kafanıza göre insanları kategorize edip trübünlere yerleştirmekten vazgeçin hanımlar. dileyen dilediğini hesap vermeden sevme ve savunma hakkına sahip olduğu kadar eleştirme hakkına da sahip. kimse kimsenin siyasi, sosyal ve dinsel güdümü altında olmak zorunda değil. Karşıt/aynı görüşte olduğunuz insanları hangi siyasi iradayi savunursa savunsun cahil/aklısahibi, kör/gözü açılmış, görmekten vazgeçin.
datlum eline saglık öncelikle..
Şunu itiraf edeyim ben akp'ye oy verme karırımı şurada gördüklerimden sonra pekiştirdim..
İsnadların biri bin para idi..
Lan madem öyle alın ben de veriyorum dedim..
Burada inadına akp'ye oy verenleri anlamıyoruz diyenler hangi partiden olursa olsun yeter ki akp baştan gitsin mantıgıyla oy verirken iyiydi..Liderlerinin ciddi anlamda yetersiz oldugunu düşünenler asla oy kullanmam hiçbir partiyi desteklemem demedi aksine gitti sandık basına özgür iradesi ile oyunu kullandı..Kimi mhp'ye verdi kimi chp'ye..
Ben de onlar gibi yaptım gittim oyumu kullandım ve geldim..
Haaa akp'ye göbekten baglı mıyım ? Değilim..
Birdaha oy verir miyim ? Bilmem .)) peşin konuşamam..
Denilmedik laf kalmadı yahu..Cahiller,embesiller,ALLAH'ın belaları,koyunlar,cümbüşler,vatan hainleri,yobazlar,örümcek kafalılar..
Sormazlar mı adama bu insanları akp'den önce egitime niye tabi tutmadın abi ?
Niye hep dışladın ? feodaliteyi doguda ve guneyde besleyen devletin ta kendisi degil miydi ? İstese idi birçok şeyi yapabilirdi Türkiye..
Ama yapılmadı..İstenmedi..Sonuç?
Ortada..!
İşte hor gördügün senin cahil dediğin kesimin birgün eline düşersin..İşte o zaman da onun söz hakkı senin söz hakkından baskın gelecek..
Bana göre tayyip asla vazgeçilmez degil..
Bunun kararını da ben verecegim..Belki de verdim bile..
Ama bırakın artık insanlara sürekli üst perdeden bakmayı..