baba hristiyan anne müslüman..Bir insanın nasıl bir tarafı Hristiyan bir tarafı müslüman olabilir? Irk değil ki bu melez olsun. Saçma geldi bu açıklaması.
Ayrıca utanması gereken Türk vatandaşlığı değil Türk siyasetidir. O utandığı vatandaşlığın mensuplarını temsil ediyor unutmasın.
Tamam da çocuk ikisinden birini seçmiş olmalı sonuçta. İfadesi yanlış olmuş demek istedim. Hangi haber yalan paylaştığın mı? Bir daha bakıp yorum yapayım o halde.baba hristiyan anne müslüman..
ayrıca haber yalan. bir insana atılan en iğrenç iftira tantanis
videoyu izle tantanis.. haber iftiralarla dolu..kadının demediği şeyi dedi gibi göstermişler haberde ..ayrıca kadın dini kimliğini açıklma mecburiyetinde değil.Tamam da çocuk ikisinden birini seçmiş olmalı sonuçta. İfadesi yanlış olmuş demek istedim. Hangi haber yalan paylaştığın mı? Bir daha bakıp yorum yapayım o halde.
Milletvekili ya da başka biri dini kimseyi ilgilendirmez daha önce açılan konuda bu tartışmayı saçma bulduğumu söylemiş olmalıyım. Ama Bökenin açıklaması da gerçekse hatalı geldi bana.
Bu konuşmadan bu haber nasıl çıkmış gerçekten şaka gibi. Söylediklerimi geri alıyorum. Açık açık karalama girişimi bu.şimdi
selin sayek böke nin söylediği demecin
videosu orjinalini paylaşıyorum.
sonuna kadar dinleyin ve bu iğrençliği görün.
tabii canım.. resmen izlemeyenleri kandırma ve linç haberi buBu konuşmadan bu haber nasıl çıkmış gerçekten şaka gibi. Söylediklerimi geri alıyorum. Açık açık karalama girişimi bu.
Ilk yorumu yazdığım sıra videodan haberim yoktu. Yalnızca habere göre yorum yaptım. Açıklama yapmak zorunda da değil zaten doğru söylüyorsun.hatalı değil. açıklamayı izledinmi..
hatalı dediğin yeri neresi
işte haberi ik okuyan direkt bunu böyle anlıyor. amaçta bu tatntanis. çok acı ama çamur at izi kalsın politikası buIlk yorumu yazdığım sıra videodan haberim yoktu. Yalnızca habere göre yorum yaptım. Açıklama yapmak zorunda da değil zaten doğru söylüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?