabul edeceksin. Önce tek milletle neyi ifade edeceğimizi öğren. Daha sen çırak bile olamadın. Bu ülke Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Boşnağıyla, Arnavutuyla, Pomağıyla, Romanıyla hepsiyle birlikte tek millet. Önce bunu öğrenmen lazım. Bunu öğrenmeyen bu ülkede cumhurun başkanı olamaz.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315143

Yikamadiniz senelerdir surlari.Gelin siz Tepecikteki kentsel donusumle gecekondulari yikin biz kaleyi yiktilar deris masusçuktan olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erdogan icin gelenlerin sayisi cok fazla üstelik sevilmedi bir sehirde

birde ekmeleddin hatay göstersine baktim güldüm

buda demek oluyorki birinci belli ikinci kim

Erdogan icin gelenlerin sayisi cok fazla üstelik sevilmedi bir sehirde

birde ekmeleddin hatay göstersine baktim güldüm

buda demek oluyorki birinci belli ikinci kim

Rabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.

Rabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.

Sahi chelzy izmiri soracaktim ben su an izmirde degilim nasildi? Gecen seferki gibi miydi

hepsi degil ya

tüm anketlerde Erdodani birinci gösteriyor

Gavur dedikleri şehirde adam toplamak neden bu kadar mühim,gövde gösterisi yapmak ? Şov olsa ne olur yani İzmir'de...Bellidir çünkü İzmir'in duruşu.

Ayrıca İzmir hiçbir partinin kalesi değildir.Vatanseverliğin,dobralığın,baş kaldırmanın kalesidir.

Sahi chelzy izmiri soracaktim ben su an izmirde degilim nasildi? Gecen seferki gibi miydi

30 marta gore sönük.Ama normal.Izmirin secmeni cehapeli de olsa akepeli de olsa keyifcidir.Yazliklarinda hepsi:) Yine otobusleri gorduk bornova girisinde ama dedigim gibi yerel secimdeki gibi bir govde gosterisi yoktu ama bolca cevre kirliligi vardi.Yazik.

hepsi degil ya

tüm anketlerde Erdodani birinci gösteriyor

Tum anketlerde 1.dir ona bisey demiyorum zaten ama Izmirde yaptiklari resmen komedi show :)Kendi kendini tatmin diyelim belkide.

Bu da biraz once eklemeyi beceremedigim Izmir mitinginin diger bence cirkin yuzu.

Eklentiler

• $1407005224307.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 107

Melih gokcek bayrakli amca gelmemis mi tuh uzuldum bak

Melih gokcek bayrakli amca gelmemis mi tuh uzuldum bak

Yok bu defa rotasini sasirmamisti Melih gokcek mitinginden cikan amcam:) Sansa bak midye dolmayi hayatinda ilk kez gormus gibi kabuguyla yemege calisan Izmirli ! ak kardeslerimizde yoktu :)Bu defa temkinli gelmisler az cok izmiri bilenler yani :)Ne bilim domatese domat diyenler,kumruyu kuş zannetmeyenler,cigdem diyenler

Yahu yerel seçimlerde de gördük bu görüntüleri. Otobüslerle hem de bu halka ait otobüslerle taşıdılar akın akın milleti. Konya grubu, Ankara grubu diye otobüsler sıralanmıştı gözüyle gören arkadaşlarım var. İzmir'e hoşgeldiniz demişti Binali bey. Bir de o kadfar oy farkına sindiremedi de tekrar sayım istedi Binali ya. O zaman da bu sefer İzmir'i alıcaz da İzmir uyandı da deyip duruyordunuz ne oldu o kadar kalabalığa hadi kendileri geldi diyelim demek ki kalabalık meydanlarla olmuyor bu işler oraya gelen herkes ona mı oy verşyor ayrıca meraktan gelen de çok var ama bunlarda taşıma işte. Yine alamayacak ki İzmir'i belli yani. Beyhude çırpınışlar yazık o kadar paraya taşımaya. Adam başbakanlıktan istifa etmeden cb seçimleri kampanyası yapıyor devletin tüm imkanları elinin altında bir yerde de kendi imkanlarıyla bağışlarla kampanya yürüten birisi var. Ne eşitlik ama. Havada bulut Erdoğan İzmir'i unut.

Iyice komedi oldu haber bultenleri. Siyaset kalitesizlesti, agdalasti, ici bosaltildi anlamsizlasti. Oradaki kalabalik gercekten izmirli olsa ne olurr olmasa ne olur. Sizce gercekten Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olacak nitelikte bir aday var mı günümüzde?

Bir insan düşünün, arkadasken cok sevdiginiz sevgili oldugunuzda nefret ettiginiz. Sevgiliyken farklidir, arkadasken farkli, babayken farklidir, kardesken farkli.

Demem o ki, bir parti liderini takdir etmeniz onun iyi bir cumhur reis olacagi anlamina gelmez, ayni sekilde birinin profesor olmasi da onun cumhur reislige layik oldugunu gostermez.

Hakeden, Hak bilen kazansin.

PHOTOSHOP,METRO VE BELEDİYE OTOBÜSÜ OLMAYINCA ERDOĞAN'A DESTEK BU KADAR

Burası için "AKP'nin kalesi" diyorlardı

AKP Kayseri İl Teşkilatı yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla düzenlediği "Cumhurbaşkanlığı Destek Yürüyüşü"ne katılımın çok düşük olması dikkat çekti.

Yav he he inandık

Erdogan sov yapsa nolur ki izmiri bilmeyenler eger yollari duserse bir gun rastgele belediye otobusunun birinde erdogan slogani atsinlar bakalim alacaklari cevap ne oluyor ^-^

Son düzenleme:
Hayır her seçim öncesi böyle Akp için gelen uçsuz kalabalık gösteriyorlar izmir'de ama nedense İzmir'i alan hep Chp oluyor
Bari rezil etmesinler kendinlerini. Kabullenmek bu kadar mı zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…