CHP'li kadın muhtar AK Parti seçmenine küfretti

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
CHP'li kadın muhtar AK Parti seçmenine küfretti
Denizli’nin Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Can Aras, sosyal medyadan AK Parti’ye oy veren seçmene hakaret ve küfür etti.

Kendilerini oldukça entelektüel görüp AK Partilileri aşağılayıcı ifadeler kullanan CHP'lilerin kadın muhtarı, sosyal medya hesabından bir kadına yakışmayacak kadar ağır küfürler yazdı.

"DEVEYİ DİKEN İNSANI S... YARAŞIR"
AK Parti'nin yüzde 50'lik zaferini içine sindiremeyen Denizli Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Can Aras, tepkilere rağmen yazdığı küfürleri savundu.

"PİŞMAN DEĞİLİM"
Bunun üzerine bir mahalle muhtarı, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne kadın muhtar hakkında suç duyurusunda bulundu. Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade veren kadın muhtar ise, yazdıklarından pişman olmadığını söyledi.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385296

Böyle 4 bir tarafına Atatürk resimleri asınca, bayraklarla pozlar verince Atatürkçü olunmadığını bir öğrenebilsek yemin ederim çağ atlayacağız.
Tamamen şekilci bir milletiz.
Senin oy verdiğin partinin kurucusu Atatürk çok partili hayatı hayata geçirdi. Farklı görüşlerin olması normal değil mi?
Ona oy veren de senin görüşünü saçma buluyor.
Önce saygı muhtar hanımcım.

İste CHP nin ozgurluk , demokrasi anlayışı..
Şaşırmıyoruz herkes yediginden ikram eder

Benimsediğimiz demokrasi ve özgürlük anlayışı bu değil gerçekten. : ) Bu kadar düzeysiz değiliz.

Her şeyden önce bir kadın olarak utanıyorum bu tür söylemlerden. Yersiz, haddini aşan bir açıklama.

Herkes üslubu ile kendi yerini belli eder.

Geçen gün konuşmaya çalıştığımız genelleme meselesi işte hayyal , CHP li bir seçmen bu kadının bu fütursuz söyleminden ne kadar rahatsızlık duyuyorsa , ben de '' ohhhh koyduk mu ? '' nidalarından nefret ediyorum .

Üslup kişiye özeldir , seçmen kimliği ile alakalı olduğunu kimse için sanmam .

Tövbeee böylesinide ilk defa gördüm
Kafa güzeldi herhalde mıhtar ablanın

kendısı ıktıdara oy verenlere bunu dıyor ya
sımdı de bu muhtara oy verenler kendılerınden utanıyordur :)
dıpnot: bayrak asıp, andımızı ekrana acıp objektıfe gosterıp, ataturk resmını arkana alınca chp lı olmuyorsun agzı bozuk muhtar hanım
pc kasası ustunden sarkan dantelde gozumden kacmadı

Hiçbir partiye kendimi yakın görmemekle birlikte, kendini üstün gören her parti ve parti seçmeni üslubundan nefret ediyorum ben ausencia.
Burada bile 'ampülü geçirdik, biçtik' gibi dolu Söylem var.
Bunlar her Açıdan mide bulandırıcı.

çok pis küfür etmiş yalnız bir kadına yakışmaz bu tür söylemler o kendine yakıştırdıysa kendi bileceği iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…