• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'liler Trabzon'da hamsi dağıtarak oy istedi

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
ler Trabzon'da hamsi dağıtarak oy istedi
Trabzon'da hamsi dağıtarak oy isteyen CHP'li yetkililerin görüntüleri ortaya çıktı.
hamsi_2053.jpg

1 Kasım'da yapılacak seçim öncesi Trabzon'da çekilen bir görüntü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

1 OYA 1 KİLO HAMSİ
Ak Partiyi makarnacı diye eleştiren CHP, seçim öncesi meydanda hamsi dağıtarak oy istedi. Bir oya bir kilo hamsi diyerek herkesi çağıran CHP'li yetkililer ,kilo kilo hamsi dağıttı.

CHP'nin Trabzon'da 1 kilo hamsiye oy istemesi

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=383220

Karadenizliler uyaniktir hamsiyi yerler ama bu numaralari yemezler. Sandiga gidince oy verecekleri parti bellidir :)

Karadenizli akp'li yokmu yani,onlar bu numaraları çok yiyor ama nickcim :KK53:

Valla karadenizlileri az çok bilirim öyle pek makarnaya hamsiye oy verecek insanlar değiller öyle olsaydı saadet partisine oy cikmazdi.

Bir de bunca zaman makarna geyiği yapan bir partinin birdenbire hamsi dagitmasi samimi gelmez insanlara. Her seçimde ayni siyaseti yuruttuler çünkü. Garibana giden iki paket makarna bir cuval kömür gözlerine batti.

Şimdi gel vatandaş gel 1 oya 1 kilo hamsi moduna gectiler. Cıkss samimi değiller.

Valla karadenizlileri az çok bilirim öyle pek makarnaya hamsiye oy verecek insanlar değiller öyle olsaydı saadet partisine oy cikmazdi.

Bir de bunca zaman makarna geyiği yapan bir partinin birdenbire hamsi dagitmasi samimi gelmez insanlara. Her seçimde ayni siyaseti yuruttuler çünkü. Garibana giden iki paket makarna bir cuval kömür gözlerine batti.

Şimdi gel vatandaş gel 1 oya 1 kilo hamsi moduna gectiler. Cıkss samimi değiller.
et yesinler beyinleri çalışsın diye olabilir mi ?

Adamların bütçeleri bu kadar demek ki? Keşke odun, kömür falan dağıtsalarmış?

Bunlar dağıtılırken bunu haber yapanlar neredeymiş?

Yok canım CHP'nin hakkini yemeyin şimdi. Cuvallarin üstünde chp yazili kömür de dağıttılar da işe yaramadi. Zira bkz gecen seçimde paket paket gida yardimi dağıttı ama oy oranına yansimadi. Demekki keramet makarnada kömürde değilmiş.

Neyse ben seviniyorum bu duruma. Bahaneyle garibin evine iki lokma bir şey giriyor. Bütün partiler yapsin bunu ne güzel. Ama halki makarnaya oy veren cahiller olarak gördüğü için değil.

Sizin reis elektriği olmayan köylere çamaşır makinesi yolluyordu,bak sende diyorsun makarna ve kömürün yanında balığın lafı bile olmaz..

bol mısır unlu,cazır cazır yağda, yanında şalgam,soğan salata, final fırın helva :KK70:

:kk77::kk77: rakısız balık ağlarrrr ağlarrrrrr :KK50:

Yok canım CHP'nin hakkini yemeyin şimdi. Cuvallarin üstünde chp yazili kömür de dağıttılar da işe yaramadi. Zira bkz gecen seçimde paket paket gida yardimi dağıttı ama oy oranına yansimadi. Demekki keramet makarnada kömürde değilmiş.

Neyse ben seviniyorum bu duruma. Bahaneyle garibin evine iki lokma bir şey giriyor. Bütün partiler yapsin bunu ne güzel. Ama halki makarnaya oy veren cahiller olarak gördüğü için değil.
Promosyonları seven bir milletiz.
Market promosyonları için kuyruk oluyoruz.
Ona bakarsan muhtarlık seçimleri için de bizim orada cüzdan, çakmak, kalem falan dağıttılar.
Yani artık bu sıradanlaştı.
bir çeşit reklam gibi.
Kerametlerin ne kadar işe yaradıklarını artık bu seçimlerde görürüz inşallah.
Artık gözler açılır inşallah.
Artık bardak taştı.

biz rakı kullanmıyoruz abla :)
ama bursa arapşükrü sokağında şöyle bi geyik vardır;
doğada bi ayılar bide insanlar balık yer, balık miğdeye indip arkadan rakı gelmeyince balık düşünürmüş beni hangi ayı yedi acaba diye :D benim yediğim balıklar öyle düşünüyor herhalde :D

Sizin reis elektriği olmayan köylere çamaşır makinesi yolluyordu,bak sende diyorsun makarna ve kömürün yanında balığın lafı bile olmaz..

Bir önceki mesajimda söylediğim gibi keramet makarnada komurde olsaydı chp on kere tek başına iktidar olurdu.

Benfe secmeni böyle görmekten vazgevmelisiniz önce. Ve nerde hata yapıyoruz diye sormalisiniz kendinize.

biz rakı kullanmıyoruz abla :)
ama bursa arapşükrü sokağında şöyle bi geyik vardır;
doğada bi ayılar bide insanlar balık yer, balık miğdeye indip arkadan rakı gelmeyince balık düşünürmüş beni hangi ayı yedi acaba diye :KK70: benim yediğim balıklar öyle düşünüyor herhalde :KK70:

Vay bee ilk defa duydum bunu,ama kendi üstüne alma sakın.
Rakı içen çok ayı var nasılsa :KK50: :KK70: bakınız ben değilimm mesela olsam olsam kurt olurum :KK53:

Promosyonları seven bir milletiz.
Market promosyonları için kuyruk oluyoruz.
Ona bakarsan muhtarlık seçimleri için de bizim orada cüzdan, çakmak, kalem falan dağıttılar.
Yani artık bu sıradanlaştı.
bir çeşit reklam gibi.
Kerametlerin ne kadar işe yaradıklarını artık bu seçimlerde görürüz inşallah.
Artık gözler açılır inşallah.
Artık bardak taştı.

En azından bu makarna dağıtma olayının oy oranlarina pek de etki etmedigini anladiginizi umuyorum.

Eğer yıpranmış bir iktidara rağmen muhalefet oyunu artiramiyorsa suçu secmende aramamali. Dönüp kendine bakmalı. O zaman doğruyu bulabilirler.

En kolayi secmeni küçümsemek bu durumda, biraz daha derine inmek lazım.

Back