- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bu komik olmuş.Atatürk böyle dürüst bi adamı onure ederdi,bırakın ölmeyiAtatürk yaşıyo olsaydı, kurduğu partinin başında senin olduğunu görünce üzüntüden ölürdü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu komik olmuş.Atatürk böyle dürüst bi adamı onure ederdi,bırakın ölmeyiAtatürk yaşıyo olsaydı, kurduğu partinin başında senin olduğunu görünce üzüntüden ölürdü
olabilir cnm. zaten karşıyaka-mavişehir-çiğli izmir sayılmıyor değil mi?Bak kaç izmirliyiz kokmuyor diyoruz. Çiğli harmandalı tarafı çöp kokuyor eğer oralarda oturuyorsan kokar. Senin burnun kokmuş olabilir.
Aynen İzmir hakkında söylediklerine katılıyorum
Bende biara gitmiştim birdaha gidesim yok inan
Hatta burda yazmıştım topa tutulmuştum bağzı izmirliler tarafından
olabilir cnm. zaten karşıyaka-mavişehir-çiğli izmir sayılmıyor değil mi?
pardon orası neresi![]()
Türkiyenin hatta dünyanın herhangi bir yerinde kalkıp çöp toplama merkezinin dibine yerlesirseniz kokar.
Karşıyaka mavisehire hiç laf etmeyin,mis gibi melisa kokar yaz akşamlarında sokaklar.
Ankara'da en büyük alışveriş merkezinin yakınında oturuyorum burasıda bazen çok kötü kokar çünkü buraları önceden çöplükmüş. Alışveriş merkezi bu çöplüğün üzerine kurulmuş ama bu bana burası kokuyor diye Ankara kokuyor deme hakkını vermez.
Üstelik ben bu yaz üç ay boyunca İzmir'deydim bulunduğum yerlerde hiç koku falan yoktu.
Ama öyle bir yazmışsınız ki sanki İzmir'in her yeri kokuyor gibi yansıtmışsınızevet arkadaşların dediği dogru harmandalı denılen yerde çöplük var. ve cidden kokuyor dıyorlar. yalnız bızım aldıgımız koku çöp kokusu değil bildiğiniz lagım kokusu maalesef.
bu durum yuzunden elbette kı mutlu degılız. derdımız ne izmir ne chp ne de başka şey.
ben de fantazı yapmıyorum heralde burda. insanları kızdırıp eglenmekte hoşuma gıden bır eglence anlayısı değil.
ne yaşıyorsam onu söyluyorum.
her köşesını tabı kı bılemem, izmir çok büyük bir şehir. ama benım ve bazı arkadaslarımın yasadıgı yerlerde koku sorunu var.umarım bu sorun gıderılır. biz de rahat bır nefes alırız.Ama öyle bir yazmışsınız ki sanki İzmir'in her yeri kokuyor gibi yansıtmışsınız
ben çiğlide oturmuyorum ama farzı miisal oturuyor olayım. çiğli ve mavişehır nerdeyse dip dibe iki semt. biri kokuyorsa diğeri de kokuyodur. rüzgar bu ,alıyor göturuyor.
hem çiğlide oturanlar insan değil de mi? onlar bu kokuyu çekmeye mecburlar neden çünkü harmandalıya yakın.
çöplüğü şehrın ortasına döken suçsuz çiğlide oturan suçlu. affedersiniz. bende tutmuş burda bu zıhnıyette bırıne laf anlatmaya çalışıyorum.
siz önce insanı insan oldugu için sevın.chp li diye değil.o şehırlı bu sehırlı dıye değil.insan oldugumuz için.
ayrıca daha fazla sizlerle burda bu konuyu tartısmayacagım. görünen köy klavuz istemezmiş.
ben burda sabaha kadar ne demek istedıgımı anlatsam sizler anlamayacaksınız çünkü işinize gelmiyor.
hem zaten anlattıklarımız karşıdakının anladıgı kadarmış.