• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'liler Trabzon'da hamsi dağıtarak oy istedi

Bir önceki mesajimda söylediğim gibi keramet makarnada komurde olsaydı chp on kere tek başına iktidar olurdu.

Benfe secmeni böyle görmekten vazgevmelisiniz önce. Ve nerde hata yapıyoruz diye sormalisiniz kendinize.

Keramet zaten onda değilki,işin esprisi o sadece.
Demek istediğim vatandaşmızın körü körüne saplantılı hale gelmesi bana göre.

Promosyonları seven bir milletiz.
Market promosyonları için kuyruk oluyoruz.
Ona bakarsan muhtarlık seçimleri için de bizim orada cüzdan, çakmak, kalem falan dağıttılar.
Yani artık bu sıradanlaştı.
bir çeşit reklam gibi.
Kerametlerin ne kadar işe yaradıklarını artık bu seçimlerde görürüz inşallah.
Artık gözler açılır inşallah.
Artık bardak taştı.

Bizim muhtar fakir demekki,birşey gelmiyor hiç,gideyimde çatayım hemen..

En azından bu makarna dağıtma olayının oy oranlarina pek de etki etmedigini anladiginizi umuyorum.

Eğer yıpranmış bir iktidara rağmen muhalefet oyunu artiramiyorsa suçu secmende aramamali. Dönüp kendine bakmalı. O zaman doğruyu bulabilirler.

En kolayi secmeni küçümsemek bu durumda, biraz daha derine inmek lazım.
O zaman hamsi dağıtma neden haber oluyor?
Ya da biz seçmen olarak neden yanlış anlıyoruz.
Amaç belli işe yarar veya yaramaz. Sonuçta yapılıyor.
Bir şekilde insanlar avlanmaya çalışılıyor mu? Evet.
Bunu ilk çıkaran kimler peki? Ben Melih Gökçek zamanından bilirim Ankara'yı.

Bir önceki mesajimda söylediğim gibi keramet makarnada komurde olsaydı chp on kere tek başına iktidar olurdu.

Benfe secmeni böyle görmekten vazgevmelisiniz önce. Ve nerde hata yapıyoruz diye sormalisiniz kendinize.

Yolsuzlugu,hirsizligi hayir yapmadilar diye inkar eden ya da kabul edenler de çaliyor ama calisiyorlar vesselam diyecek kadar gormezden gelen akp secmeni mi soyluyor bunu hatalari gorun diye ? Hadi canim sizde..

Keramet zaten onda değilki,işin esprisi o sadece.
Demek istediğim vatandaşmızın körü körüne saplantılı hale gelmesi bana göre.

Vatandaş körü körüne saplantılı olmadığını 7 haziran seçimlerinde gösterdi aslında. Bakalım muhalefet bu durumdan pay alabilecek mi bu onemli. Ortada yıpranmış bir iktidar var ve eğer muhalefet saglam calisirsa, ya da calistiysa diyeyim artık, iktidarin oyunu daha da dusurmeli ve kendi hanesine yazmalidir.

:KK70::KK70::KK70:
muhtar bile bunları yapıyorsa şu devirde artık..
Zavallı Bahçeli de pöskevit dağıtır.

Hiç gelmedi bize,olmadı ben yapıp dağıtayım hayrına :KK70::KK70:

Vatandaş körü körüne saplantılı olmadığını 7 haziran seçimlerinde gösterdi aslında. Bakalım muhalefet bu durumdan pay alabilecek mi bu onemli. Ortada yıpranmış bir iktidar var ve eğer muhalefet saglam calisirsa, ya da calistiysa diyeyim artık, iktidarin oyunu daha da dusurmeli ve kendi hanesine yazmalidir.

Bir kısım vatandaşın gözü açıldıysa ne mutlu o zaman..

Yolsuzlugu,hirsizligi hayir yapmadilar diye inkar eden ya da kabul edenler de çaliyor ama calisiyorlar vesselam diyecek kadar gormezden gelen akp secmeni mi soyluyor bunu hatalari gorun diye ? Hadi canim sizde..

Bunları ben mi demişim? Aferin bana ne güzel soylemisim :)))

:KK70::KK70::KK70:
muhtar bile bunları yapıyorsa şu devirde artık..
Zavallı Bahçeli de pöskevit dağıtır.
Bizim muhtar hic bisey dagitmadi ustelik bir de bizim mahallenin en buyuk kirtasiyesinin sahibi :110:
İnsan bi kokulu silgi bari verirdi.
Bir daha ona oy yok :63:

makarna kömür diye diye dillerinde tüy bitti ama..
yola gelmişler sonunda.

en güzel reklam şekli bu. bir işe yarıyor en azından. daha da arttırılsın hatta..

Back