CHP'li Loğoğlu: Seçimde birleştik

Chp diyor yahu. Chpli olan kimSu paylastiklarini baska biri yazsa okur deger verir yorum yaparim da Akpnin Ocalan surecine laf etmeyip bunu diline dolayan biri masal anlatir ancak.

Hep ayni kafa yazik ya. Sen "baakkk bdpyle ittifak yapiyorlar hayın bunlar " dersen ancak kendine guldurursun. Igneyi oy verdigin partiye batirmadigin surece guldurmeye de devam edersin.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 ay kaldı...
Çözüm süreci biranda hızlanacak..
İmralıyla pazarlıklara başlandı bile...
Cumhurbaşkanlığı,ardındanda genel seçim ve başkanlık sistemi için BDP nin %6lık oyuna muhtaçlar...
Şimdi sözler veriliyor oy karşılığı,başkanlık sistemi getirildikten sonra özerklik,kürdistan ve hatta APO nun serbestliğini konuşucaz burda..
En fazla 2 yıl
O zaman biz yine burdan sorucaz ,ne oldu hainlerle işbirliği yapan kim diye?
Bakalım o zamanda bu partiyi savunacak kadar yüzsüz biri çıkacak mı?

Burada gordugumuz savunuculardan birkac istisna disinda canla basla savunacaklarindan eminim. Allah izin vermesin bu hainlige

Ister neli olursan ol:)

Zaten hepsi birlik oldu:))
Yani AKP den baska hepsi bir, 4 ü birarada, 5i birarada falan:))
Alistik biz Türkiye de OTPOR masaligi yapanlara, AKP ye düsman olanlarin aslinda neye düsman olduklarina ve en önemliside vatanhainligini artik gizleme gerigi bile duymayan bir kesime alistik, iyi oluyor görmüs oluyoruz..

Dedimye masallar artik bizi sadece güldürüyor:)
Öcalan i masa olarak kullananlar, ordan oraya tasiyip masraflarini karsilamaktan bikti ve "kesinlikle asmayacaksiniz" anlasmasi karsiliginda Türkiye ye kakaladilar, bakim masraflarini Türkiye ödüyor..

Onu " asmama " anlasmasi yaparak getirip oraya oturtan gayet vatansever ama doguda akan kanin durmasi ve PKK nin BDP nin artik Kürt halkini kullanamamasii icin ugrasanlar vatanhaini :))) yav hehe:))

Son düzenleme:
kafanıza göre insanları kategorize edip trübünlere yerleştirmekten vazgeçin hanımlar. dileyen dilediğini hesap vermeden sevme ve savunma hakkına sahip olduğu kadar eleştirme hakkına da sahip. kimse kimsenin siyasi, sosyal ve dinsel güdümü altında olmak zorunda değil. Karşıt/aynı görüşte olduğunuz insanları hangi siyasi iradayi savunursa savunsun cahil/aklısahibi, kör/gözü açılmış, görmekten vazgeçin.

Bu cemaat icin de once savunanlar sonra bizi kandirdilar dediler. O zaman bizim cemaat hakkinda soylediklerimizi masal olarak gorenler ne hikmetse gecikmeli ayni masallari anlatamaya basladilar. Simdi de akan kani durdurmak vs diyerek hainligi savunuyorlar. Neyse gerceklerin er ya da gec ortaya cikma gibi kotu bir huyu var. lOrtaya cikinca utanirlar mi? Hic sanmam.

Diyorum ya hep ayni kafa herkes bir partiyi tutmak zorunda neli olursan ol diyor. Yazik guluyorum ediyorum ama sonra dusununce haline uzuluyorum.

O zamanda Bdp bizi kandırdı denir soul
Nasılsa masal dinlemeyi seven çok

Biz sadece gülüyoruz:))
Üzülme bölümünü AKP gitsinde isterse ülke düssün, isterse ekonomi batsin, isterse BDP basa gelsin diyenleri görünce biraktik:)

Simdi Allah islah etsin deyip tebessüm ediyoruz:))

Cemaat konusunda Allah Tayyip Erdogan dan bin kere razi olsun..
1980 lerden beri ülkenin her kuruma yerlesen ve basa gelen tüm hükümetlerden destek gören Cemaati, tüm tehdit, tüm santaj ve iftiralarina ragmen " ben size boyun egmem" dedi ve cemaat mensuplarinada gercekleri gösterdi..

Daha öncede dedigim gibi, Türkiye de AKP öncesi olan tüm yanlisliklari, tüm carpikliklari, tüm pislikleri temizlemek AKP nin görevi oldu ve öylede yapiyor..

Ayrica, Tayyip Erdogan eger isteseydi onlarin gercek yüzünü gördügü halde isbirligine devam eder hic basini agritmazdi, daha öncekiler öyle yapmistiya:))))

Simdi ülkem düzlüge cikinca bugün AKP gitsin diye herseyi yapan, sokaklari yakip yikan ve yakip yikanlara alkis tutanlar utanmasin bile, onlardan utanma beklemiyor bu halk, ülkeyi yakip yikmasinlar yeter:)

Siparisleri ayarlamam gerek cok oyalandim yaaaa esim simdi gelip " hala bitmedi mii" diyecek" bende alisilmis komik masallar okuyorum diycem:)))

CHP+MHP+BDP+ cemaat ittifaki kuruldu...

Ülkede, ülke zararina ugrasan ve bu ugurda uc noktadakilerin bile birlesmesi

Uç nokta derken?

AKP BDP ittifakını duymadınız galiba? Okumanızı öneririm eski gazeteleri.

Eskiden Abdullah Öcalan'ın tek sıfatı vardı, teröristbaşı.

Akp sayesinde sayın oldu. Devlet güneydoğuda artık yok ve bunun tek nedeni RTE'nin kendi çıkarıyken böyle cümleler kurarak kendi aklınızla dalga mı geçiyorsunıuz?

Sene 1860 buralar hep dutlukken sen cemaat gel kimse gormeden sinsi sinsi yerles buralara. Goruyon mu yaptiklarini. Ciks ciks ciks Cok ayip.
Hep ayni nakarat anlat anlat heyecanli oluyor senin masallar

Son düzenleme:

datlum eline saglık öncelikle..

Şunu itiraf edeyim ben akp'ye oy verme karırımı şurada gördüklerimden sonra pekiştirdim..

İsnadların biri bin para idi..

Lan madem öyle alın ben de veriyorum dedim..

Burada inadına akp'ye oy verenleri anlamıyoruz diyenler hangi partiden olursa olsun yeter ki akp baştan gitsin mantıgıyla oy verirken iyiydi..Liderlerinin ciddi anlamda yetersiz oldugunu düşünenler asla oy kullanmam hiçbir partiyi desteklemem demedi aksine gitti sandık basına özgür iradesi ile oyunu kullandı..Kimi mhp'ye verdi kimi chp'ye..

Ben de onlar gibi yaptım gittim oyumu kullandım ve geldim..

Haaa akp'ye göbekten baglı mıyım ? Değilim..

Birdaha oy verir miyim ? Bilmem .)) peşin konuşamam..

Denilmedik laf kalmadı yahu..Cahiller,embesiller,ALLAH'ın belaları,koyunlar,cümbüşler,vatan hainleri,yobazlar,örümcek kafalılar..

Sormazlar mı adama bu insanları akp'den önce egitime niye tabi tutmadın abi ?

Niye hep dışladın ? feodaliteyi doguda ve guneyde besleyen devletin ta kendisi degil miydi ? İstese idi birçok şeyi yapabilirdi Türkiye..

Ama yapılmadı..İstenmedi..Sonuç?

Ortada..!

İşte hor gördügün senin cahil dediğin kesimin birgün eline düşersin..İşte o zaman da onun söz hakkı senin söz hakkından baskın gelecek..

Bana göre tayyip asla vazgeçilmez degil..

Bunun kararını da ben verecegim..Belki de verdim bile..

Ama bırakın artık insanlara sürekli üst perdeden bakmayı..

haha zaten başka türlü akp ile baş edemezsiniz

Yalova ittifakı için bir şey diyemem ama Ağrı'da BDPye oy veren insanlar zaten Kürtler. Hani AKP gelmesin diye BDP'yi bile getirdiniz demişler ya, BDP onlar için kötü değil ki, zaten daha önceden de doğuda oyu epey yüksek bir partiydi. Ben de mevcut hükümet için aynı şeyi düşünüyorum mesela, bir Türk olarak Türklüğü ayaklar altına alan bir partinin iktidarda olması kanıma dokunuyor. Herkes sizin gördüğünüz gibi görmek zorunda değil.

bende tam olarak bunu söylemek istiyorum. herkes aynı düşünmüyor diye farklı düşünen cahil-kör ilan edilemez. eleştirilir, tartışılır. ama unutmayınki hiç bir tartışma sonucunda fikrindedn dönen olmaz. dönmüyor diye işi aşağılama noktasına getirisen ipler orada kopar.
sizi baz alarak konuşmuyorum lütfen yanlış anlamyın

Ayrıca bir arkadaş demiş ki artık güneyde devlet yok..

Zaten yoktu bacım..

Olsa idi bir ALLAH'ın kulu dağa çıkamaz alayını kurşun manyagı yapardın..Tsk olarak yıllardır boş dagları bombaladık geldik..el kadar bebelerimizin tabutlarını kucakladık..

Köy baskınlarını izledik..Öldürülen siviller için sadece ekran basında ''ah canım,vah canım '' diyebildik..

Hani devlet nerede idi ? Nerede o varlıgıyla övündüğümüz düzenli anlı şanlı ordumuz ?

Yahu biz çanakalle savasını,kurtuluş savasını adını saymadıgım binlerce savaşın zaferini elimizdeki techizat eksikligine ragmen gögüslemiş bir milletin evlatları değil miydik ?

Yoksa bize şişirilmiş kof tarih mi anlattılar ?

Eeeee niye bir avuç çapulcu dedigimiz bu insanlarla ezelden beridir bir savaş verip kazanan tarafı olamıyoruz ?

30 yıldır devlet var mıydı sizce orada ?

Sanırsın topraklarında bir Türk bayragı sallayıp ne mutlu Türküm deyince devletin derin himayesinde idi o topraklar...

Akp'de dahil buna terör konusunu daima sıçmış batırmış sonrada sıvamış milletiz biz...Geçmiş olsun

Buna sonuna kadar katılıyorum, yıllarca özellikle uzatıldı bu terör bilerek bitirilmedi ne yazık ki. Hala da başka planlar var o sebeple bir türlü durulmuyor oralar.

Buna sonuna kadar katılıyorum, yıllarca özellikle uzatıldı bu terör bilerek bitirilmedi ne yazık ki. Hala da başka planlar var o sebeple bir türlü durulmuyor oralar.

andro sana yeminle söylüyorum ben doguda doğup büyüyen bir Türküm..

Uni.hayatımda dogu da geçti..

Evlendim İzmir ve İstanbul'da ikamet ettim..

Bana sorulan ilk soru Erzincan'lıyım deyince mahcup bir ifade ile Kürt müsün ?

Değilim abi değilim..

Bıktım yemin ederim

zamanında devlet eliyle körüklenmedi mi bu Pkk ateşi?

zamanında devlet eliyle körüklenmedi mi bu Pkk ateşi?

Datlum ilk kuruldugu yılları hatırla..İstense idi kökü kazınabilirdi..Tepesine inmeyen yumruk onu güçlendirdikten sonra çıkıp heybetli agrı dagı moduna bürünmenin ne anlamı var..

Suriye besledi..

Irak besledi..

İran besledi..

Düşman büyüdü.

Nasıl yok edeceksin ?

uzun uzayıda bir sessizlik..

Her evde 10 çocuk var..Biz türklerin ise en fazla 3..

Adamlar zaten akın akın ürüyorlar nasıl geçeceksin önüne onun özerklik sevdasının desene hele bir ?

Buna katiliyorum kesinlikle. Zaten benim hukumete en buyuk elestirilerim teror ve cemaat konusundadir. Oncekileri yasim kucuk ancak simdi elestirebiliyorum ama gercekten bu teror konusunda her zaman s..mis batirmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…