CHP'li Loğoğlu: Seçimde birleştik

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'ndan 1 Haziran itirafı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, 1 Haziran seçimlerinde muhalefet partilerinin birleştiklerini bunun sonucu Yalova’da CHP, Ağrı’da BDP’nin seçimleri kazandığını söyledi.
YALOVA'DA CHP AĞRI'DA BDP
Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, 1 Haziran seçimlerini seçimleri muhalefetin kazandığını, AK Parti’nin kaybettiğini ifade eden Faruk Loğoğlu, “14 yerde yapılan seçimlerin 9 tanesini muhalefet partileri, 5 tanesini iktidar partisi kazanmıştır. AK Parti’nin düşüşte olduğunu görüyoruz. Özellikle Yalova ve Ağrı’da seçimi kazanabilmek izin muhalefet partilerinin kendiliklerinden birleşmeleri ve Yalova’da CHP, Ağrı’da BDP’nin kazanmasına giden yolu açmaları olmuştur. Bir noktada muhalefet kendiliğinden birleşiyor, AK Parti’nin temelini sarsıyor” dedi.

haber7

Bu bilinen birseydi..

Sadece muhalefet degil...

CHP+MHP+BDP+ cemaat ittifaki kuruldu...

Ülkede, ülke zararina ugrasan ve bu ugurda uc noktadakilerin bile birlesmesi, insanin savundugu seylere daha cok sarilmasina ve insanlarin ülkelerinin cikari icin daha fazla bu "yalanci" birlikteliklerin karsisinda durmasini sagliyor...

Bu konu neden garip kalmis ya:)))

Ah lagoglu ahhhh:))) Ne konusuyorsun sussana:))

Cok kisinin canini SIKIYOOR bu itiraflarin:))

NOT:Hea bu arada az önce "Sefil Türkiye " konusuna yaziyordum kapanmis ya:)))
Orada bir arkadasta "weiss gandirma bizi" demis:))

Arastirma ISAPS yani bir Türk kurumunun arastirmasi:)) ve sadece 26 ülke yok:)) Kisiyi kaale alip cevap vermiyorum diye öyle oldugunu zannediyorlar:)))

Yok anacim yok güney kore arastirmasi falan filan degil ISAPS arastirmasi:)))))

Isaps araştırması, Güney koreliler birinci olmuşlar araştırmada:))

Konumuz bu değil:))

Konumuz o araştırmada 25 ülke olduğu:))

Zenginiz ya biz hani:))))

25 ülkede 19. Olmuşuz:))

Munecim saygılar
Cevap hakkı doğduğu için cevap verdimceza alacağımı biliyorum

Doğuda yapmasaydiniz bari sunu ya sayelerinde bdp aldi mutlular mi acaba !!
Herkesin ne dedigine bakma sen alaraey..
AKP olmasinda isterse ülkeyi hepBDP alsin, böyle bir zihniyet dogdu...

Ahahhah :)) aa bak cevir kazi yanmasin:))))

Son düzenleme:
Estetikte 19. Sıradayız
Araştırmaya göre Güney Kore’de her 77 kişiden 1’i estetik yaptırdı. Güney Koreliler en çok göz kapağı kaldırma operasyonu için bıçak altına yattı. En fazla göğüs büyütme operasyonu yaptıran Türkler ise 25 ÜLKENİN yer aldığı listede 19’uncu sırada yer aldı. Araştırmaya göre, 2011 yılında dünya çapında toplam 15 milyon kişi estetik yaptırdı.
Bentv...

Herkesin ne dedigine bakma sen alaraey..
AKP olmasinda isterse ülkeyi hepBDP alsin, böyle bir zihniyet dogdu...

Ahahhah :)) aa bak cevir kazi yanmasin:))))

Evet öyle oldu maalesef AKP almasin diye yani bdp ye bile oy kazandirdilar ya daha ne diyim !! Yatacak yerleri yok !! O kadar da dua ettim dun bdp almasin diye yaaa !!

Evet öyle oldu maalesef AKP almasin diye yani bdp ye bile oy kazandirdilar ya daha ne diyim !! Yatacak yerleri yok !! O kadar da dua ettim dun bdp almasin diye yaaa !!

Ya hersey bahane..

Öyle bir kesim varki, AKP gitsijn diye herseyi yapar herseyi söyler, herkes ile isbirligi yapar ister BDP olsun ister ne olursa olsun..

Yani bakma sen AKP yi karalamaya gelince " BDP ile birlik oldulaaar" yaygarasi yapanlara..

Bal gibi biliyorlar gercegi..

Herseyi bilioyrlar, kendilerinin AKP gitsin diye yapmayacagi sey yok..

O yüzden kimin ne dedigine asla bakma..

Son düzenleme:

Evet biliyorum bunu AKP gitsin diye her şeyi yapabilirler ve agri da olanlar bir kez daha bu durumu gösterdi ne yazikki tabi anlayana ...

Son zamanlarda o kadar komik ki olanlar..
Insanlar söyle geriye cekilip resme uzaktan bakmaz ise kolayca aldatilabilir..
BDP ile bile ittifak kuranlar Erdogan a diktatör diyor, diyebiliyor..

Simdi soruyorum?

Putin Erdogandan daha basarili bir siyasetci mi?
Hatirlarsiniz Suriye konusunda Putinin hemde Obamadan da daha iyi bir siyasetci oldugu israrla iddia edilmisti! Su günlerde bilmem Obamayi ama Putin in Erdogan dan en az 10 yil geride oldugunu acikca görüyoruz.
Nasil mi?
Türkiyede suni ihtilal yapmayi basaramayan ABD ve Batinin asker ve ordu sokmadan devletleri ele gecirme projesi olan OTPOR, elemanlarini, altyapisi önceden hazirlanan Ukraynaya sürdü.
Türkiyede yapamadigini Ukraynada kisa sürede basardi. Otpor bilinen ve görünen fakat ben dikkati öteki tarafa cekmek istiyorum. Otpora karsi mücadele edenler tarafina.
Erdogan ile Putine.
Erdogan OTPOR a karsi Türkiye de, Putin OTPOR a karsi Ukrayna da savas verdi..
Aralarindaki fark su;
Putin Otpora karsi, ABDnin 10 yil önce terkettigi, ilkel bir yöntem olan, asker sokma yöntemini hala uygulayarak rezil ve rüsva olurken, Erdogan direnisini Sosyal medya üzerinden ve meydanlarda halka giderek verip basarili oldu.
Simdi kendi devleti Ukraynanin anahtarlarini Otpora yani ABDye yani Batiya veren Arseniy Petroviç Yatsenyuk demokrat hatta hatta gücünü askerden ve GAZdan alan Putin demokrat, bütün bu isleri planlayip belalari acan ABD ve Bati demokrat, Halkina giden, gücünü halktan ve Haktan alan Erdogan diktatör öyle mi?

Son düzenleme:
Ağrı ve Yalova konusunda akplilerin eleştiri okları çatıya değil kendi teşkilatına gibi geldi bana parti içinde de.
Seçimi kaybet çatıdır çatı :)
Pek sevgili şamil tayyarınız cevabını vermiş ki yorumlarda onu destekler nitelikte ben 7-8 tanesini paylaştım sadece.
Haberler arasında seçmeceler yapıp paylaşırken bu haberi o sitede gözünden kaçırmışsın sanırım :)
Bence teşkilat otursun düşünsün neden kaybedildi çatıyla uğraşılacağına.

K Partili vekil Şamil Tayyar, TGRT Haber'de katıldığı canlı yayın programında Ağrı'da yapılan yerel seçimleri değerlendirdi. "AĞRI'DA AK PARTİ ADAYINI DEĞİŞTİRSEYDİ KAZANIRDIK"

Tayyar, yaptığı açıklamasında, şu ifadeleri kullandı;
"Ağrı'da, AK Parti adayını değiştirseydi seçimi kazanırdı. Kesin olarak söylüyorum, alırdık. Ben size çok açık söyleyeyim, Ak Parti Ağrı'da neden oy kaybetti diye düşünürseniz nedenlerin ilk 3'ünü boş bırakın, 4'ü 5'i sayın. Tamamen adaydan kaynaklanan bir şeydir. Burada Sayın Başbakanımıza düşen bir şey var. Şimdi çok sayıda ilde illerin istifası alınıyor. Aday tespitlerinde bizim teşkilatların çok fazla rolü olmuyor bizde..

Bunlarda halkın yorumları...Eleştiriyle beraber başkanlık adayları için fazlasıla tavsiyeler var...Bence sende oku

* aday belirleme yetkisini hatalı olarak kullanan kurulun ve TEŞKILATLARDAN sorumlu başkandır:Bu yanlışlık en azından YALOVA,MANISA VE AĞRIDA yapilmistir(AKPNİN kaybettiği diğer bazı il ve ilçeleri saymıyorum)!

* tamamen katılıyorum ağrı adayı değişseydi ben bi ağrılı olarak diyom % 70 akp giderdi

* Sayın Başbakana Düzce yi örnek gösterelim şuanki başkanı bir önceki seçimde aday göstermemişlerdi. Sadece belediye başkanındamı millet vekillerindede aynı hatayı yapıyor. Teveccüh Tayyip Başkana, Tayyip başkandan ricamız bu teveccühü adaylarda harcamaması.

* Cok dogru tespitler ...Agri'da be Yalova'da yanlislar tam olarak analiz etmek lazim...bu is olmadi...niye hic sevilmeyen siyasetciler aday olarak gösterildi?

* keşke hatay içinde böyle olsaydı,ceket koy ceket kazanır,15 ilçeden 11'ini kazan büyük şehirde kaybet,buradaki teşkilat başbakanı yanlış yönlendiriyor,sevilmeyen bir aday seviliyor olarak gösteriliyor..

* Tamamen haklı. Aday 2 dönem Ağrıya hiçbir şey verememiş, siz hala tekrar aday yapıyorsunuz. Bir çok kişi AKP adayını sevmediği için BDP ye verdi. Yoksa AK Parti kazanır.

* Akpartinin ' nin yalovadada adaydan kaybettiği söyleniyor . RTE' nin en yakın zamanda yiyicilerle dolan partide bu kan emicileri temizlemesi lazım, parti anapa dyp ye benzedi yiyiciler doldu.....

* agriya zeki basaran gibi biri lazim.kalles bir komployla adami yolladilar.hasan arslan denen bu yaramaz beş para etmez adam agriyi mahvetti.copculere bile sozu gecmeyen yeteneksiz cahilkerecahil birini secen akpliler birde 3 donemdir zorla bu yaramazi aday gosteriyorlar onu aday gosterenlerinde oy v

[h=2]Türkiye’nin en yoksul illerinden biri olan Ağrı’nın yeni belediye başkanı artık BDP’li Sırrı Sakık. “Burada kazanan barış oldu, yenilen ise barış süreci karşıtlarıdır. Haliyle kazanan barış sürecini beraber yürüten BDP, AK Parti, Sayın Öcalan’dır. Sözün özü Ağrı’da kaybeden yok. Sayın Başbakan ve AK Parti yönetimi de sonuçlara bir yenilgi olarak bakmamalı”...[/h]
Bu da sabah ekspresii...Akp & Bdp omuz omuza diyorlar.Şimdi bırakın sırf akp kazanmasın diye bdp'ye oy veriyorlar hayınnlar laflarını bir iğneyi kendinize batırın sonra çuvaldıza geçersiniz.El birliğiyle nurtopu gibi bir Kürdistan yarattınız.Geri dönülmez bir yola soktular ülkeyi.Ceremesini kim çekecek acaba ???

Bdp ile ittifak yapanlari her gun guneydogudaki olaylarla goruyoruz zaten. Simdi birakin bu Akp gitsin de Bdp'yle bile ittifak yaparlar masallarini.Ittifakin daniskasi yapilirken neredeydin?

Not: Bu yorumum gorebilen gozlere. Ideolojisinden gozu donmusler alinmasin

Son düzenleme:
Gececeksiniz o masallariiii...
31 mart secimleri zamaninda "BDP nin güclü oldugu yerde BDP ye oy verin" diye bagaran CHP milletvekillerini cok net gördük

Azda siz görün CHP milletvekili Binnaz hanimin BDP icin nasil oy istedigini

Simdide Logoglu cikmis gercekleri itiraf ediyor..

Gecin kardesim gecin %50 nin gözü öyle bir acildi ki AKP yi karalamak icin anlatilan masallar sadece komik geliyor..

Daha dur %60 olacak o rakam ( gerci %60 i gördükte yine görecez) sonra %70 olacak sonunda karsi tarafta birtek malumlar kalacak:)

inşallah. allah utandırmasın

Weis % 60 olacak diyosun, tahminlerine güvenririm , önceki muhabtlerimizden. ancak neye göre %60 ? Başbakanın cumhurbaşkanı adayı olacağı kesin, o partinin başından giderse partinin bir kayıp yaşayacağıda düşünülüyo, bunu kendi çalıma arkadaşlarıda söylüyo. o halde hangi şart ve durumlarda akp % 60 hatta sana göre %70 oy alacak?

İktidarı da muhalefeti de son dönemlerde BDP'liler ile yakın temaslar içerisindeler.
İşlerine böyle geliyor çünkü. Siyasetin kirli yüzü.
Eğilip bükülmeden siyaset yapan mı kaldı bu devirde?
Ülke bölünüp,parçalanıyor doğuda pkk'lılar köy yollarına kadar kapatsın, bebek katili hapisten çıkıp vekil olsun kimsenin umrunda değil.
Önemli olan AKP'nin %70 alması çünkü.
Canı cehenneme hepsinin.

Birkac yil sonra partilerin hicbir önemi kalmayacak datlucadu..
Sadece bu birkac yil icin %50 cizgisinde kalsin yeter..
Sonrasinda zaten o sayi günden güne büyüyecek..
Artik bir kisi yeterli olacak, Tayyip Erdogan gibi vatani, milleti, topraklari üzerindende okunan ezani icin canla basla calisan tek bir insan..
Yeter ki Türkiye topraklari Tayyip Erdogan gibi insanlar cikarmaya devam etsin...
Kumasi anadolu tezgahinda dokunmus insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…