- 20 Mart 2008
- 141.617
- 213.157
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bir önceki mesajimda söylediğim gibi keramet makarnada komurde olsaydı chp on kere tek başına iktidar olurdu.
Benfe secmeni böyle görmekten vazgevmelisiniz önce. Ve nerde hata yapıyoruz diye sormalisiniz kendinize.
Promosyonları seven bir milletiz.
Market promosyonları için kuyruk oluyoruz.
Ona bakarsan muhtarlık seçimleri için de bizim orada cüzdan, çakmak, kalem falan dağıttılar.
Yani artık bu sıradanlaştı.
bir çeşit reklam gibi.
Kerametlerin ne kadar işe yaradıklarını artık bu seçimlerde görürüz inşallah.
Artık gözler açılır inşallah.
Artık bardak taştı.
O zaman hamsi dağıtma neden haber oluyor?En azından bu makarna dağıtma olayının oy oranlarina pek de etki etmedigini anladiginizi umuyorum.
Eğer yıpranmış bir iktidara rağmen muhalefet oyunu artiramiyorsa suçu secmende aramamali. Dönüp kendine bakmalı. O zaman doğruyu bulabilirler.
En kolayi secmeni küçümsemek bu durumda, biraz daha derine inmek lazım.
Bir önceki mesajimda söylediğim gibi keramet makarnada komurde olsaydı chp on kere tek başına iktidar olurdu.
Benfe secmeni böyle görmekten vazgevmelisiniz önce. Ve nerde hata yapıyoruz diye sormalisiniz kendinize.
Bizim muhtar fakir demekki,birşey gelmiyor hiç,gideyimde çatayım hemen..
Keramet zaten onda değilki,işin esprisi o sadece.
Demek istediğim vatandaşmızın körü körüne saplantılı hale gelmesi bana göre.
muhtar bile bunları yapıyorsa şu devirde artık..
Zavallı Bahçeli de pöskevit dağıtır.
Vatandaş körü körüne saplantılı olmadığını 7 haziran seçimlerinde gösterdi aslında. Bakalım muhalefet bu durumdan pay alabilecek mi bu onemli. Ortada yıpranmış bir iktidar var ve eğer muhalefet saglam calisirsa, ya da calistiysa diyeyim artık, iktidarin oyunu daha da dusurmeli ve kendi hanesine yazmalidir.
Yolsuzlugu,hirsizligi hayir yapmadilar diye inkar eden ya da kabul edenler de çaliyor ama calisiyorlar vesselam diyecek kadar gormezden gelen akp secmeni mi soyluyor bunu hatalari gorun diye ? Hadi canim sizde..
Bunları ben mi demişim? Aferin bana ne güzel soylemisim :)))
Bunları ben mi demişim? Aferin bana ne güzel soylemisim :)))
Bizim muhtar hic bisey dagitmadi ustelik bir de bizim mahallenin en buyuk kirtasiyesinin sahibi
muhtar bile bunları yapıyorsa şu devirde artık..
Zavallı Bahçeli de pöskevit dağıtır.
nolmuştu 7 haziranda ilk seçim zamanı mıydı ?7 hazirandan sonra senin de mi tarzın değişti? Bir süredir yorumlarına dikkat ediyorum da çok farklısın.
nolmuştu 7 haziranda ilk seçim zamanı mıydı ?
hafıza balık da
kediler trafoya girememişti. chp iyi çalıştı . ama bu seçimde kediler trofaya gireceknolmuştu 7 haziranda ilk seçim zamanı mıydı ?
hafıza balık da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?