Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz beni göz ardı edin,yok falan sayın mümkünse,ben öyle yapıcam çünki!
bir daha benden alıntı yapmayın!onurunuz varsa tabii!
geçtiğimiz hafta üyeye sataştığınızı görmüştüm,şimdi tekrar sataştınız bildirdim sizi ama banlanmadınız nedense?ne diyorsun sen ya onur felan haddini bil tamammi !!!!
Yarım saat kadar önce siteden çıkmak zorunda Olduğum için olabilir mi sizce?geçtiğimiz hafta üyeye sataştığınızı görmüştüm,şimdi tekrar sataştınız bildirdim sizi ama banlanmadınız nedense?
abla beni atma mapıslara ablaaa ühühühhü beni atacaksan @kadesa ve @DepresifPolyanna yı da at, kaşlarının üzerlerinde gözleri var
mune abla söndürdü kazanın altınıKazanlar kaynamış gene burada
Yunanistamda su an asgari ucret 1000 euro civarindadir. Turkiyedeyse bu miktar 300 350 euro civarinda seyretmektedir.
biliyor musun Duka, senin şu yorumun gibi yorumları görünce aklıma hep bir yurdum insanı tepkisi geliyor..
hani Japonlar "dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsunuz" diye sormuştu benzin alan bir vatandaşa.. adam da "paramız var ki alıyoruz Allah Allah" demişti
haşlanmış kurbağa hikayesi işte, karşıdaki kazana düşen kurbağaları görüp "vah vah haşlanacaklar" demek gibi bir şey..
neyse..
mune abla söndürdü kazanın altını
bundan güzel film çıkardı MUNE'nin CIMBIZIMüdürümün ayak sesi bile yeter
bundan güzel film çıkardı MUNE'nin CIMBIZI
tadını hiç merak etmiyorumO cımbızla lime lime doğruyor hepimizi
tadını hiç merak etmiyorum
doğrudur.ama bu sertlik devam ederse mune ablanın cımbızı sizin keleşe terfi edebilirDeneyimli mahkum olaraktan tavsiye etmiyorum hiç
Gerçi alışınca da ceza almaya meyilli oluyorsun..
doğrudur.ama bu sertlik devam ederse mune ablanın cımbızı sizin keleşe terfi edebilir
yok ben üyelerin sert olmasını kasdetmiştim.muna abla sert olmasa zaten üyeler forumun altına bomba koyarlarSet olmak zorunda ama,yoksa buralar savaş alanına döner..