CHP'li kadın muhtar AK Parti seçmenine küfretti

Danteller, kızıl saç, kırmızı oje, akp seçmenine küfür e daha ne olsun ablam gerekeni yapmış ayol bıktık bu türbanlılardan her yerlerni kapamışlar öcü gibi ıyyy da yazar yakında :)

Senin annen koyuyor iyiymiş , benim 13 senedir yalnız yaşayan babamdan kaldıramıyorum o dantelleri . En son çığır açıp , davlumbaz üzerinden sarkıtmış , üzerine de filler dizmiş
Ayyy bayılıjiimmmm neyseki biz karıkoca sevmiyoruz

Hic bi kadina yakisan laflar mi bunlar yahuu. Kim kime oy veriyorsa versin kime ne icleri rahat demek ki verdiklerine ggore. Bir daha ki muhtarlik secimlerinde oy alamazsin insallah diyecemde bizim ulkede sen ve senin gibiler cezalandirilmaz malesef.

Chp de bunlardan çok var.
Onceki yıllarda da kendini müftü karısı gibi takdim edip kapanarak Ak partiye ve şimdiki cumhurbaşkanımıza kufür-hakaret eden biri vardı...

Bence kimse 'bak chp zihniyeti iste' diyerek herkesi bir kefeye koymasın.
Şahsen ben akp secmenlerine kufretmiyorum. Akp secmenleri de genellenemez veya baska bir parti.
Yapilan bir yanlışı tüm partiye mal etmeyin. Yoksa herkes küfürbaz ve ahlaksiz olur şu durumda.

Kesssiinlillee onaylamiyorum cok yanlis cok teebiyesizce yakismayan bir cumle olmus... Ama gel gorelimki birilerinin "ananida al git buradan " dedigide hafizalardan silinmiyor "somada olen madenci yakinlarina atilan tekmede"..

nursuz..hiçbirzaman sevilmeyeceksin chp ve zihniyeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…