• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi PKK'lı cenazesinde

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.569
198
Rezidans iddialarıyla sık sık gündeme gelen CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi, PKK'lı teröristin cenazesinde gözyaşları döktü.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde boy gösterdi.

TERÖRİSTİN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI
Rezidans ve yolsuzluk iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP'li vekil, teröristin cenazesinde gözyaşları dökerken objektiflere takıldı.

gamze_7309.jpg

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA ORADA
PKK'lı teröristin cemevinden kaldırılan cenazesine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da katıldı.

gamze_2761.jpg

gamze_8788.jpg

gamze_2861.jpg

pkk_7299.jpg

http://www.ensonhaber.com/chpli-gamze-akkus-ilgezdi-pkkli-cenazesinde-2015-11-20.html

yuh!! diyorum! daha ne diyim... söyleyecek söz bulamıyorum bunlara ya. vatan hainliği bu, bunun başka açıklaması yok...

yahu bu pkk nedir ben anlamadım. alevi kürtlerle sunni kürtler pek haz etmez birbirinden ama pkkyı ikisinden de destekleyenler var, ne iş?

akpartili bir vekil böyle bişey yapsa, linç kampanyası başlatılır. bunlar yapınca kimsenin sesi çıkmıyor onu anlamıyorum! bi de akparti secmenini körü körüne oy vermekle suçluyorlar. alın size chp vekili... zaten 7 haziran sonrası da hdp ile resmen kolkola idi chp! mhp nin duruşu chpden daha omurgalı valla!

pekiii, şimdi bu haberi, hürriyet, cumhuriyet, sözcü gibi gazetlerde görebilşiyor muyuz? cevap: hayıııııırrrr..... (ben baktım göremedim açıkçası)

Neden gitti acaba? Olay olacağını bile bile:KK64:

hiç bir şeyi takmam ben sevdiklerimin yanında olurum mu demek istedi?

Suruçta patlamada degilde Suriyede Isidlilarin kurdugu mayina yakalanip olen,normal prosedurde olu ve yaralilari karsilikli teslim edilirken 58 gundur cenazesi ailesine teslim edilmeyen bakanligin ozel emriyle naaşi teslim alinan Aziz Guler'in cenazesi bu.
Habercilik anlayisina gel.Ne isim ne haberin icerigi hakkinda bilgi ne bisey...Gerci suructakiler icin de iyiki olduler diyenler vardi ya parmak yorup yorum yazmaya gerek yok o yuzden.Cenaze hakkinda bilgi yeterli.

• 48 gündür oğlunun cenazesi başında bekleyen Aziz Güler’in babasından yürek yakan sözler
aziz-g%C3%BCler1.jpg

48 gündür oğlunun cenazesi başında bekleyen Aziz Güler’in babasından yürek yakan sözler

Aziz Güler, Kobani’de IŞİD’e karşı savaşırken 21 Eylül’de yaşamını yitirdi. Suriye’ye giderek oğlunun cenazesini getirmek isteyen baba Mehmet Güler, Türkiye engeline takıldı. Bugüne kadar yaptığı girişimlerden bir sonuç alamadığını belirten baba Güler, “48 gündür oğlumun cenazesinin başında bekliyorum, onu Türkiye’ye getirmeden geri dönmeyeceğim. Bundan daha büyük eziyet olabilir mi?” diyor.

İdris Emen’in Radikal’de yer alan haberine göre Türkiye’de defnedilmesine izin verilmeyen Aziz Güler’in cenazesi 50 gündür Kamışlı’da bulunan bir morgda bekliyor. Cenazenin Türkiye’ye getirilmesi için 23 Eylül’den beri Suriye’de bekletildiğini söyleyen baba Mehmet Güler, “Tam 48 gündür oğlumun cenazesinin başında bekliyorum. Ben oğlumu doğduğu, büyüdüğü topraklarda defnetmek istiyorum. Oğlumu Türkiye’ye getirmeden geri dönmeyeceğim” dedi.

TÜM GİRİŞİMLER SONUÇSUZ

Cenazeyi Türkiye’ye getirmek için her türlü girişimde bulunduklarını ancak, tüm girişimlerinin sonuçsuz kaldığını söyleyen Mehmet Güler, “Bir baba olarak yetkililerin beni anlamalarını ve bu duruma artık bir çözüm bulmalarını istiyorum” dedi.

Suruçta patlamada degilde Suriyede Isidlilarin kurdugu mayina yakalanip olen,normal prosedurde olu ve yaralilari karsilikli teslim edilirken 58 gundur cenazesi ailesine teslim edilmeyen bakanligin ozel emriyle naaşi teslim alinan Aziz Guler'in cenazesi bu.
Habercilik anlayisina gel.Ne isim ne haberin icerigi hakkinda bilgi ne bisey...Gerci suructakiler icin de iyiki olduler diyenler vardi ya parmak yorup yorum yazmaya gerek yok o yuzden.Cenaze hakkinda bilgi yeterli.
aynen ya. nasıl olayı değiştirmişler. şoka girdim
isim vermemelerinden belliydi

Aziz Güler'in cenazesi Türkiye'ye getirildi

20 Kasım 2015 -
564db06067b0a951387f0e43.jpg

Suriye'nin kuzeyinde IŞİD'e karşı savaşırken hayatını kaybeden ve cenazesi 59 gündür bekletilen Aziz Güler'in cenazesinin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun oluruyla yurda girişine izin verildi. Güler'in cenazesinin Pazar günü toprağa verileceği öğrenildi.

564e5f8867b0a951387f184d

Ceylanpınar’ın karşısındaki Suriye’nin Haseki kentinin Rasulyan ilçesinde IŞİD militanlarının döşediği mayına basarak 21 Eylül’de yaşamını yitiren Aziz Güler’in cenazesi aradan geçen 2 aylık süreçte Türkiye’ye getirilemedi. Yakınları Güler’in cenazesinin getirilmesi için imza kampanyası başlatarak konuyu AnayasaMahkemesi’ne taşımış ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurmuştu.

564e5f8567b0a951387f183f

BAŞBAKAN OLURUYLA CENAZE GETİRİLDİ

Aziz Güler’in cenazesi Başbakanlığın verdiği onayın ardından sabaha karşı Resulyan’daki Roj Hastanesi morgundan alındı ve Suruç’taki Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Burada otopsisi tamamlanan Güler’in cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. Cenaze bu akşam İstanbul'daki Gazi Cemevi’ne getirilecek.

Suriye’de 59 gündür bekletilen Aziz Güler’in cenazesinin sınırdan geçirilmesiyle Şanlıurfa’ya gelen babası Mehmet ve kardeşi Ersin Umut Güler, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Baba Mehmet Güler, “59 günlük eziyet bu gün son bulacak. Cenazenin geçişine izin verildi. Bu akşam cenazeyi Gazi Mahallesi’nde bulunan Gazi Cemevi’ne götüreceğiz. Aziz İstanbul’da defnedilecek” dedi.

Aziz Güler’in cenazesinin getirilmesi için ailesinin kendilerine 50 gün önce müracaat ettiğini ifade eden Türkiye Barış Meclisi Sözcüsü Hakan Tahmaz, "Bizler, hükümet nezdinde çeşitli girişimlerde bulunduk. Bu konuda ailede bir dizi görüşmelerde bulunmuştu. Biz insanı bir görev olarak ilgili kurumlarla temasa geçtik. Aziz Güler’in cenazesi sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun oluruyla getirildi. Yine bakanlar ve Kamu Güvenlik Müsteşarlığıyla yapılan görüşmelerimiz etkili oldu" dedi

Ersin Umut Güler ise ağabeyinin cenazesinin Türkiye’ye getirildiğini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından duyurdu.

564e5f8767b0a951387f1847

CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Güler’in cenazesi aradan geçen 2 aydan sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun oluruyla yurda girişine izin verildi. Atatürk Havalimanı Kargo uçağıyla getirilen Güler’in cenazesini ailesi ve yakınları karşıladı. Güler, cenaze aracıyla Gazi Cemevine götürüldü.

Cenaze gelmeden önce Cemevi önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, Gazi mahallesi girişine geldi. Burada cenaze arabasını karşılayan grup, ellerinde meşalelerle kortej oluşturdu. Grup, İsmet Paşa Caddesinden Cemevi'ne kadar 'Aziz Güler ölümsüzdür' sloganları eşliğinde yürüdü. Cenazeyi Cemevinin girişinde karşılayan anne Elif Güler gözyaşlarına boğuldu. Cenaze alkışlar arasında Cemevi'nin morguna konuldu.

Back